DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

SALAVATI TEFRICIYE OKUMASI 2.TUR
LİSTE BITINCEYE KADAR DUAYA KATILIŞ VE AYRILISLARA KAPALIDIR
KATILIMCI SAYISI:
17KISI
OKUMA SURESİ 2 GUN
BAŞLANGIÇ :14/12/2016 SAAT:23 30
BİTİŞ :16/12/2016 SAAT:23 30
DUA SAHİBİ 268 ADET BIZLER 261 ADET OKUYACAGIZ

(261X16 =4176ADET +268 D.sahibi =4444
DUASI OKUNAN KİŞi: SuUtku

DUASİ:
İSİM VE DUASİ OZELDE

Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.
Sonra “Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.
Mümkün mertepe kendisiniz vererek ve hissederek okuyun

Salat-ı Tefriciye Duası

“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

evTik OKUNU
O Ozzgeee
Patronicee OKUNDU
Krew
rudecute
gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
whiterose00
F Ftszynp
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)

heidi1017

sizin grubunuz oturduysa giripte bozmayayım o zaman dediğiniz gibi dua gruplarındayım ve gayet düzenliyim neyse Allah kabul etsin dualarınızı

sizin grubunuz oturduysa giripte bozmayayım o zaman dediğiniz gibi dua gruplarındayım ve gayet düzenliyim neyse Allah kabul etsin dualarınızı

Yanlış anlaşılma oldu sanırım. Arkadaşımız zorlukları hep kendi çekti. Sizin şahsınıza söylediği bir şey yok kaldı ki sizi tanımıyor bile. Sadece genel olarak yaşadığımız sorunlardan bahsetti. Alınganlık yok olmasın. Sizlerde dua gruplarında yaşamışsınızdır bu tür sıkıntıları biliyorsunuzdur. Yoksa size kimse katılmayın dememiş. Eğer katılmak isterseniz bir güzel duaya hep beraber amin deriz.

canım ben de bu grupta değilim ve dahil olmak istiyorum Özge arkadaşımız burda bildirimler konusunda sıkıntıyı hep kendi yaşadı yazdığı düzen konusu o yüzden size karşı girip bildirim yapmayacaksın grubu bozacaksın manasında asla değil o niyette biri değil çünkü yanlış anlaşılma olmasın kuzum hüsnü zan ile yaklaşalım inşaAllah

Okuduğunuzu düzenli bildirirsiniz sanırım.dua gruplarında düzenliymişsiniz.
Ne kadar çok nefes o kadar iyi bence

bozmak derken sıkıntıya sokmamak manasında yazmıştım yoksa dualarda buluşacak kimsede art niyet aramam kesinlikle. okundu mu okuncak mı bildirim yapılacak mı sıkıntısına sokmak istemem

bozmak derken sıkıntıya sokmamak manasında yazmıştım yoksa dualarda buluşacak kimsede art niyet aramam kesinlikle. okundu mu okuncak mı bildirim yapılacak mı sıkıntısına sokmak istemem
o zaman sıkıntı yok arkadaşım sen de dahil ol dualaşalım beraber

SALAVATI TEFRICIYE OKUMASI 2.TUR
LİSTE BITINCEYE KADAR DUAYA KATILIŞ VE AYRILISLARA KAPALIDIR
KATILIMCI SAYISI:
17KISI
OKUMA SURESİ 2 GUN
BAŞLANGIÇ :14/12/2016 SAAT:23 30
BİTİŞ :16/12/2016 SAAT:23 30
DUA SAHİBİ 268 ADET BIZLER 261 ADET OKUYACAGIZ

(261X16 =4176ADET +268 D.sahibi =4444
DUASI OKUNAN KİŞi: SuUtku

DUASİ:
İSİM VE DUASİ OZELDE

Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.
Sonra “Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.
Mümkün mertepe kendisiniz vererek ve hissederek okuyun

Salat-ı Tefriciye Duası

“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

evTik OKUNU
O Ozzgeee
Patronicee OKUNDU
Krew
rudecute
gulbera
C cansu_tr OKUNDU
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
whiterose00
F Ftszynp
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)

heidi1017

Cnm Her yeni gelen daha once okuyup tanima firsatimiz olmayan arkadaslara yazdigim rutin bir uyari sayfalara donup bakaraaniz her yeni katilan kiside yaziyorum sahsiniza ait degil
zaten size yazarken dua gruplarinda varsiniz biliyorsunuzdur ama ben yinede yazayim diye belirtmistim
Bir grip sayi alip birde 20 gun sonra girip ee beni niye cikarttiniz listeden diyen arkadaslada karsilastik Uye olup sonra bildirim ozel msj olayini kesfedemeyip sifresini unutup haber vermeyende oluyor Hic dua grubunda okumayanlar mantigi oturtamiyor bir liseli kardesimiz vardi saolsun haber verme olayini epeyi anlatmak zorunda kalmistik Okunan arkadasta muallakta kaliyoruz bu sefer o yuzden haber vermede skinti yasamadigimiz diger sorunlarda hep ekarte ettik okuyamayani bolusuruz yardim isteyene yardim ederiz sadece her ne olursa olsun cekinmeden okunan kisinin suresinde haber verin diyoruz okudum okuyamadim su kadar okudum yardima ihtiyacim var gibi
Sizinki alinmadan ziyade haber verme konusunda skintiniz olabilecegi endisesi sanirim olabilir net ortami hepimiz farkli yerlerdeyiz herkes ayni imkana sahip olmuyor neti elektrigi sık kesilen telinde skinti olan bilg olmayan o noktadada size birakiyorum karari
Selamlar hayirli cumalar

hayırlı cumalar.. haklısın canım ama bende burda olmak istiyorum isterseniz salatı tefriciye bitince başlıyayım isterseniz şimdi...

hayırlı cumalar.. haklısın canım ama bende burda olmak istiyorum isterseniz salatı tefriciye bitince başlıyayım isterseniz şimdi...
Cnm zaten Alah nasip ederse Sali gunu kisi okumalarimiz bitiyor ben yeni dualarda iki uc kisi kala oylamaya sunuyorum simdi yazmamda yeni listenin on hazirligi salidan sonra bir kac gun halep icin okuyup baslariz sende yeni listemizle baslarsin ben etiketlerim zaten katilim listesine ekliyorum Hosgeldin

HANİMLAR 22 ARALİK PERSEMBE GİBİ BASLAYACAK OLAN LİSTEMİZİN ÖN ALİNTİLAMASİDİR BASLADİGİMİZDA TUM DETAYLARİ YAZACAGİM (su anki tefriciyeniz bitince)HABER VERMEYEN ARKADASLARDANDA HABER BEKLİYORUM
evTik DEVAM
O Ozzgeee DEVAM (Fatiha)
Patronicee DEVAM
Krew DEVAM (Ayatel kursi)
rudecute
gulbera DEVAM (Fatiha)
C cansu_tr DEVAM (Fatiha)
cilekli_sut DEVAM (Fatiha)
B BEYBISIM DEVAM (Fatiha)
Bluedew DEVAM (Tuncina)
whiterose00
F Ftszynp DEVAM
denizinmavisi
segazel DEVAM
SuUtku DEVAM (Fatiha)
Krew (ark)

heidi1017
Namaria DEVAM
eilenn DEVAM
@bir garip oblomov
DEVAM (fatiha)
M mer_4260 DEVAM

Son düzenleme:
hoşbuldum canım Rabbim dualarımızı kabul etsin halepteki kardeşlerimiz için okumamız iyi olacak

Sen seçim isteyince Burcumuzda fatiha secti Sekerim bilgin olsun :)

O Ozzgeee Canim ben tum okumalara seve seve katilirim gönlüm salevati serifeden yana her zaman hangi siga olursa olsun salevatsiz gun gecmesin diye ama tabiki 313 fatiha 313 ayetel kursi 16641 ya Latif bunlar Allahin izniyle kilitlerin anahtaridir hepsini okuruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…