• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileklerimiz icin esmaul husna

Bugun YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn icin 200 El Baki okuyalim. Niyeti

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn

YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
Guldemyz Guldemyz
mavibaloncuk mavibaloncuk
beronika beronika
Okudum Allah kabul etsin inşallah 🤲

Benim niyetim çok şükür kabul oldu sizler sayesinde yarın yeni işe başlıyorum 🥹
Rabbim sizlerinde niyetlerini kabul etsin inşaAllah🥰🥰❤️
Dualara devam etcem yeni niyetle inşaAllah💓

Bugun benim icin 200 El Baki okuyoruz kizlar. Niyetim

Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Erkek kardesime sifa ver. Bana safi isminle tez vakitte sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin

Guldemyz Guldemyz
beronika beronika
@MelayMeltem
Stemina Stemina
R rainyy niyetine okudum Allah kabul etsin🤲

Her gun birimize 200 adet Allahin isimlerini sirayla okuyalim mi? Herkes kendi duasini gununde paylassin.
Benim niyetim sağlıklı bir hamilelik çünkü olmuyor sağlıklı düşük yapıyorum acaba nasıl katilcam hergun başkasına bir baskasinami okuncak

Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn

Guldemyz Guldemyz
beronika beronika
YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn niyetine okudum Allah kabul eylesin🤲

Benim niyetim sağlıklı bir hamilelik çünkü olmuyor sağlıklı düşük yapıyorum acaba nasıl katilcam hergun başkasına bir baskasinami okuncak
Her gun birimize okuyoruz ben seni etiketlerim yeni esmaya gectigimizde o zaman sende okumaya baslarsin en sonda sana okuruz

Canjm ben seni etiketlemistim okumadin benim ve yagmursendeanlarsinin niyetine oku istersen sen de katilmis olursun niyetleri paylastim onceki sayfalara bakabilirsin
Tamamdır not aldım odama geçip okuyacağım teşekkür ederim🩷

Bugun benim icin 200 El Baki okuyoruz kizlar. Niyetim

Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Erkek kardesime sifa ver. Bana safi isminle tez vakitte sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin

Guldemyz Guldemyz
beronika beronika
@MelayMeltem
Stemina Stemina

Guldemyz Guldemyz
beronika beronika

Back