Bugunberonika icin 200 El Hadi okuyalim. Niyeti
Hayırlı evlatlar istiyorum evime bolluk bereket gelsin inşallah
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
Sudansebeplerivar
@espressoc
beronika
Eski yorummuş sayfayı açınca ilk onu gördüm kusura bakma canımTamam canim. Devam edicek misin. Ediceksen eger duzenli okuma yapsan iyi olur
Tamam canim sorun degil istediginde katilabilirsin yineEski yorummuş sayfayı açınca ilk onu gördüm kusura bakma canımTamam listeden çıkmışım siz devam edin ben sonra gireyim o zaman uğraştırmayayım canım haklısın
Maalesef insanın bazı dönemlerde her şeyi birbirine karışıyor. Her şeyi de birbirine karıştırıyor
Bugunmavibaloncuk icin 200 El Bedi okuyalim. Niyeti
Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım doğumdan ölüme kadar olan günahlarımı bağışla, hesap günümüzü kolay eyle, sana layık kul olabilmeyi ibadetleri eksiksiz yerine getirmeyi nasip eyleAllah'ım anne babama umreye gitmeyi nasip eyle
Allah'ım evlat sahibi olmak isteyenlere (içinde banada) hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et, tedavimi hayırla sonuçlandır emeklerimizi boşa götürme, Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakma
Allah'ım duama amin diyen dua kardeşlerimin dualarını kabul eyle(AMİN)
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Bugunberonika icin 200 El Bedi okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Bende okudumBugunberonika icin 200 El Bedi okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Kendi niyetime okudum. Allah kabul etsinBugun benim icin 200 El Baki okuyoruz kizlar. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Erkek kardesime sifa ver. Bana safi isminle tez vakitte sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
MelayMeltem
Stemina
Bende okudumBugunberonika icin 200 El Bedi okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Okudum canımBugun benim icin 200 El Baki okuyoruz kizlar. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Erkek kardesime sifa ver. Bana safi isminle tez vakitte sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
MelayMeltem
Stemina
Okudum Allah kabul etsin inşallahBugun benim icin 200 El Baki okuyoruz kizlar. Niyetim
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
MelayMeltem
Stemina
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
R rainyy niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminnBugun benim icin 200 El Baki okuyoruz kizlar. Niyetim
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
MelayMeltem
Stemina
BugunYagmurSendeanlarsn icin 200 El Baki okuyalim. Niyeti
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Niyetime okudum Allah razı olsun okuyan herkestenBugunYagmurSendeanlarsn icin 200 El Baki okuyalim. Niyeti
Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?