DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

anladım üzerime ne dusuyorsa yaparım.yalniz yarin bir operasyonum olacak kendinde olmayacağım yani anestezi verilecek ama salı gününden başlarim insallah O Ozzgeee

anladım üzerime ne dusuyorsa yaparım.yalniz yarin bir operasyonum olacak kendinde olmayacağım yani anestezi verilecek ama salı gününden başlarim insallah O Ozzgeee
Bir arkadasımız vardı aylardır bırlıkte dua ettıgımız dogum yaptı bıraz sıkıntı yasamıs toparlanma bebegını emzırme vs olarak su anda ona okuyoruz arkadaslar şifa için oldugundan esma ihlas haricinde gönüllerinden gelmiş ya şafi de okumuslar o bu listelık muaf bır arkadasımızdı dua ıstedı okuduk ıstısna yanı ya safı ondan var normalde ya şafi okumuyoruz

-şu anda kişi başı 134 ya samed esması ve 1000 ihlastan bölüşülen payımıza dusen sayıyı okuyoruz

-dualarımızda sayımız makul oldugu ıcın suremız 1 gun

-her akşam saat 22 de liste yapıyoruz

-her gun onlıne bakmak gerekıyor cunku lıstede muaf olanlar muafıyetı bıtenler oldugu ıcın ıhlas okuma sayımız sabıt degıl degısken

-muhakkak haberli olmak gerekıyor okunamasa bıle haber verılmesı gerekıyor kı duamız aksamadan ılerlesın.Bir kişinin haber vermemesı bizi 1 gün geri çekebiliyor ve grup seri olarak ilerlemek istiyor açıkçası kişi duasına sahip cıkmazsa çıkartıyorum aksama olmasın diye o konuda bıraz katıyım:)

- listede herkese tek tek okuruz ben dua ve ısımlerı ozel mesajla atarım herkese

-listemiz bittikten sonra 70.000 tevhıd bolusup bagışlama ,hediye okuması yaparız Peygamber efendımız ve ashabına tum olmuslere olmuslerımıze vb kişisel bir okuma değil hepimizin ortak kararı ve isteği ile alınmıs bır karar

-o arada yeni listede ne okumak ıstedıgınızı sayıları belırler yeni listeyi başlatıyoruz mesela recep ayındayız dıye ıhlas okuyalım dedik sonrasında salavat dedık muhtemelen tuncına veya salavatı fatıh olur sonrasında başka birşey belirleyip onu okuyoruz

Son düzenleme:
LİSTE BITMEDEN YENI KİŞİ ALIMA KAPALIDIR
YA SAMED ESMASI 1000 İHLAS OKUMASI
SURE: 1 GUN
KATILIMCI:24 KİŞİ
MUAF:5 KİŞİ
İSİM VE DUALAR ÖZEL MESAJDA
DUASI OKUNAN KİŞİ WEHITEROSEOO

Hanımlar kişi başı 134 ADET YA SAMED esması 52 ADET İHLAS SURESİ düşüyor.Fazlasını ben okuyacağım

Muaf olanlar yine 134 adet Esma ve Yanına bildiği okumayı sevdiği salavatlardan birini 41 adet okuyor.(mecule,tefriciye,tüncina,salavatı fatih vs vs size bıraktım)

Okumalarda muaf olanlar yeniden duaya katılanlar olacağından esma sayımız değişmesede ihlas sayımız değişeceğinden sayıya dikkat konusunda önem rica ediyorum
Allah kabul etsin

O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee OKUNDU
rudecute OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew OKUNDU
Krew OKUNDU
whiteroseoo bu listelık muaf
F Ftszynp OKUNDU

heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi OKUNDU
segazel MUAF ESMA SLVT OKUNDU
SuUtku MUAF ESMA SLVT OKUNDU
Krew (ark)OKUNDU

bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
B Burcu2424 OKUNDU
hmbg OKUNDU
umut-16 OKUNDU
sees MUAF ESMA SLVT OKUNDU
M mer_4260 (Kar)OKUNDU
@Minik peri OKUNDU
M mer_4260 (ark)OKUNDU
@miyomimMUAF ESMA SLVT OKUNDU[/USER]

@whiterose00 cnm şifan olsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

LİSTE YENI KISI ALIMINA KAPALIDIR
YA SAMED ESMASI 1000 İHLAS OKUMASI

SURE: 1 GUN
KATILIMCI:26 KİŞİ
MUAF:6 KİŞİ
İSİM VE DUALAR ÖZEL MESAJDA
DUASI OKUNAN KİŞİ PATRONICEE

Hanımlar kişi başı 134 ADET YA SAMED esması 52 ADET İHLAS SURESİ DUA SAHIBI 64 ADET IHLAS OKUYOR
Muaf olanlar yine 134 adet Esma ve Yanına bildiği okumayı sevdiği salavatlardan birini 41 adet okuyor.(mecule,tefriciye,tüncina,salavatı fatih vs vs size bıraktım)

Okumalarda muaf olanlar yeniden duaya katılanlar olacağından esma sayımız değişmesede ihlas sayımız değişeceğinden sayıya dikkat konusunda önem rica ediyorum
Allah kabul etsin

O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
Bluedew
Krew MUAF
whiteroseoo bu listelık muaf
F Ftszynp

heidi1017
denizinmavisi
segazel MUAF
SuUtku MUAF
Krew (ark)

bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg
umut-16
sees MUAF
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri
M mer_4260 (ark)
@miyomimMUAF[/USER]
hmbg
Beth18 BU LISTE SAYI VERMEDIM

Son düzenleme:
Tama O Ozzgeee yarin operasyonuma kadar okuyacagim insallah
okumayın size sayı vermedim yarın akşamki listeye katarım diye siz esma ve salavat yada ıhlasın harıcınde gonlunuzden gecen bır dua ıle dua edın ıstersenız
mesela lıstede ısmınızın yanına yazmısım bu lıstelık sayı vermedım dıye

Bugün 3 günlük olduk ,baştan beri mama veriyoruz.Bugüne kadar süt yoktu,bugün süt geliyor ama uç dümdüz tutamıyor, ağlıyor. Annem ve eşim bakıyor. Kucağıma bile alamıyorum :-(
Hayirli olsun. Benim eltimin oglu kucuk geldi emmedi silikon uc diye birsey aldi bebek oyle emdi cok faydasini gordu bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…