Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cümlemizden razı olsun cnm rabbim kabul etsin dualrımızıAllah razı olsun canım kalan salavat ve tesbihatı okuyacağım ben. Bu arada gulbera için okudum.
Cümlemizden razı olsun cnm rabbim kabul etsin dualrımızı
canım haber yoksa okuyabiliriz paylaşarak mı okudunuzgulbera cnm nesne arkadasımızdan haber alamadık rude gırl un duasındada yoktu onun eksiğinibiz okuduk rabbim kabul etsin sendede istersen okuyalım istersen bekleyelim cnm
Benle dua sahibi okuduk cnm zaten bundan sonraki listede bolucem mecbur insallah kotu birseyi yokturdur gelirse yine eksiltirim gelmezse yapicak bise yok senin duandada 83 tesbih ve 33 salavatini ben aldim 50 salavat kaldicanım haber yoksa okuyabiliriz paylaşarak mı okudunuz
canım ben müsaidim kendimde tamamlayabilirim sayıyı senin işlerin yogunsa sen alma istersenBenle dua sahibi okuduk cnm zaten bundan sonraki listede bolucem mecbur insallah kotu birseyi yokturdur gelirse yine eksiltirim gelmezse yapicak bise yok senin duandada 83 tesbih ve 33 salavatini ben aldim 50 salavat kaldi
Yok cnm sikinti yok sen 50 ni oku bende basliyorum birazdancanım ben müsaidim kendimde tamamlayabilirim sayıyı senin işlerin yogunsa sen alma istersen
canım ben 50 tane salavat okudumYok cnm sikinti yok sen 50 ni oku bende basliyorum birazdan
bende 83 adet tesbih 33adet salavat okudum Duan bitti cnm Rabbim hayırlısıyla yaşandı mutluluğu yaşatsıncanım ben 50 tane salavat okudum
Hangi salavat o merak ettimdevam etmek isteyen hanımlar önerileriniz varsa şimdiden yazın şu duayı okuyalım diye benim önerim yine bir salavat olacak (Dilek ve hacet okumalarında 1100 adet okunan bir salavat hem yeni bir salavat ezberlememize vesile olur hemde anlamı güzel bir salavat çok ayrılan arkadaş olmazsa yine okuması kişi başı 100 adeti geçmez sanırım ama sizin önerilerinizde çok önemli bekliyorum.
devam etmek isteyen hanımlar önerileriniz varsa şimdiden yazın şu duayı okuyalım diye benim önerim yine bir salavat olacak (Dilek ve hacet okumalarında 1100 adet okunan bir salavat hem yeni bir salavat ezberlememize vesile olur hemde anlamı güzel bir salavat çok ayrılan arkadaş olmazsa yine okuması kişi başı 100 adeti geçmez sanırım ama sizin önerilerinizde çok önemli bekliyorum.
Ben de devam etmek isterim ben de nerak ettim?Safransari F Ftszynp piskKo N nesne Patronicee Sealand rudecute gulbera evTik C cansu_tr eilenn
Hanımlar evtik arkadaşımızın duasına geçtik bu sefer bır arkadasımızın sayısınıda pay ettiğim için sayımız bizlerin 90 evtik in 100 adet (nesneden sealandın duasından beri haber alamadığımız girmediği için onun sayısını pay ettim) hayırlısıyla bu dua ile 3 arkadaşımız kaldı bitirip yeni bir duaya başlayalım inşallah