Okunuyor cnmYa akşama ya da yarına okumaya başlayacağım. Adetliyken okunabiliyordu değil mi?
Gectigimizde etiketlerim okumak isterseniz katilirsiniz ancak ayni salavatla devam etmeyebilirz listede kalicak arkadaslara sorup bi salavat belirleyerek devam da edebiliriz baska katilmak isteyen arkadaslarda var ben etiketlerim katilmak isteyenler katilirlarYeni listeye katilmak istiyorum
en son etkinliği cuma gecesi bence eksiğini tamamlayalım arkadaşımın duasını bekletmeyelim eğer oda okursa fazladan okumuş olur diye düşnüyorum tabi bu benim fikrim
valla ben tekte okurum okumak sorun değil dua sahibien son etkinliği cuma gecesi bence eksiğini tamamlayalım arkadaşımın duasını bekletmeyelim eğer oda okursa fazladan okumuş olur diye düşnüyorum tabi bu benim fikrim
Hiç fark etmez canım okuyabiliriz. İstersen paylaşalım hepsini tek okuma çünkü. Ben diğer arkadaşa başladım onu bitirdikten sonra kendiminkini de okurum.
50 adet okudum cnmHiç fark etmez canım okuyabiliriz. İstersen paylaşalım hepsini tek okuma çünkü. Ben diğer arkadaşa başladım onu bitirdikten sonra kendiminkini de okurum.
50 adet aldım cnm