Cnm senin onerin ne aklinda vardir birsey muhakkak toplu okumalarda ben tikaniyorum biliosun bagislama yapacaksak tevhid ihlas fatiha yok selamet saglik vs ise uygun esmaneyse o benden o konuda fazla bise cikmiyor biliosun
@sees bitti duan cnm rabbim kabul eyleain seninde guzel haberlerini tez zamanda alalim1000 INSIRAH VE YA SELAM YA CAMI OKUMASI
KATILIMCI: 22 KİŞİ
MUAF OLANLAR:131 Ya Selam Ya Cami esması cekıp yanına bildiği bir salavatı 33 adet (mecule,tefrıcıye,tuncına,selatul fatih vs vs )okuyor .İnsirah okumuyor
kalan kişilerde 1000 insirahtan payına dusen sayıyı ve 131 Ya Selam Ya Cami esması okuyor
HERKESİN İSİM VE DUASINI OZELDEN ATACAGIM
OKUNAN KİŞİ: SEES
SURE:YARIN AKSAM SAAT: 22 : 00
ADET: HEPİMİZ 50 ADET OKUYORUZ
evTik
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee OKUNDU
@rudecuteOKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
B BEYBISIM MUAF
Bluedew OKUNDU
Krew OKUNDU
@whiterose00OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
@heidi1017OKUNDU
@denizinmavisiOKUNDU
segazel OKUNDU
@SuUtkuOKUNDU
Krew (ark)OKUNDU
@eilennOKUNDU
bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
B Burcu2424 OKUNDU
hmbg MUAF ESMA SALAVAT OKD
@Mavisu27OKUNDU
umut-16 OKUNDU
sees OKUNDU
canım tesbih namazında okunuyordu heralde bildiğim kadar çok güzel bunuda okuyabilirizO Ozzgeee bitirdim canım Allah kabul etsin.
bir garip oblomov un önerisi benim de hoşuma gitti ya da
“Sübhânellâhi velhamdü lillâhi velâ ilâhe illallâhü vallâhü ekber velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil-azîm"
Olarak da okuyabiliriz.
Valla canim bilemedim simdi ne okumaya ben gecen bi yerde okudum bi surede sehidallahu diye baslayan bikac ayetlik bisi okudum bunu okumalariniza ekleyin faziletleri cok fazla. Hz. Yunusun duasi olabilir esma sececeksek ya fettah ya rezzak esmasini siddetle tavsiye ediyorum bütün kapaliliklarin acilmasi icinCnm senin onerin ne aklinda vardir birsey muhakkak toplu okumalarda ben tikaniyorum biliosun bagislama yapacaksak tevhid ihlas fatiha yok selamet saglik vs ise uygun esmaneyse o benden o konuda fazla bise cikmiyor biliosun