çok teşekkür ederimbir garip oblomov hayırlı olsun canım hamileliğin. Bu sefer şehitlerimi ve ülkemizin bekası için okuyalım sadece O Ozzgeee
Okudum ben canim kendi sayimla 75 adetOlur canım sana uygunsa
Ben uyarim kizlar her duamiz herkese gidiyor yani sahsim adina duasini oyle yapiyorum misal tevhidde bagislamayi ben yaptim basta pergamber efendimiz sav efendimizin aile ashabinin Gelmis gecmis tum peygamber efendilerimizin ve evliyaullahin Allah veli dostlarinin bedir ehlinin tum sehitlerimizin kimi kimsesi olmayip bir dua bekkeyenlerin hepinizin bi dunyadan goceylemis yakinlarinizin ruhlarina hediye ettim
ne okumak istersiniz toplu okumada ulkemizin bekasi ve sehitlerimiz icin isterseniz bir defalik fetih suresi ilk ayet okuyabilirz yaninada 11 fatiha kisi basi 9999 adet 17 kisi olsakki fazla oluruz 590 falan dusuyor iki gun veririm cumada yeni duamiza baslariz baska onerileride alayim zikir dersenizbir garip oblomov onerisi cok guzel
Amin... Allah senden de razı olsun canım.. çook sağolHanimlar arkadaslar yazmasa farketmeyecegim Rabbim hayirli bir hamilelik gecirmenizi , hayirli kolay bir sekilde doğum yapmanızı, hayirli evlat olmalarini nasip eder insallah. Bugün liste bitiyormus Allah razi olsun hepinizden
olabilir aslında canım.
SübhânAllahi ve bi-hamdihi sübhânAllahil-azîm (Allah'ı, ona hamd ederek tesbih ederim, büyük Allah'ı tesbih, ederim) çekebilirizPeygamberimiz "İki kelime vardır. Söylemesi çok kolaydır. Terâzîde çok ağır gelirler. Allahü teâlâ, bu iki kelimeyi çok sever" diye buyurmuş.
Oneri neydi?
Amin..çook çookk teşekkür ederim canımumut-16 bu arada hayirli ugurlu olsun saglikla al kucagima dertsiz sikintisiz i sallah omut boyu sagligi olsun evladinin.