Merhaba öncelikle Allah razı olsun okumuşsunuz ama biz sayılı dua okuyoruz ihlasta ben okumamıştım akşam msjınızı gördüğümden ben sizin okuduğunuz sayıyı kendi payımdam düşücem ama normalde kontrollu okuyoruz bız
kuralları biliyor mu ablam uyarsa buyursun tabi sadece bana okundugu ıcın sımdıden katabılırım liste normalde alıma kapalı biliosun ama tek okunan benım benım ıcın sıkıntı degıl o sebepten ekleyebilirim
Çok doğru hatırlıyorsunuz evet daha önce yazmıştım şimdi Allahtan bir mani olmazsa her gün takib ederim olursa size bildiririm inşallah.Merhaba öncelikle Allah razı olsun okumuşsunuz ama biz sayılı dua okuyoruz ihlasta ben okumamıştım akşam msjınızı gördüğümden ben sizin okuduğunuz sayıyı kendi payımdam düşücem ama normalde kontrollu okuyoruz bız
siz daha öncede yazmıştınız diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam o zamanda belirttim bizde gün gün okuma oluyor ve duaları gecıktırmıyoruz ayrıca ayetler muafıyette okunmadıgı için gün gün sayı değişiyor hem girip bakmak hem kontrol etmek gerekiyor normalde liste alıma kapalı ama sadece bana okundugu ıcın su an okunan arkadas bu lıstelık muaftı dogum yaptı,burayı aksatmadan sürekli haberli olurum okuyamasam dahi girer haber veririm saatimi aksatıp zor durumda bırakmam derseniz ekleyeceğim isim ve duaları özelden gecıyorum herkese kısı kısı nıyetlenıp okuyoruz kımseye once okumuyoruz amacımız 24 kısı aynı anda aynı kısı ıcın etsınkı etkısı nefesı daha farklı olsun seklınde ıstersenız eklerım
O Zaman siz bana özel msjda dua ve isminizi atın ,aksam saat:22 de yeni arkadasın okumasına gecmıs olacagız yeni liste yapacagım o lısteye eklerım başlarsınız hosgeldinizÇok doğru hatırlıyorsunuz evet daha önce yazmıştım şimdi Allahtan bir mani olmazsa her gün takib ederim olursa size bildiririm inşallah.
Selamlar
kuralları biliyor mu ablam uyarsa buyursun tabi sadece bana okundugu ıcın sımdıden katabılırım liste normalde alıma kapalı biliosun ama tek okunan benım benım ıcın sıkıntı degıl o sebepten ekleyebilirim
Kural neyse artıkdüzenimizi diyeyim
Ama bazı arkadaşlar ya Safi çektik yazmışlar tamamen bilmediğim için soruyorum
İlk sayfayı okudum ama orada boyle birşey yazmiyordu??
himm kisi ne istiyorsa onu mu okuyorsunuz ??kaç defa okunuyor?
himm kisi ne istiyorsa onu mu okuyorsunuz ??kaç defa okunuyor?