Merhaba hergun duzenli olarak burayi takip edebilecekseniz ekleyeyim cunku sayili dua okuyoruz haber vermek cok onemli okuyamasaniz bile girip haber vermeniz gerekli birde cuma gunu kisi kisi okumalara gececegiz o okumamiz 10.000 ya kadir esmasi ve 1000 kisa bir salavat dua baslayinca ekleyecegim bolusme seklinde olacak hergun listeden bir arkadasimizi okuyup bitirecegiz olur cok siki takip ederim sizi zora sokmam derseniz ekleyeyimİyi akşamlar güzel bayanlar bende aranıza katılmak istiyorum bana da yer varmı?
Canım cevap verdiğin için Allah razı olsun ben hergün haber veremem düzeniniz bozulmasın. Ara ara okurum o zaman. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.Merhaba hergun duzenli olarak burayi takip edebilecekseniz ekleyeyim cunku sayili dua okuyoruz haber vermek cok onemli okuyamasaniz bile girip haber vermeniz gerekli birde cuma gunu kisi kisi okumalara gececegiz o okumamiz 10.000 ya kadir esmasi ve 1000 kisa bir salavat dua baslayinca ekleyecegim bolusme seklinde olacak hergun listeden bir arkadasimizi okuyup bitirecegiz olur cok siki takip ederim sizi zora sokmam derseniz ekleyeyim
Allah razı olsun canım çok iyi etmissin haber verdim kardeşime de okumaya başladık biz :)Amin cnm sen de iki sayi var biliyorsun bu listeden baslattim hemen haber verirsin
Amin sizinde insallahCanım cevap verdiğin için Allah razı olsun ben hergün haber veremem düzeniniz bozulmasın. Ara ara okurum o zaman. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim canım. Amin@bir garip oblomovumut-16 kızlar ben görmedim yazdığınızı. Cok cok cok sevindim. Rabbime cok şükür olsun sonsuz kez... duası kabul olanları gördükçe bize unut oluyor. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin amin
Hayırlı akşamlar. Ben katılımcı değilim ama 416 tesbih, 43 fatiha okudum mazeretli birinin yerine yazabilirseniz sevinirim.TESBİH VE BAGIŞLAMA OKUMASIHANIMLAR KİŞİ BAŞI 416 ADET
KATILIMCI :24 KİŞİ
DUA:10.000 TESBIH-1000 FATİHA
BİTİŞ ZAMANI : CUMA SAAT 11:00
Subhânallâhi ve Bihamdihi
Subhânallâhi’l-Azîm
43 ADET FATİHA OKUYORUZ
NOT: SAYIDAKİ EKSİĞİ FAZLAYI BEN AYARLAYACAĞIM TESBIH MUAFIYETTEDE OKUNABILIYOR
O Ozzgeee OKUNDU
@PatroniceeOKUNDU
rudecute
@cansu_trOKUNDU
@BEYBISIMOKUNDU
Bluedew
Krew
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi
segazel OKUNDU
SuUtku
Krew (ark)
eilenn
@bir garip oblomovOKUNDU
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg MUAF OKUNDU
@Mavisu27OKUNDU
umut-16
@seesOKUNDU
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri
Allah kabul etsin ekliycem ben sayimizaHayırlı akşamlar. Ben katılımcı değilim ama 416 tesbih, 43 fatiha okudum mazeretli birinin yerine yazabilirseniz sevinirim.