- 1 Aralık 2016
- 3.643
- 8.473
- 158
- Konu Sahibi Snigurucka
-
Okudum.tugce0640 mazeretli
kardelen_08 63adet
C cansu_tr 63 adet
Ceylankucuk mazeretli
durkan 62 adet
Selenofil mazeretli
D Durunado 62 adet
love_story 63 adet
Dua sırası lovestory arkadaşımızda
Duası hayırlisiyla tez zamanda yuvasını kurmayı ve hayirli evlatlarının olması
Peki canımBen sadece ihlas suresine katılıcam canım
Ben de ihlâsla devam edeceğim sadece canım haftaya çok yoğun olacak benim için zor olurKızlar yeni listeye devam edeccek misiniz ?
A Ayas19 M MrsRed U Umithepvar @Yenilikiyigelirbelki kızlar bu sayfada da Fatiha okuyoruz katılmak ister misiniz
Cnm ben katilirimm kacirmam insallah bildirim gelmiyr ya ekleyebilirsiniz benide sirayaKızlar yeni listeye devam edeccek misiniz ?
A Ayas19 M MrsRed U Umithepvar @Yenilikiyigelirbelki kızlar bu sayfada da Fatiha okuyoruz katılmak ister misiniz
Tamam biliyorum yanlış eklemisim seni düzelttim şimdi tekrar bakabilirsin şuan listede yoksunCanım ben listede değilim, ben ihlas suresi listesindeyim, buna katılamam yetişemem çalışıyorum bu hafta çok yoğunum
Ben varım canımTamam biliyorum yanlış eklemisim seni düzelttim şimdi tekrar bakabilirsin şuan listede yoksun
Ekledim canım.bi önceki sayfaya bakabilirsin orada kalmis yeni listeBen varım canım
Sayfalarda baktım ama göremedim kimin çıkacağını hatırlayamadım da listeyi oluşturup çıkmak isteyen kişiler için pazartesiye kadar bekliyorumCansucum ben listeden çıkacağımı yazmıştım daha önce ama atlamışsın sanırım
Mazeretli olanınız varsa bilgilendirin lütfen .@tugce0640
@kardelen_08
@ C cansu_tr
@durkan
@Selenofil
@ D Durunado
@love_story
@ K Khvekokusu20
U Umithepvar canlar liste bu şekilde çıkmak isteyen olabilir diye pazartesi başlatacağım listeyi
canım yarın brno eklermıısn mazeretım bıttıtugce0640
kardelen_08
C cansu_tr
Ceyl_an
durkan
Selenofil
D Durunado
love_story
K Khvekokusu20
M MrsRed canlar listeyi bu şekilde şuanda çıkan olursa haber versin . Pazartesi başlayalım uygun görürseniz haftasonu pek sakın oluyor buralar
canım yarın benı rolden ışık mazeretım bıttıMazeretli olanınız varsa bilgilendirin lütfen .tugce0640 seni biliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?