DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Günaydın dua arkadaslarim. Sezeryan ile kızıma kavuştum. Dualariniz için sağ olun. Çok agrim var,kendime bile hayrım yok. Dua eder misiniz bana. Çabucak toparlanayim,kizima ne bakabiliyorum ne de emziremiyorum :-(
Hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun.
Bi oğlum var sezeryanla dünyaya geldi.
Korkma Allah in izniyle iki güne baya baya toparlayacaksin.
Emzirmek de başta herkeste biraz sıkıntılı olur gözünde büyütme.
Allah kolaylık versin.

Günaydın dua arkadaslarim. Sezeryan ile kızıma kavuştum. Dualariniz için sağ olun. Çok agrim var,kendime bile hayrım yok. Dua eder misiniz bana. Çabucak toparlanayim,kizima ne bakabiliyorum ne de emziremiyorum :-(
canım tez vakitte ayaklanırsın inşallah. yanında yardım edenin varsa memene tutsun bebeğini sen emzir ne kadar bebeğinle tenin temas ederse sütün o kadar çok gelir emzirmek çok önemli emziremiyorum diye mama falan verme sütün ilk 3 gün az olması çok normal ablam sütüm yok diye oturup ağlamıştı bile şimdi yeğenim 20 aylık hala emiyor şükürler olsun.

Canım gözünüz aydın
Minoset falan kullanabilirsin sor doktoruna 2 gün içinde kalkarsın inşallah sağlıkla büyüsün kuzucuk

Haydi gözünaydın sağlıkla büyütürsün yavrunu inşallah. Zaman geçtikçe toparlarsın muhakkak dua edeceğim sizlere :)

whiterose00 canim insallah tez zamanda gecer agrilarin Rabbim sifa versin insallah Allah evladinin hayirli evlat olmasini nasip eder insallah. O Ozzgeee whiterose icin okuyacaksak eger önce okuyalim derim arkadaslar da kabul ederse hepimizin nefesi belki bi anda arkadasimizin agrisinin dinmesine vesile olur

Estağfurullah canım.sardik karnımı acısı hafifler inslalah

Bugün 3 günlük olduk ,baştan beri mama veriyoruz.Bugüne kadar süt yoktu,bugün süt geliyor ama uç dümdüz tutamıyor, ağlıyor. Annem ve eşim bakıyor. Kucağıma bile alamıyorum :-(

Ne altıno.degistirebiliyorum,ne karninini doyurabikiyorum bu da beni kahrediyor .

Agrilarima sabredip sukrediyorum bugunleri gördüğüm için. Yıllardır çocuk için tedavi ile uğraştık. Çok şükür rabbim kızımı nasip etti. Doğum.animda isteyen herkes için dua ettim.rabbim kabul etsin.

Bugün 3 günlük olduk ,baştan beri mama veriyoruz.Bugüne kadar süt yoktu,bugün süt geliyor ama uç dümdüz tutamıyor, ağlıyor. Annem ve eşim bakıyor. Kucağıma bile alamıyorum :-(

süt sağma makinesi almadıysan tavsiye ederim ucunu da çıkarıyor ya da silikon uçlardan kullanacaksın ne kadar emzirmezsem sütün geri çekilir canım elinle ucunu çıkartamıyor musun göğüs ucunu uyarsan çıkar aslında bebiş tuttu mu tamamdır devamı gelir

canım ozellıkle gozun aydınçok sukur kurtulmussun saglıkla buyutun yavrunuzu sutun gelır sakın stres yapma çok normal sezeryan sonrası bıraz gecıkebılıyr bu durum goğüs ucu çıkartıcı adaptörler var faydası olur philipsin lansınohun dene istersen ağrıların da tez zamanda gecer uzulme sakın

Sağlıcakla buyut evladını whiterose00 buradan güzel haberleri alınca seviniyorum.Ne kadar çok maşallah buradan güzel haberler aldım. İşallah benim de dualarım kabul olur.

Canımmm gözün aydın. Sağlıkla büyüt bebişini. Sakın stres yspma biliyorsun stres sütünü etkiler. Geçer ağrıların elbet.sabırlı ol lütfen. Daha taze yaran . normal bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…