sees bitti duan cnm rabbim kabul eyleain seninde guzel haberlerini tez zamanda alalim
bir garip oblomov hamileliğin hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
Kizlar Allah razi olsun isteyen kim varsa nasip etsin insallah.. Bizlere Rabbim butun dualarimizi yasamayi nasip etsinbir garip oblomov umut-16 kızlar ben görmedim yazdığınızı. Cok cok cok sevindim. Rabbime cok şükür olsun sonsuz kez... duası kabul olanları gördükçe bize unut oluyor. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin amin
Seninde kuzumCanlarim Dünya kadinlar gününüz kutlu olsun Rabbim hepimize hayirli Allah yolunda bir ömür nasip etsin . Kadin cinayetleri son bulur inşallah hepinizi sevgiyle selamliyorum
Eklerim cnm grubumuz birbirine yardimci uzun zamandirda beraberiz tanidik birbirimizi az cok tek istegimiz var hergun takip ve dualari okudum diye haber vermek cunku bazdn sayili dua okuyoruz haber alamayinca muallakta kaliyoruz duZenli okurum haberde veririm dersen ekleyeyimArkadaşlar burayi yeni farkettim benide listeye eklermisiniz??
Olur canim her dediğine sorgusuz sualsiz olur diyorumTESBİH VE FATİHA OLARAK BASLATACAGİM KİZLAR UYGUNMUDUR
BU OKUMA SONRASİ ALLAH İZİN VERİR DEVAM EDERSEK BİR DEFALİK BAGİSLAMA HEDİYE OKUMALARİMİZİ HEP TEVHİDDEN YANA YAPMA TARAFTARİYİM DAHA UYGUN OLUYOR KOLAY OLUYOR HERKES OKUYABİLİYOR
KENDİMİZ İCİNDE TOPLU BİR DEFALİK OKUNALAR YAPABİLİRİZ MİSAL HZ YUNUS DUASİ 9999 İNNA FETAHNA 12000 İHLAS GİBİ YUKSEK SAYİLİ KİSİ KİSİ OKUMADA SİKİNTİ YASARİZ DEDİKLERİMİZ İCİN SONRA YİNE TEK TEK AZ SAYİLİ AYET SALAVAT VB OKUMALARİMİZİ YAPARİZ AMA OKUMA GECİSLERİ TEK OKUMALARİMİZ BAGİSLAMADA TEVHİD OLSUN DİYORUM NE DERSİNİZ
TESBİH VE FATİHA OLARAK BASLATACAGİM KİZLAR UYGUNMUDUR
BU OKUMA SONRASİ ALLAH İZİN VERİR DEVAM EDERSEK BİR DEFALİK BAGİSLAMA HEDİYE OKUMALARİMİZİ HEP TEVHİDDEN YANA YAPMA TARAFTARİYİM DAHA UYGUN OLUYOR KOLAY OLUYOR HERKES OKUYABİLİYOR
KENDİMİZ İCİNDE TOPLU BİR DEFALİK OKUNALAR YAPABİLİRİZ MİSAL HZ YUNUS DUASİ 9999 İNNA FETAHNA 12000 İHLAS GİBİ YUKSEK SAYİLİ KİSİ KİSİ OKUMADA SİKİNTİ YASARİZ DEDİKLERİMİZ İCİN SONRA YİNE TEK TEK AZ SAYİLİ AYET SALAVAT VB OKUMALARİMİZİ YAPARİZ AMA OKUMA GECİSLERİ TEK OKUMALARİMİZ BAGİSLAMADA TEVHİD OLSUN DİYORUM NE DERSİNİZ
tamam kuzum Allah razı olsunhmbg Cnm sen tesbihi çekiosun fatiha okumuyorsun sayını ona göre böldüm
cnm senin muaf olduğunu unuttum ben senin fatihanı ben okurum sen tesbıhını cekersın bundan sonraki okumamız zaten esma salavat muafiyette sorun olmuyor okunuyorBenim için de uygun ama ben muhafım ne okuyabileceğimi söylerseniz ona göre başlarım ne zaman derseniz.
Olur canim her dediğine sorgusuz sualsiz olur diyorum[/QUOTE
ehehehhe evet farkettim
cnm senin muaf olduğunu unuttum ben senin fatihanı ben okurum sen tesbıhını cekersın bundan sonraki okumamız zaten esma salavat muafiyette sorun olmuyor okunuyor
Başladık kuzum
cnm katılacaksan eğer bana özelden ismini ve duanı atarsın kişi kişi okumalarda ismen nıyetlenıp dusnı yapıyoruz ortaya yazmıyoruz ben ozelden kıme okuyorsak onun ısım ve duasını atıyorumArkadaşlar burayi yeni farkettim benide listeye eklermisiniz??