devam etmek isteyen hanımlar önerileriniz varsa şimdiden yazın şu duayı okuyalım diye benim önerim yine bir salavat olacak (Dilek ve hacet okumalarında 1100 adet okunan bir salavat hem yeni bir salavat ezberlememize vesile olur hemde anlamı güzel bir salavat çok ayrılan arkadaş olmazsa yine okuması kişi başı 100 adeti geçmez sanırım ama sizin önerilerinizde çok önemli bekliyorum.
Hangi salavat o merak ettim
ben devam etmek isterim
hangi salavat olduğunu bende merak ettim :)
Ben de devam etmek isterim ben de nerak ettim?
Canım öncelikle duamı okudum 100'er tane. Allah razı olsun okuyanlardan, vesile olanlardan.
Yeni duada benim bir isteğim olacaktı. Ben tüm listeyi alıp en geç iki gün içerisinde bitirmekten yanayım. Sonra giremem, sıkıntı çıkar. Sağlık olur hastalık olur Allah korusun. Bu veballe yaşayamam gibi geliyor. Bu duada da diyecektim de bir arkadaş yazmış toplu okusak diye de tek tek okuyalım dendiği için ses çıkarmamıştım. Şimdi de listedeki herkese okusam bitse rahatlayacağım. Diken üstündeyim sanki,yaşadığım yer köy. Telefon çekmiyor,sadece sabit hat kullanılıyor. Sık sık elektrik kesintisi ya da kablolarda sıkıntı yaşıyoruz. Gelip yapmaları bazen bir haftayı bulabiliyor. İnternet olmadığı zaman okusam da bildiremem diye korkuyorum. Eğer ki toplu okuma olmazsa ben çıkayım diyorum.
yok kaynağım varda cnm bazen arapcasından okumak ısteyen arkadaşlar oluyor isteyen olursa koyarım yanicanım sen araştırıp kaynağını bulduysan sorun yok.
Canım öncelikle duamı okudum 100'er tane. Allah razı olsun okuyanlardan, vesile olanlardan.
Yeni duada benim bir isteğim olacaktı. Ben tüm listeyi alıp en geç iki gün içerisinde bitirmekten yanayım. Sonra giremem, sıkıntı çıkar. Sağlık olur hastalık olur Allah korusun. Bu veballe yaşayamam gibi geliyor. Bu duada da diyecektim de bir arkadaş yazmış toplu okusak diye de tek tek okuyalım dendiği için ses çıkarmamıştım. Şimdi de listedeki herkese okusam bitse rahatlayacağım. Diken üstündeyim sanki,yaşadığım yer köy. Telefon çekmiyor,sadece sabit hat kullanılıyor. Sık sık elektrik kesintisi ya da kablolarda sıkıntı yaşıyoruz. Gelip yapmaları bazen bir haftayı bulabiliyor. İnternet olmadığı zaman okusam da bildiremem diye korkuyorum. Eğer ki toplu okuma olmazsa ben çıkayım diyorum.
evtik bence okusun eğer haber veremediği yada eksik olan olursa evtik girmediği zaman onun duasını bana eklersin ben fazladan okurum olur muCanım bende duayı hızlıca okuma taraftarıyım normalde bu son önerdiğim salavat hariç ezberimde hepsi hızlıda okuyorum ama sundan dolayı tereddutte kaldım sayılı dua malum biri alıp gidiyor biri sonradan yetişiyor örneğin sen ben hızlıca bitiricez son sıradaki arkadaşın duasını e listede 3 gunde okuyan bir ay sonra okuyabilecek dıye treddutte kaldım sonucta cok kısıyız herkes ne derse onu yapalım ben hıc ıstemıyorum cıkmanı onu bıl ama(yenı lıstede zaten herkesın ısmını ve nıyetını lısteye eklıycem bazen ınsanın ıcınden dua etmek ıstegı gelıyor bakmak ıstıosun hatırlayamıyorsun onun gonlunun dılegı neydı dıye bu yenı lıstede tek tek kısılerın yanına nıyetlerını teker cumlelerle yazıcam bakalım bır arkadaslarda fıkrını yazsın elbet herkesı memnun edecek bır yol buluruz
Çok sağ ol canım ama mahcup olurum olmaz öyle şey. Allah binlerce kez razı olsun, çok çok iyi kalplisin. Keşke senin gibi ben de olabilsem.evtik bence okusun eğer haber veremediği yada eksik olan olursa evtik girmediği zaman onun duasını bana eklersin ben fazladan okurum olur mu
mahcup olmazsın nolacak sanki canım benim
Cümlemizden razı olsun cnm bende ezberliycem inşallah bu sayede
Ayri ayri zaman aliyor ve toplamasi zor oluyor. Kisaymista 1 hafta icindr herkes 1100 er tane okusun benim fikrimNetten bulup kopyaladım ama ben bunu evdeki salavatlar kitabında kaçtır görüyordum kızlar yani kaynaksız değil (ben biraz bu nette olan her duaya salavata güvenemiyorum değişim vs çok oluyor güvenli site çok fazla yok malum)isteyene arapçasını resim çekip buraya koyarım.
Allâhümme salli ve sellim alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihî kadra lâ ilahe illallah. Ve ağninâ vahfaznâ ve veffıknâ limâ terdâh. Vasrif annes sûe varda anil haseneyni reyhânetey hayril enâmi ve an sairi âlihî ve ashâbihil kiram. Ve edhılnel cennete dâres selâm. Yâ Hayyü yâ Kayyûmü yâ Allah.
Manası: "Allah'ım, Efendimiz Muhammed'e ve âline "Lâ ilahe illallah "ın kadr ü kıymetince salat ve selam eyle! Bizi ihtiyaç içine düşürme, bizi koru ve rızana muvaffak eyle! Bizden kötülükleri uzaklaştır. Mahlukatın en hayırlısının iki reyhanı olan Hasan ve Hüseyin'den ve diğer muhterem âl ve ashabından razı ol! Ey Hayy ve Kayyûm olan Allah'ım! Bizlere selam ve selamet evi olan cenneti nasip eyle!"
Dilek ve emeline ulaşmak isteyen, bu salavatı (1100) defa okumalıdır.
okudum cnmSafransari F Ftszynp piskKo N nesne Patronicee Sealand rudecute gulbera evTik C cansu_tr eilenn
Hanımlar evtik arkadaşımızın duasına geçtik bu sefer bır arkadasımızın sayısınıda pay ettiğim için sayımız bizlerin 90 evtik in 100 adet (nesneden sealandın duasından beri haber alamadığımız girmediği için onun sayısını pay ettim) hayırlısıyla bu dua ile 3 arkadaşımız kaldı bitirip yeni bir duaya başlayalım inşallah