DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

bir garip oblomov hamileliğin hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin

Kizlar Allah razi olsun isteyen kim varsa nasip etsin insallah.. Bizlere Rabbim butun dualarimizi yasamayi nasip etsin

TESBİH VE FATİHA OLARAK BASLATACAGİM KİZLAR UYGUNMUDUR

BU OKUMA SONRASİ ALLAH İZİN VERİR DEVAM EDERSEK BİR DEFALİK BAGİSLAMA HEDİYE OKUMALARİMİZİ HEP TEVHİDDEN YANA YAPMA TARAFTARİYİM DAHA UYGUN OLUYOR KOLAY OLUYOR HERKES OKUYABİLİYOR
KENDİMİZ İCİNDE TOPLU BİR DEFALİK OKUNALAR YAPABİLİRİZ MİSAL HZ YUNUS DUASİ 9999 İNNA FETAHNA 12000 İHLAS GİBİ YUKSEK SAYİLİ KİSİ KİSİ OKUMADA SİKİNTİ YASARİZ DEDİKLERİMİZ İCİN SONRA YİNE TEK TEK AZ SAYİLİ AYET SALAVAT VB OKUMALARİMİZİ YAPARİZ AMA OKUMA GECİSLERİ TEK OKUMALARİMİZ BAGİSLAMADA TEVHİD OLSUN DİYORUM NE DERSİNİZ

Son düzenleme:
Arkadaşlar burayi yeni farkettim benide listeye eklermisiniz??
Eklerim cnm grubumuz birbirine yardimci uzun zamandirda beraberiz tanidik birbirimizi az cok tek istegimiz var hergun takip ve dualari okudum diye haber vermek cunku bazdn sayili dua okuyoruz haber alamayinca muallakta kaliyoruz duZenli okurum haberde veririm dersen ekleyeyim
Su an bir defalaik tesbih ve fatiha okuyacagiz bu bagislama olacak sonra kisi kisi okumamiza baslayacagiz 10.000 ya kadir esmasi ve bir kisa slavat var paylasacagim ben 1000 adette onu bolusecegiz eger uygun dersen ekleyeyim
Dua gecislerinde ne okuyacagimiza ortak karar veriyoruz ayette okuruz salavatta esmada sayilida okuruz (4444-313-1001)sayisini kendimiz belirleyip olede okuyoruz bana uyar dersen eklerim
Tek kural bura ile iletisimde haberli olmak bazen olmuyor is guc hastalik okuyamama oluyor okuyamamak sikinti degil biz onu kendi aramizda bolusuyoruz ama haber vermek gerekiyor

TESBİH VE BAGIŞLAMA OKUMASI
KATILIMCI :24 KİŞİ

DUA:10.000 TESBIH-1000 FATİHA
BİTİŞ ZAMANI : CUMA SAAT 11:00
HANIMLAR KİŞİ BAŞI 416 ADET
Subhânallâhi ve Bihamdihi
Subhânallâhi’l-Azîm
43 ADET FATİHA OKUYORUZ

NOT: SAYIDAKİ EKSİĞİ FAZLAYI BEN AYARLAYACAĞIM TESBIH MUAFIYETTEDE OKUNABILIYOR

O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
Bluedew
Krew
whiterose00
F Ftszynp

heidi1017
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)

eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg MUAF
M Mavisu27
umut-16
sees
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri

Son düzenleme:
Olur canim her dediğine sorgusuz sualsiz olur diyorum

Benim için de uygun ama ben muhafım ne okuyabileceğimi söylerseniz ona göre başlarım ne zaman derseniz.

hmbg Cnm sen tesbihi çekiosun fatiha okumuyorsun sayını ona göre böldüm

Benim için de uygun ama ben muhafım ne okuyabileceğimi söylerseniz ona göre başlarım ne zaman derseniz.
cnm senin muaf olduğunu unuttum ben senin fatihanı ben okurum sen tesbıhını cekersın bundan sonraki okumamız zaten esma salavat muafiyette sorun olmuyor okunuyor

@Minik peri cnm seni bağışlama okumasına dahil ettim ama okuyamam dersen sayını ben alırım sıkıntı degıl bana yazarsın

cnm senin muaf olduğunu unuttum ben senin fatihanı ben okurum sen tesbıhını cekersın bundan sonraki okumamız zaten esma salavat muafiyette sorun olmuyor okunuyor

Daha önce hatırlatmak aklıma gelmedi kusura bakma,çooooook sağol canım.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Arkadaşlar burayi yeni farkettim benide listeye eklermisiniz??
cnm katılacaksan eğer bana özelden ismini ve duanı atarsın kişi kişi okumalarda ismen nıyetlenıp dusnı yapıyoruz ortaya yazmıyoruz ben ozelden kıme okuyorsak onun ısım ve duasını atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…