- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 63
- 29
- Konu Sahibi Snigurucka
-
Canım ben mazeretliydim, atladın sanırım. 2 güne mazeretim biter o yüzden biraz geç okurum bilgin olsun.tugce0640 mazeretli
kardelen_08 63adet
C cansu_tr 63 adet
Ceyl_an mazeretli
durkan 62 adet
Selenofil mazeretli
D Durunado 62 adet
love_story 63 adet
Dua sırası durunado arkadaşımızda
Duası hayırlı sağlıklı imanlı bir evlat
Özür dilerim canım kusura bakma ben niye öyle bişi yaptım acaba şuan bende şaşırdımCanım ben mazeretliydim, atladın sanırım. 2 güne mazeretim biter o yüzden biraz geç okurum bilgin olsun.
Yok canım estagfurullah ne kusuru, insanız sonuçta Allah razı olsun takip ediyorsun. Ben okuyunca yazarım.Özür dilerim canım kusura bakma ben niye öyle bişi yaptım acaba şuan bende şaşırdım
Kendim için okudum ben de. Allah kabul etsin inşallahtugce0640 mazeretli
kardelen_08 63adet
C cansu_tr 63 adet
Ceyl_an mazeretli
durkan 62 adet
Selenofil mazeretli
D Durunado 62 adet
love_story 63 adet
Dua sırası durunado arkadaşımızda
Duası hayırlı sağlıklı imanlı bir evlat
hakında hayirlisi olur inslah kuzum bende bugün histereskopi oldum agrim ve kanamam var birazCanlar hepinizin kandili mübarek olsun. Karmakarışık bı durumdayım gonal f kullandım 7 tane yumurtam olmuş doktor bunyen fazla yumurta oluşturuyor tüp bebek daha iyi olur cumartesine kadar bekleyelim dedi hayırlısıyla inşallah iki yumurtam büyür ikizlerim olur dualariniza talibim
O ne demek oluyor canımhakında hayirlisi olur inslah kuzum bende bugün histereskopi oldum agrim ve kanamam var biraz
Eksik var canım.o yüzden bekliyorumHayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canı gönülden amiiiiiin rabbim bu mübarek kandil günü hürmetine hepinizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Bu arada bugün okuma listesi yok muydu okumadık
Canım oksijenli bir su ile kamera istemiyle rahime baktilar embriyonun tutunmasina engel bisey var mi diye rahim flimi gibiO ne demek oluyor canım
Eksik var canım.o yüzden bekliyorum
Kusura bakma canım okudum İnternet te problem oldu o yüzden geç cevap verdim.durkan sen okudun mu abla benim mi gözünden kaçtı
Anladım canım senden sonra Google amcadan öğrendim ne olduğunu merak ediyor insan :)Canım oksijenli bir su ile kamera istemiyle rahime baktilar embriyonun tutunmasina engel bisey var mi diye rahim flimi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?