anladım üzerime ne dusuyorsa yaparım.yalniz yarin bir operasyonum olacak kendinde olmayacağım yani anestezi verilecek ama salı gününden başlarim insallah
O Ozzgeee
Bir arkadasımız vardı aylardır bırlıkte dua ettıgımız dogum yaptı bıraz sıkıntı yasamıs toparlanma bebegını emzırme vs olarak su anda ona okuyoruz arkadaslar şifa için oldugundan esma ihlas haricinde gönüllerinden gelmiş ya şafi de okumuslar o bu listelık muaf bır arkadasımızdı dua ıstedı okuduk ıstısna yanı ya safı ondan var normalde ya şafi okumuyoruz
-şu anda kişi başı 134 ya samed esması ve 1000 ihlastan bölüşülen payımıza dusen sayıyı okuyoruz
-dualarımızda sayımız makul oldugu ıcın suremız 1 gun
-her akşam saat 22 de liste yapıyoruz
-her gun onlıne bakmak gerekıyor cunku lıstede muaf olanlar muafıyetı bıtenler oldugu ıcın ıhlas okuma sayımız sabıt degıl degısken
-muhakkak haberli olmak gerekıyor okunamasa bıle haber verılmesı gerekıyor kı duamız aksamadan ılerlesın.Bir kişinin haber vermemesı bizi 1 gün geri çekebiliyor ve grup seri olarak ilerlemek istiyor açıkçası kişi duasına sahip cıkmazsa çıkartıyorum aksama olmasın diye o konuda bıraz katıyım:)
- listede herkese tek tek okuruz ben dua ve ısımlerı ozel mesajla atarım herkese
-listemiz bittikten sonra 70.000 tevhıd bolusup bagışlama ,hediye okuması yaparız Peygamber efendımız ve ashabına tum olmuslere olmuslerımıze vb kişisel bir okuma değil hepimizin ortak kararı ve isteği ile alınmıs bır karar
-o arada yeni listede ne okumak ıstedıgınızı sayıları belırler yeni listeyi başlatıyoruz mesela recep ayındayız dıye ıhlas okuyalım dedik sonrasında salavat dedık muhtemelen tuncına veya salavatı fatıh olur sonrasında başka birşey belirleyip onu okuyoruz