DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

segazel cnm bizden yana duan bitti sen eksigini tamamlayabilirsin 2 adet fazla okuman vardi onuda unutma Allah kabul etsin dualarimizi hayirli haberlerini alalim insallah

SALAVATI TEFRICIYE OKUMASI 2.TUR
LİSTE BITINCEYE KADAR DUAYA KATILIŞ VE AYRILISLARA KAPALIDIR
KATILIMCI SAYISI:
17KISI
OKUMA SURESİ 2 GUN
BAŞLANGIÇ :14/12/2016 SAAT:23 30
BİTİŞ :16/12/2016 SAAT:23 30
DUA SAHİBİ 268 ADET BIZLER 261 ADET OKUYACAGIZ

(261X16 =4176ADET +268 D.sahibi =4444
DUASI OKUNAN KİŞi: SuUtku

DUASİ:
İSİM VE DUASİ OZELDE

Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.
Sonra “Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.
Mümkün mertepe kendisiniz vererek ve hissederek okuyun

Salat-ı Tefriciye Duası

“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

evTik
O Ozzgeee
Patronicee
Krew
rudecute
gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
whiterose00
F Ftszynp
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)

heidi1017

Canim tefriciye mi okunacak yine. Normalde severek okurum ama bu listede biraz ağır geldi bana baska kisa bir dua okunacaksa devam ederim inşallah tefriciye olacaksa musadenizi isterim :)

Canim tefriciye mi okunacak yine. Normalde severek okurum ama bu listede biraz ağır geldi bana baska kisa bir dua okunacaksa devam ederim inşallah tefriciye olacaksa musadenizi isterim :)

Tefriciye degildir diye düşünüyorum canim aynen sayi cok olunca zor oluyor
Simdi soyle bir durumumuz var sayiyi bilmiyorum yani kim gidecek kim kalacak bilmiyorum kizceler
Aslinda gonlum ozel gun falan nasil genel bir kaniya varip yardimlasarak bir tur 1001 fatiha istiyor kimse gitmezse 60 tane falan dusuyor fatiha nasil diyeyim sır kisinin kendinin bile farkinda olmadigi derdine ulasiyor sanki burada okuyamasakta okuyun derim
Onun disinda
-313 ayatel kursi bolusebilirz sayi cok az olur ama hem hergun okumus oluruz hemde muayyen gunde olanin sayisini ekarte edebiliriz
- yine bir tur tuncina okuyabiliriz epeydir okumadik sayisi 1001 oldugu icin cok ayrilan olmazsa abarti bir sayi dusmez
- 16641 ya latif bolusebiliriz sadece esma turu olarak dusunun yanina birsey olmadan
-10 000 ya kadir esmasi bolusebiliriz
- kitapta yine 2 salavatim var biri gunluk 100 adet okunur mus digeri hacet icin 1000 adet onlari okuyabiliriz
Benim aklima gelenler bunlar sizde yazin ne okumak istiyorsunuz nasil dvm etmek istiyorsunuz biraz arami istersiniz
Ozel gunleri bilmiyorum mesela cok arka arkada olmasa fetih suresi ilk ayet 12000 besmele falanda var nasil yapalim

Bu arada sonra kendinize okuyun siye bir dua paylasicam onume cikti ben onu sabah aksam 7 defa okurdum ama usulu varmis kitaptan tarayip koyucam cok kisa rahat okursunuz yani

Ben her seye uyarim yeterki listedeki okuma bitmesin her zaman diyorum burasi bana huzur veriyor güven veriyor . Cogunluga uyarim

Ben her seye uyarim yeterki listedeki okuma bitmesin her zaman diyorum burasi bana huzur veriyor güven veriyor . Cogunluga uyarim
Bakalim cnm kizlar donsunler kim tamam kim dvm hangi duayi istiyorlar onlarin bir onerisi varmi ona gore karar veririz

Hanimlar bu ayeti bana sevdigim bir abla yazip vermisti banada bir amca verdi bilgili biri diye gunde en az 7 defa oku kendinden yaptigin isden emin olursun demisti epeyi zaman okudum sonra ne olduysa birakmistim.Gecenlerde baska bir yerde karsima cikti 2 rekat hacet namazinin ardindan 540 adet dilek ve hacet icin okunuyormus bugun persembe musait olup okumak isteyen olursa diye paylastim Hadid suresi 3. Ayet
Epeydir paylasiyim diye aklimdaydi kismet buguneymis

Ben de Cansu'nun dediklerine katılıyorum. Her şeye de uyarim. Yeter ki ağzımız dua ile dolsun.
Heppirlikte delirtin beni tabe burçuuuum
Hepiniz cogunluga uyuyorsunuzda ben dahil 4 kisi simdiddn cogunluga uydu zaten ama bir skintimiz var cogunluk yok

Heppirlikte delirtin beni tabe burçuuuum
Hepiniz cogunluga uyuyorsunuzda ben dahil 4 kisi simdiddn cogunluga uydu zaten ama bir skintimiz var cogunluk yok
canım sen amme hizmetine devam et tamam deme devam de :) ben de müdahil olmak istiyorum biliyorsun ne okunursa katılırım seve seve maksat dilek hacet gibi görünse de ağzımız dualı salavatlı olsun kalbimizde zikrullah olsun inşaAllah

:)) bende bir bakayim kizlar ne istiyorlar dedim az kisi kaldi bu dua icin cunku Aklimdan geciodun alintilayacaktim geeellll sende diye sen gormussun zaten bakalim cogunluga uya uya bir noktaya varirsak halledicez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…