Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Y Yaz2021 niyetine okudum Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBugun Y Yaz2021 icin 200 El Varis okuyalim. Niyeti
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammed ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Ey Rabbim senden başka ilah yoktur,sen bütün eksik ve noksanlıklardan münezzehsin. Rabbim mübarek üç ayların hürmetine senden istiyorum,Allahim senden gelecek her türlü hayra muhtacım, Ya Rahman, ya Rahim, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzak, Ya Hannan, ya Deyyan, Ya Hakim 99 Esmaul Husnanin Hatiri için Allahim Ekine hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip eyle, kucağını boş bırakma, dualarımızı tez vakitte kolaylıkla kabul eyle amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
Y Yaz2021 niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminnBugun Y Yaz2021 icin 200 El Varis okuyalim. Niyeti
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammed ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Ey Rabbim senden başka ilah yoktur,sen bütün eksik ve noksanlıklardan münezzehsin. Rabbim mübarek üç ayların hürmetine senden istiyorum,Allahim senden gelecek her türlü hayra muhtacım, Ya Rahman, ya Rahim, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzak, Ya Hannan, ya Deyyan, Ya Hakim 99 Esmaul Husnanin Hatiri için Allahim Ekine hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip eyle, kucağını boş bırakma, dualarımızı tez vakitte kolaylıkla kabul eyle amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
R rainyy niyetine okudum Allah kabul eylesinBugun benim icin 200 Er Reşid okuyalim. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Erkek kardesime sifa ver. Bana safi isminle tez vakitte sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
D duavedua
niyetine okudum canım Allah kabul eylesinBugun benim icin 200 Er Reşid okuyalim. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Erkek kardesime sifa ver. Bana safi isminle tez vakitte sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
D duavedua
R rainyy niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminnBugun benim icin 200 Er Reşid okuyalim. Niyetim
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
D duavedua
Bugun benim icin 200 Er Reşid okuyalim. Niyetim
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
beronika
Stemina
Y Yaz2021
D duavedua
Okudum canm kusura bakma gözden kaçmışmavibaloncuk okumadin devam ediyor musun canim?