Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm yazmamissin
1043 tane aliyorum canimArkadaslar 3043 adet bosta tevhidimiz var
kuzum kalan 2000 ben alayim1043 tane aliyorum canim
Okunur diye tahmin ediyorum canimNisan gelince ayet okunur mu rabbi yessir... Okunur mu
Geriye kalan 2043 sayiyi ben aliyorum. Benim okumam gereken toplam sayi 6129 . Yarina hepsini okurumÖzge 1000 tane okudum. Nişanim geldi arkadaşlar hastaneye gidiyoruz birazdan. Dualarınızı eksik etmeyin.
Özge 1000 tane okudum. Nişanim geldi arkadaşlar hastaneye gidiyoruz birazdan. Dualarınızı eksik etmeyin.
Geriye kalan 2043 sayiyi ben aliyorum. Benim okumam gereken toplam sayi 6129 . Yarina hepsini okurum
Whiterose00 arkadasin 1000 adetini alabilirsin o zaman canim geriye kalan 1043u ben tamamlarim olur mu
Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini alalım inşallahÖzge 1000 tane okudum. Nişanim geldi arkadaşlar hastaneye gidiyoruz birazdan. Dualarınızı eksik etmeyin.
kuzum kalan 2000 ben alayim
Olur tabi canım, 1.000 alıyorum
Kızlar Allah bin defa razı olsun yoğunum girip bakana kadar almış pay etmişsiniz saolun var olun geri çevrilmeyen dualardan olsun inşallahTamam canim benim sayım 5129 oldu o zaman :)