- 1 Aralık 2016
- 3.643
- 8.473
- 158
- Konu Sahibi Snigurucka
-
Okudum.tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
kardelen_08 ---> En yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmak
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Ceyl_an --> sevdiği kişiyle hayırlısıyla evlenmek
durkan -----> Borçlarını bir an önce ödeyip maddi ve manevi feraha cikmak
Selenofil Ettiğim Dualarimin rabbimden hayırlı bi şekilde en tez zamanda kabul olmasını istiyorum ve ayni zamanda ailevi sikintimizin cozume ulaşması daha fazla kalp kırıklığının yaşanmamasıni diliyorum
D Durunado hayırlı sağlıklı imanlı bir evlat
love_story
Kızlar yeni liste bu şekilde ben liste devam etsin diye öne atıldım ama listeyi devam ettirmek isteyen varsa ben bırakırım .
Dua sırasıdurkan
1.tugce0640 52 adet
2.kardelen_08 52 adet
3. C cansu_tr mazeretli
4.Ceyl_an 52 adet
5.durkan 53 adet
6.Selenofil mazeretli
7. D Durunado 52 adet
8.love_story 52 adet
Durkan için sana sayı vermiştim onu okudun mu okumadın mi. Ona göre yeni kişiye geçeceğim senden haber bekliyorumKızlar ben mazeretli oldum bilginiz olsun bitince kaldığım yerden devam edicem inşallah ..
Canım ben ollaniycam zaten reglim bitmeditugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
durkan -----> Borçlarını bir an önce ödeyip maddi ve manevi feraha cikmak
Selenofil Ettiğim Dualarimin rabbimden hayırlı bi şekilde en tez zamanda kabul olmasını istiyorum ve ayni zamanda ailevi sikintimizin cozume ulaşması daha fazla kalp kırıklığının yaşanmamasıni diliyorum
love_story Rabbim en kısa zamanda hayırlı mutlu bir yuva kurmayı ve hayırlı zürriyetler nasip eylesin inşallah
Kızlar yeni liste bu şekilde ben liste devam etsin diye öne atıldım ama listeyi devam ettirmek isteyen varsa ben bırakırım .
Dua sırasıdurkan
tugce0640 52 adet okudu kardelen_08 52 adet okudu - C cansu_tr
Ceyl_an 52 adetokudu durkan 53 adet okudu Selenofil mazeretli - D Durunado 52 adet okudu
love_story 52 adet
Durkan için sana sayı vermiştim onu okudun mu okumadın mi. Ona göre yeni kişiye geçeceğim senden haber bekliyorum
Okudum Allah kabul etsin inşallah.tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
C cansu_tr C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
durkan durkan -----> Borçlarını bir an önce ödeyip maddi ve manevi feraha cikmak
Selenofil Selenofil Ettiğim Dualarimin rabbimden hayırlı bi şekilde en tez zamanda kabul olmasını istiyorum ve ayni zamanda ailevi sikintimizin cozume ulaşması daha fazla kalp kırıklığının yaşanmamasıni diliyorum
love_story love_story Rabbim en kısa zamanda hayırlı mutlu bir yuva kurmayı ve hayırlı zürriyetler nasip eylesin inşallah
Dua sırasıSelenofil
tugce0640 mazeretli
kardelen_08 63adet
C cansu_tr 63 adet
Ceyl_an 63 adet
durkan 62 adet
Selenofil mazeretli
D Durunado 62 adet
love_story mazeretli
Okudum, Allah kabul etsin. Mazeretlendim canım haberin olsun.tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
durkan durkan -----> Borçlarını bir an önce ödeyip maddi ve manevi feraha cikmak
Selenofil Selenofil Ettiğim Dualarimin rabbimden hayırlı bi şekilde en tez zamanda kabul olmasını istiyorum ve ayni zamanda ailevi sikintimizin cozume ulaşması daha fazla kalp kırıklığının yaşanmamasıni diliyorum
love_story love_story Rabbim en kısa zamanda hayırlı mutlu bir yuva kurmayı ve hayırlı zürriyetler nasip eylesin inşallah
Dua sırasıSelenofil
tugce0640 mazeretli
kardelen_08 63adet
C cansu_tr 63 adet
Ceyl_an 63 adet
durkan 62 adet
Selenofil mazeretli
D Durunado 62 adet
love_story mazeretli
Ben de okudum canım.tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
Dua sırasıSelenofil
tugce0640 mazeretli
kardelen_08 63adet
C cansu_tr 63 adet
Ceyl_an 63 adet
durkan 62 adet
Selenofil mazeretli
D Durunado 62 adet
love_story mazeretli
Canım liste basa dönünce beni de alır mısın yazdım ama görmedin sanırımSelenofil love_story kızlar mazeretiniz ne zaman bitiyor şuan listede 5 kişi mazeretli olacak bitecek gibiyse size de sayı vereyim
O zaman yarın listeyi yaparım sana da sayı veririm bı gün gecikmeli okursun olur mu amacım birbirimize hepimizin nefesi geçsinCanım ben salı gecesi biticek çarşamba günü sabah itibariyle başlıcam inşallah
Valla liste başa dönünce biri benden bu görevi alabilir bile . Unutuyorum bide site değişikliği oldu ya daha bu yeni siteye alışamadım kusura bakma canım benimCanım liste basa dönünce beni de alır mısın yazdım ama görmedin sanırım
O zaman yarın listeyi yaparım sana da sayı veririm bı gün gecikmeli okursun olur mu amacım birbirimize hepimizin nefesi geçsin
Tamam canım devam ederse katılırım bendeValla liste başa dönünce biri benden bu görevi alabilir bile . Unutuyorum bide site değişikliği oldu ya daha bu yeni siteye alışamadım kusura bakma canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?