DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

B Burcu2424 arkadaşım siz son arkadaş için hala bildirim yapmadınız tamam okuyorsunuz ama bunu her dua başlangıcında da konusmustuk okunan kişinin de gönlüne göre olsun haber verelim haberi aksatmayalım diye dua pazartesi akşamı bitti tevhid başladı ama ben minik peri için sizden haber alamadım sizin okumanızda olsa eminim muallakta kalırdınız kimseyi muallakta bırakmayalım üstelik ilk defa katılmış okudugumuz bir arkadaşımız kendisi kim okur kim geciktirir bilmez henüz acabası olmasın

aaynaa aaynaa ya kusura bakmayın ben hep sizi etiketliyorum ama başka haber alacağım biri yok bizim dua kardeşimiz vardı evTik evTik siz normalde mesajlasıyorsunuz sanırım nasıl iyimi bebeği iyileşti mi inşallah huzurla sağlıkla buyutuyordur konusur mesajlasırsanız çok selamımızı söyleyin lütfen bebeğide onuda öpüyoruz

B Burcu2424 arkadaşım siz son arkadaş için hala bildirim yapmadınız tamam okuyorsunuz ama bunu her dua başlangıcında da konusmustuk okunan kişinin de gönlüne göre olsun haber verelim haberi aksatmayalım diye dua pazartesi akşamı bitti tevhid başladı ama ben minik peri için sizden haber alamadım sizin okumanızda olsa eminim muallakta kalırdınız kimseyi muallakta bırakmayalım üstelik ilk defa katılmış okudugumuz bir arkadaşımız kendisi kim okur kim geciktirir bilmez henüz acabası olmasın
Haklısınız
Ben okudum oluğunu da yazdım ileti gelmemiş şimdi gordum o gün okudum tekrar okuyabilirim hak almak istemem

@Minik peri cnm duan bitti zamaninda bitti arkadaslar suresinde okuyor zaten ancak iki arkadasta yazip sistemde cikmamis baska arkadaslardada bu sorun olmus gec haber aldiklarimizdan ben bir daha yonetime bildirim yapicam bu sorun icin hakkini helal et nolur ilk defada okuduk sana Allah kabul etsin insallah hayirli haberlerini aliriz sende duam kabul oldu mutlulugu yasarsin

X