DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

1000 INSIRAH VE YA SELAM YA CAMI OKUMASI
KATILIMCI: 22 KİŞİ

MUAF OLANLAR:131 Ya Selam Ya Cami esması cekıp yanına bildiği bir salavatı 33 adet (mecule,tefrıcıye,tuncına,selatul fatih vs vs )okuyor .İnsirah okumuyor
kalan kişilerde 1000 insirahtan payına dusen sayıyı ve 131 Ya Selam Ya Cami esması okuyor

HERKESİN İSİM VE DUASINI OZELDEN ATACAGIM

OKUNAN KİŞİ: SEES

SURE:YARIN AKSAM SAAT: 22 : 00
ADET: HEPİMİZ 50 ADET OKUYORUZ

evTik
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee
rudecute OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
B BEYBISIM MUAF
Bluedew OKUNDU
Krew
whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi OKUNDU
segazel
SuUtku OKUNDU
Krew (ark)

eilenn OKUNDU
bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
B Burcu2424
hmbg MUAF ESMA SALAVAT OKD
M Mavisu27
umut-16 OKUNDU
sees OKUNDU

Son düzenleme:
Ben uyarim kizlar her duamiz herkese gidiyor yani sahsim adina duasini oyle yapiyorum misal tevhidde bagislamayi ben yaptim basta pergamber efendimiz sav efendimizin aile ashabinin Gelmis gecmis tum peygamber efendilerimizin ve evliyaullahin Allah veli dostlarinin bedir ehlinin tum sehitlerimizin kimi kimsesi olmayip bir dua bekkeyenlerin hepinizin bi dunyadan goceylemis yakinlarinizin ruhlarina hediye ettim

ne okumak istersiniz toplu okumada ulkemizin bekasi ve sehitlerimiz icin isterseniz bir defalik fetih suresi ilk ayet okuyabilirz yaninada 11 fatiha kisi basi 9999 adet 17 kisi olsakki fazla oluruz 590 falan dusuyor iki gun veririm cumada yeni duamiza baslariz baska onerileride alayim zikir derseniz bir garip oblomov onerisi cok guzel

bir garip oblomov arkadaşımızın önerisi benim daha hoşuma gitti hem değişik bir şey olur.

Hanimlar arkadaslar yazmasa farketmeyecegim Rabbim hayirli bir hamilelik gecirmenizi , hayirli kolay bir sekilde doğum yapmanızı, hayirli evlat olmalarini nasip eder insallah. Bugün liste bitiyormus Allah razi olsun hepinizden
Amin... Allah senden de razı olsun canım.. çook sağol

1000 INSIRAH VE YA SELAM YA CAMI OKUMASI
KATILIMCI: 22 KİŞİ

MUAF OLANLAR:131 Ya Selam Ya Cami esması cekıp yanına bildiği bir salavatı 33 adet (mecule,tefrıcıye,tuncına,selatul fatih vs vs )okuyor .İnsirah okumuyor
kalan kişilerde 1000 insirahtan payına dusen sayıyı ve 131 Ya Selam Ya Cami esması okuyor

HERKESİN İSİM VE DUASINI OZELDEN ATACAGIM

OKUNAN KİŞİ: SEES

SURE:YARIN AKSAM SAAT: 22 : 00
ADET: HEPİMİZ 50 ADET OKUYORUZ

evTik
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee
rudecute OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
B BEYBISIM MUAF
Bluedew OKUNDU
Krew OKUNDU
whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi OKUNDU
segazel
SuUtku OKUNDU
Krew (ark)OKUNDU

eilenn OKUNDU
bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
B Burcu2424
hmbg MUAF ESMA SALAVAT OKD
M Mavisu27 OKUNDU
umut-16 OKUNDU
sees OKUNDU

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…