• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

HANİMLAR 22 ARALİK PERSEMBE GİBİ BASLAYACAK OLAN LİSTEMİZİN ÖN ALİNTİLAMASİDİR BASLADİGİMİZDA TUM DETAYLARİ YAZACAGİM (su anki tefriciyeniz bitince)HABER VERMEYEN ARKADASLARDANDA HABER BEKLİYORUM
@evTikDEVAM (fatiha)
O Ozzgeee DEVAM (Fatiha)
@PatroniceeDEVAM
Krew Krew DEVAM (Ayatel kursi)
rudecute rudecute
gulbera gulbera DEVAM (Fatiha)
@cansu_trDEVAM (Fatiha)
cilekli_sut cilekli_sut DEVAM (Fatiha)
@BEYBISIMDEVAM (Fatiha)
Bluedew Bluedew DEVAM (Tuncina)
whiterose00 whiterose00
F Ftszynp DEVAM
denizinmavisi denizinmavisi
segazel segazel DEVAM
SuUtku SuUtku DEVAM (Fatiha)
Krew Krew (ark)

heidi1017 heidi1017
Namaria Namaria DEVAM (karara uyarim)
eilenn eilenn DEVAM
@bir garip oblomov
DEVAM (fatiha)
M mer_4260 DEVAM

SALAVATI TEFRICIYE OKUMASI 2.TUR
LİSTE BITINCEYE KADAR DUAYA KATILIŞ VE AYRILISLARA KAPALIDIR
KATILIMCI SAYISI:
17KISI
OKUMA SURESİ 2 GUN
BAŞLANGIÇ :14/12/2016 SAAT:23 30
BİTİŞ :16/12/2016 SAAT:23 30
DUA SAHİBİ 268 ADET BIZLER 261 ADET OKUYACAGIZ

(261X16 =4176ADET +268 D.sahibi =4444
DUASI OKUNAN KİŞi: SuUtku SuUtku

DUASİ:
İSİM VE DUASİ OZELDE

Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.
Sonra “Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.
Mümkün mertepe kendisiniz vererek ve hissederek okuyun

Salat-ı Tefriciye Duası

“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

@evTikOKUNU
O Ozzgeee OKUNDU
@PatroniceeOKUNDU
Krew Krew
rudecute rudecute OKUNDU
gulbera gulbera
@cansu_trOKUNDU
cilekli_sut cilekli_sut
@BEYBISIMOKUNDU
Bluedew Bluedew
whiterose00 whiterose00
F Ftszynp
denizinmavisi denizinmavisi
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)

heidi1017 heidi1017

O Ozzgeee bu arada canım bence fatiha okuyabiliriz ama eğer hastayken okunmuyorsa yanına bir salavat ekleyelim. Hasta olanla salavatları alır, diğer arkadaşlar da fatihayı alır :)

Bu arada hiç dua grubuna katılmamış olsa bile yeni arkadaşları alabiliriz. Ben de hiç anlamıyordum dua gruplarının işleyişini sağ olsun bana eilenn eilenn yardımcı olmuştu dua gruplarına yönlendirmişti. Kimsenin hevesi kursağında kalmasın isterim ama sonuçta listeyle ilgilenen sensin o sebeple kararı sana bırakırım.

O Ozzgeee bu arada canım bence fatiha okuyabiliriz ama eğer hastayken okunmuyorsa yanına bir salavat ekleyelim. Hasta olanla salavatları alır, diğer arkadaşlar da fatihayı alır :)

Bu arada hiç dua grubuna katılmamış olsa bile yeni arkadaşları alabiliriz. Ben de hiç anlamıyordum dua gruplarının işleyişini sağ olsun bana eilenn eilenn yardımcı olmuştu dua gruplarına yönlendirmişti. Kimsenin hevesi kursağında kalmasın isterim ama sonuçta listeyle ilgilenen sensin o sebeple kararı sana bırakırım.
Salavatda olucak cnm sayisi yuksek olmayan fatihaya selatul fatih salavatini ekleyebiliriz makul bir sayida sure okuyamayan salavatini okur diye dusundum
Cnm genelde hep daha once okumayip ilk okumaya katilan kisilerde haber verme skintisi yasadigimiz icin tereddutluyum ben sayisiz dualarda hic skinti degil kisinin kendi sorunlulugu sonucta bagimsiz okudugumuzda oldu biliyorsun ama sayili duayi tamamlamak icin diger arkadaslara yuklenme gibi oluyor o yuzden guven skintisi yasiyorum onun teminatini hissettireni zaten aliriz
Tefriciyeye ilk basladigimizi unuttun galiba:) birde haber alamayip cikarinca sonra donup niye cikartiyorsun diye tavra maruz kalma durumu canimi skiyor yalan yok

Son düzenleme:
Salavatda olucak cnm sayisi yuksek olmayan fatihaya selatul fatih salavatini ekleyebiliriz makul bir sayida sure okuyamayan salavatini okur diye dusundum
Cnm genelde hep daha once okumayip ilk okumaya katilan kisilerde haber verme skintisi yasadigimiz icin tereddutluyum ben sayisiz dualarda hic skinti degil kisinin kendi sorunlulugu sonucta bagimsiz okudugumuzda oldu biliyorsun ama sayili duayi tamamlamak icin diger arkadaslara yuklenme gibi oluyor o yuzden guven skintisi yasiyorum onun teminatini hissettireni zaten aliriz
Tefriciyeye ilk basladigimizi unuttun galiba:) birde haber alamayip cikarinca sonra donup niye cikartiyorsun diye tavra maruz kalma durumu canimi skiyor yalan yok

Bizim tefriciye hep olaylı zaten :) Zaten güven vermeli ama her şey nasip kısmet diyorum ben. Hiç canını sıkma o yüzden :) Bu sefer liste çabuk bitti gibi geldi bana hadi bakalım Allah'ın izniyle hepsinin üstesinden geliyoruz maşallah :)

Suutku için okudum canım. ALLAH kabul etsin. Çok zorlanıyorum tefriciyeyi yetiştirmek için.gene Tefriciye okuyacaksak kişi sayısını çoğaltsak canım daha az sayı düşse. Başka dua okunacaksa da devam ediyorum

KATILIMCI SAYISI:
17KISI
OKUMA SURESİ 2 GUN

DUASİ:
İSİM VE DUASİ OZELDE

Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.
Sonra “Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.

Salat-ı Tefriciye Duası

“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

@evTikOKUNU
O Ozzgeee OKUNDU
@PatroniceeOKUNDU
Krew Krew
rudecute rudecute OKUNDU
gulbera gulbera OKUNDU
@cansu_trOKUNDU
cilekli_sut cilekli_sut
@BEYBISIMOKUNDU
Bluedew Bluedew OKUNDU
whiterose00 whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp
denizinmavisi denizinmavisi OKUNDU
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)

heidi1017 heidi1017

HANİMLAR 22 ARALİK PERSEMBE GİBİ BASLAYACAK OLAN LİSTEMİZİN ÖN ALİNTİLAMASİDİR BASLADİGİMİZDA TUM DETAYLARİ YAZACAGİM (su anki tefriciyeniz bitince)HABER VERMEYEN ARKADASLARDANDA HABER BEKLİYORUM
@evTikDEVAM (fatiha)
O Ozzgeee DEVAM (Fatiha)
@PatroniceeDEVAM
Krew Krew DEVAM (Ayatel kursi)
rudecute rudecute DEVAM
gulbera gulbera DEVAM (Fatiha)
@cansu_trDEVAM (Fatiha)
cilekli_sut cilekli_sut DEVAM (Fatiha)
@BEYBISIMDEVAM (Fatiha)
Bluedew Bluedew DEVAM (Tuncina)
whiterose00 whiterose00 DEVAM
F Ftszynp DEVAM
denizinmavisi denizinmavisi DEVAM (fatiha)
segazel segazel DEVAM
SuUtku SuUtku DEVAM (Fatiha)
Krew Krew (ark)

heidi1017 heidi1017
Namaria Namaria DEVAM (karara uyarim)
eilenn eilenn DEVAM
@bir garip oblomov
DEVAM (fatiha)
M mer_4260 DEVAM

Suutku için okudum canım. ALLAH kabul etsin. Çok zorlanıyorum tefriciyeyi yetiştirmek için.gene Tefriciye okuyacaksak kişi sayısını çoğaltsak canım daha az sayı düşse. Başka dua okunacaksa da devam ediyorum
Yok cnm tefriciye degil alintilamayi koydum seninde onerin varsa yaz lutfen sirayla okuruz dedik simdilik fatiha agirlikta

KATILIMCI SAYISI:
17KISI
OKUMA SURESİ 2 GUN

DUASİ:
İSİM VE DUASİ OZELDE

Salat-ı Tefriciye Duası

Anlamı

@evTikOKUNU
O Ozzgeee OKUNDU
@PatroniceeOKUNDU
Krew Krew
rudecute rudecute OKUNDU
gulbera gulbera OKUNDU
@cansu_trOKUNDU
cilekli_sut cilekli_sut
@BEYBISIMOKUNDU
Bluedew Bluedew OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
denizinmavisi denizinmavisi OKUNDU
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)

heidi1017 heidi1017

KATILIMCI SAYISI:
17KISI
OKUMA SURESİ 2 GUN

DUASİ:
İSİM VE DUASİ OZELDE

Salat-ı Tefriciye Duası

Anlamı

@evTikOKUNU
O Ozzgeee OKUNDU
@PatroniceeOKUNDU
Krew Krew OKUNDU
rudecute rudecute OKUNDU
gulbera gulbera OKUNDU
@cansu_trOKUNDU
cilekli_sut cilekli_sut
@BEYBISIMOKUNDU
Bluedew Bluedew OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU