DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Burayı seviyorum
tefriciyeyi iki defa okuduk.bide bana sayı çok geliyor.
değişiklik yapsak iyi olur diye düşünüyorum
Fatiha diyorum çoğunluğa uyarım demeyeyim ben O Ozzgeee
Boyle gelin bana bende bir ara verme taraftariyim sonraki zamanlarda yine istersek okuruz tefriciye zorunlu gidenlerden gelenlerimiz olur sayimiz artar okuruz bu arada yaZisiyoruz falan ama listen takibimde cnm

O zaman bende şöyle bi teklif yapayim hem dua hem esma olabilir örneğin ben mazeretli oldugumda dua okuyamam ama esma okurum benim okuyamadigim duayi okuyan kisinin esmasini okurum biraz karisik oldu ama anlasildim inşallah fatiha okuyalim o zaman :) kararsızlık açısından secim yaptim

Boyle gelin bana bende bir ara verme taraftariyim sonraki zamanlarda yine istersek okuruz tefriciye zorunlu gidenlerden gelenlerimiz olur sayimiz artar okuruz bu arada yaZisiyoruz falan ama listen takibimde cnm
Ara verelim dersen bi süre verebiliriz canım ama sonra geri dönmeye söz verirsen. Ben de bi miktar dinlenme sonra fatiha taraftarıyım

O Ozzgeee okunacak dua varsa bende dahil olurum ne kadar çok kişi olursa o kadar çabuk biter Rabbim duasız bırakmasın bizleribirde ismimi etiketleyip bilgi verirseniz hangi dua kaç defa okunacak diye çok sevinirim...
tefriciyeler ağır gelmiş sanırım diğer yazılanları okuyunca gördüm... fatiha yanında esmalardan da okuyabiliriz ağır gelmez kanımca

Ben her seye varim cnm

Kizlar yeni duaya gecmeden once halepteki insanlar icin dua etsek kisa kimseyi yormayan ne dersiniz? Yasin de olabilir fatihada?

Herkese selam ile; açıkcası ben de duaya varım. Hem düzenimiz var hem de duaya muhtacız. Niyetimizin dışında da kalbimiz Allahı anmaya muhtaç. Her şekilde devam ederim ben Allah'ın izniyle. Salaten tüncina olsa güzel olur bence. Mazeretli olunca baya karışıyor ama Fatiha yu da ezberden okuyabiliyoruz diye biliyorum. Ben devam diyorum kendi adıma. Rabbim duadan ayırmasın O Ozzgeee

Kuzum.soylediklerin hepside okunabilir seyler sen en iyisi bulduklarindan bi liste yap sirayla okuyalim fatihadan baslayabilirz mesela. adetli olanlarada bi esma yada salavat koyariz herkes bisi okumus olur diyorum ben :)

Ara verelim dersen bi süre verebiliriz canım ama sonra geri dönmeye söz verirsen. Ben de bi miktar dinlenme sonra fatiha taraftarıyım

O Ozzgeee yeni listeye bende katilabilirmiyim

Kizlar yeni duaya gecmeden once halepteki insanlar icin dua etsek kisa kimseyi yormayan ne dersiniz? Yasin de olabilir fatihada?

Evet bence de bende cok isterim

O Ozzgeee ben devam canim cogunluga uyarimama tefriciye olmasin

Fatiha zikir maksadıyla adetliykende okunuyor diyorlar

Tefriciyeye ara verelim bence de. Ben de devam diyorum. Ayetel kursi olabilir

Kuzum.soylediklerin hepside okunabilir seyler sen en iyisi bulduklarindan bi liste yap sirayla okuyalim fatihadan baslayabilirz mesela. adetli olanlarada bi esma yada salavat koyariz herkes bisi okumus olur diyorum ben :)
Hepinize ayni alintilamada cvp vermeye calisayim kizlar oncelikle ara vermeyelim verince toparlamamiz zor oluyor sizin icinde uygunsa bu liste bitince baslariz

Tefriciye onermeyecektim zaten epeydir okuyoruz sanki gune dokersek nerdn baksaniz 2 ay okuduk ilerde yine istersek oneri sunar okuruz ayrilan cok oldu 180 basladik 260 lara cikti bazi arkadaslar zorlandi ben kimse bunalsin istemiyorum biliyorsunuz

Fatiha sadece zikir maksadiyla sadece Allahi anmak ve korunmak icin besmelesiz okunuyor diye biliyorum ancak bizler dua ederken dunyalikta diledigimiz icin tereddutte kalacagimdan adet olanlara esma ve salavat koyariz diye dusundum kisa sayili orn 41 selatul fatih gibi (is evlat gecim sinav vs var gonul dualarimizda dunyaliga giriyor)
Musait olmayanlara olanlar yardimci oluruz insallah kim ayrilacak bilmiyorum ama sanirim 2 kisi net olmak uzere 4kisiye kadar katilim olabilir (hepsi dua gruplarindan)

Halep icin liste bitince bir tur tefriciye okuyalimmi demistim gunu gelince konusuruz demistik aklimda Kamer suresi 45. Ayette vardi (sayisi yok)
KAMER-45 Ayetinin Türkçe Okunuşu: Se yuhzemul cem’u ve yuvellûned dubur(dubura).
Meal:Yakında hepsi hezimete uğratılacak ve arkalarına dönecekler (kaçacaklar
Ancak hangisi derseniz baska esma salavat ayet sure seve seve okurum size uyarim

Evet elimizde az cok belli dualarimiz var sizlerin ilerleyen zamanda onerilerinizide ekleyip sira sira okuruz insallah

eilenn hosgeldin kuzum tabiki eklerim

Birazdan kim kaliyor hangi duaya ok verdi yazarim herkes fikir beyan ettikcede eklerim sonuca gore baslariz insallah

Birde sizin de onerisine sunuyorum arkadaslar ben dua gecmisi dua katilimi olmayan yeni uye olanlari listeye alma taraftari degilim cunku mantik oturmadigi icin cefasini biraz ben cekiyorum gibi sizin icinde uygun mu

Son düzenleme:
Siz sanirim dua gruplarinda okuyorsunuz ama ben yinede soylemek istiyorum liste oturdugu icin arkadaslar biliyor ve masallah sarkmadan yuruyen bir listemiz var ama bizim en onemli en birinci kuralimiz haberli olmak ve takip yani surekli takipte kalip okudugunuzu okuyamadiginizi bilgi verebilecek misiniz?
Cok skinti yasayabiliyoruz bu konuda kisi haber vermeyince hem liste bekletiyoruz hem sayi tamamlandimi tamamlanmadimi bilmiyoruz hakka da giriyor sorun degil derseniz ekleyeyim

Son düzenleme:
SUREKLİ SAYFAYİ TAKİP EDEN ARKADAS SİZİN DUANİZ TAM OLARAK OKUDUGUNUZ KİSER TARAFİNDAN KANDİLDE 4444 ADET OLARAK OKUNDU MERAK ETTİGİNİZ BUYSA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…