Hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun.Günaydın dua arkadaslarim. Sezeryan ile kızıma kavuştum. Dualariniz için sağ olun. Çok agrim var,kendime bile hayrım yok. Dua eder misiniz bana. Çabucak toparlanayim,kizima ne bakabiliyorum ne de emziremiyorum :-(
Evet canım hamileyim çok şükür. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah sağolasıncanım hamile misin? hayırlısı olsun inşallah
canım tez vakitte ayaklanırsın inşallah. yanında yardım edenin varsa memene tutsun bebeğini sen emzir ne kadar bebeğinle tenin temas ederse sütün o kadar çok gelir emzirmek çok önemli emziremiyorum diye mama falan verme sütün ilk 3 gün az olması çok normal ablam sütüm yok diye oturup ağlamıştı bile şimdi yeğenim 20 aylık hala emiyor şükürler olsun.Günaydın dua arkadaslarim. Sezeryan ile kızıma kavuştum. Dualariniz için sağ olun. Çok agrim var,kendime bile hayrım yok. Dua eder misiniz bana. Çabucak toparlanayim,kizima ne bakabiliyorum ne de emziremiyorum :-(
Canım gözünüz aydınGünaydın dua arkadaslarim. Sezeryan ile kızıma kavuştum. Dualariniz için sağ olun. Çok agrim var,kendime bile hayrım yok. Dua eder misiniz bana. Çabucak toparlanayim,kizima ne bakabiliyorum ne de emziremiyorum :-(
canım çok sevindim canı gönülden dua etmiştim sonucun güzel çıksın diyeEvet canım hamileyim çok şükür. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah sağolasın
Günaydın dua arkadaslarim. Sezeryan ile kızıma kavuştum. Dualariniz için sağ olun. Çok agrim var,kendime bile hayrım yok. Dua eder misiniz bana. Çabucak toparlanayim,kizima ne bakabiliyorum ne de emziremiyorum :-(
Allah razı olsun canım iyi ki varsınız yaa tanımasak da birbirimize ettiğimiz dualar makbul oluyorcanım çok sevindim canı gönülden dua etmiştim sonucun güzel çıksın diyesağlıkla gelsin bebişlerimiz
Estağfurullah canım.sardik karnımı acısı hafifler inslalahHadi geçmiş olsun cnm Gözün aydın elbette ederim dua cnm daha çok yeni sıkma bozma moralini gececek bir kaç güne daha rahat haraket edebileceksin cevremden bılıyorum doğum yapmadım ama bol bol edicem dua opuyorum
Ya aslında ben nefret ederim boyle akıl vermekten yenı annelerın zaten canı dar oluyor ama belki bilmezsin diye yazayım sezeryende dr lar mırmır ediyorlar ama sıkıca sardır kendini çok farkediyor haraket etmekte eğilim kalkmakta hemde karnın cabuk toparlar ay zararlı falan dıyenıde var dr lardan ama kendı ablam dahıl sardırma ve korse ile çok rahat etti bilgin olsun aklında olsun
Bugün 3 günlük olduk ,baştan beri mama veriyoruz.Bugüne kadar süt yoktu,bugün süt geliyor ama uç dümdüz tutamıyor, ağlıyor. Annem ve eşim bakıyor. Kucağıma bile alamıyorum :-(canım tez vakitte ayaklanırsın inşallah. yanında yardım edenin varsa memene tutsun bebeğini sen emzir ne kadar bebeğinle tenin temas ederse sütün o kadar çok gelir emzirmek çok önemli emziremiyorum diye mama falan verme sütün ilk 3 gün az olması çok normal ablam sütüm yok diye oturup ağlamıştı bile şimdi yeğenim 20 aylık hala emiyor şükürler olsun.
Bugün 3 günlük olduk ,baştan beri mama veriyoruz.Bugüne kadar süt yoktu,bugün süt geliyor ama uç dümdüz tutamıyor, ağlıyor. Annem ve eşim bakıyor. Kucağıma bile alamıyorum :-(
canım ozellıkle gozun aydınçok sukur kurtulmussun saglıkla buyutun yavrunuzu sutun gelır sakın stres yapma çok normal sezeryan sonrası bıraz gecıkebılıyr bu durum goğüs ucu çıkartıcı adaptörler var faydası olur philipsin lansınohun dene istersen ağrıların da tez zamanda gecer uzulme sakınNe altıno.degistirebiliyorum,ne karninini doyurabikiyorum bu da beni kahrediyor .
Agrilarima sabredip sukrediyorum bugunleri gördüğüm için. Yıllardır çocuk için tedavi ile uğraştık. Çok şükür rabbim kızımı nasip etti. Doğum.animda isteyen herkes için dua ettim.rabbim kabul etsin.
Canımmm gözün aydın. Sağlıkla büyüt bebişini. Sakın stres yspma biliyorsun stres sütünü etkiler. Geçer ağrıların elbet.sabırlı ol lütfen. Daha taze yaran . normal bunlar.Ne altıno.degistirebiliyorum,ne karninini doyurabikiyorum bu da beni kahrediyor .
Agrilarima sabredip sukrediyorum bugunleri gördüğüm için. Yıllardır çocuk için tedavi ile uğraştık. Çok şükür rabbim kızımı nasip etti. Doğum.animda isteyen herkes için dua ettim.rabbim kabul etsin.