DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

O Ozzgeee biz Esra arkadaşımızın duasini okuduk Rabbime bin şükür listeyi bitirdik Allah bütün arkadaslarimizin duasini kabul etsin insallah
Cnm senin onerin ne aklinda vardir birsey muhakkak toplu okumalarda ben tikaniyorum biliosun bagislama yapacaksak tevhid ihlas fatiha yok selamet saglik vs ise uygun esmaneyse o benden o konuda fazla bise cikmiyor biliosun

O Ozzgeee tatlim cok cok cok ozur dilerim canim sizlerden duami bitirecegim birazdan malum olaylardan dolayi cok yogundum hakkinizi helal edin nolur bekletmek istemezdim

1000 INSIRAH VE YA SELAM YA CAMI OKUMASI
KATILIMCI: 22 KİŞİ

MUAF OLANLAR:131 Ya Selam Ya Cami esması cekıp yanına bildiği bir salavatı 33 adet (mecule,tefrıcıye,tuncına,selatul fatih vs vs )okuyor .İnsirah okumuyor
kalan kişilerde 1000 insirahtan payına dusen sayıyı ve 131 Ya Selam Ya Cami esması okuyor

HERKESİN İSİM VE DUASINI OZELDEN ATACAGIM

OKUNAN KİŞİ: SEES

SURE:YARIN AKSAM SAAT: 22 : 00
ADET: HEPİMİZ 50 ADET OKUYORUZ

evTik
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee OKUNDU
@rudecuteOKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
B BEYBISIM MUAF
Bluedew OKUNDU
Krew OKUNDU
@whiterose00OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
@heidi1017OKUNDU
@denizinmavisiOKUNDU
segazel OKUNDU
@SuUtkuOKUNDU
Krew (ark)OKUNDU

@eilennOKUNDU
bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
B Burcu2424 OKUNDU
hmbg MUAF ESMA SALAVAT OKD
@Mavisu27OKUNDU
umut-16 OKUNDU
sees OKUNDU

Son düzenleme:
@sees bitti duan cnm rabbim kabul eyleain seninde guzel haberlerini tez zamanda alalim

canım tesbih namazında okunuyordu heralde bildiğim kadar çok güzel bunuda okuyabiliriz

Kimimiz bagislama kimimiz tesbih diyOr Hem tesbih hem fatiha okuyalim o zaman Bagislamada yapabilirz tesbihide cekmis oluruz uyarmi fatihayi 1000 bolusuruz 60 adeti gecmez kisi basi (dahada az olabilir muafiyete gore)tesbihide 313 okuruz katilacak 1 kisi daha var
1001 fatiha 7199 tesbih olur uygun mu
Herkesin gonlu olur diye dusundum okuyabiliriz derseniz tesbihi 10000 de bolusebiliriz (440 civari duser)muaflikta okunuyor diye biliyorum

Cnm senin onerin ne aklinda vardir birsey muhakkak toplu okumalarda ben tikaniyorum biliosun bagislama yapacaksak tevhid ihlas fatiha yok selamet saglik vs ise uygun esmaneyse o benden o konuda fazla bise cikmiyor biliosun
Valla canim bilemedim simdi ne okumaya ben gecen bi yerde okudum bi surede sehidallahu diye baslayan bikac ayetlik bisi okudum bunu okumalariniza ekleyin faziletleri cok fazla. Hz. Yunusun duasi olabilir esma sececeksek ya fettah ya rezzak esmasini siddetle tavsiye ediyorum bütün kapaliliklarin acilmasi icin

O Ozzgeee canim ben de dua konusunu cok iyi bilmedigimden yorum yapamiyorum ama bir ekteligine bagislama yapip sonra esma ve salavat okuyabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…