Boyle gelin bana
Genelde hepiniz cogunluga uydugunuz icin bir cogunluk olmuyo ama kusum
Ara verelim dersen bi süre verebiliriz canım ama sonra geri dönmeye söz verirsen. Ben de bi miktar dinlenme sonra fatiha taraftarıyımBoyle gelin banabende bir ara verme taraftariyim sonraki zamanlarda yine istersek okuruz tefriciye zorunlu gidenlerden gelenlerimiz olur sayimiz artar okuruz bu arada yaZisiyoruz falan ama listen takibimde cnm
Ben her seye varim cnmSimdi soyle bir durumumuz var sayiyi bilmiyorum yani kim gidecek kim kalacak bilmiyorum kizceler
Aslinda gonlum ozel gun falan nasil genel bir kaniya varip yardimlasarak bir tur 1001 fatiha istiyor kimse gitmezse 60 tane falan dusuyor fatiha nasil diyeyim sır kisinin kendinin bile farkinda olmadigi derdine ulasiyor sanki burada okuyamasakta okuyun derim
Onun disinda
-313 ayatel kursi bolusebilirz sayi cok az olur ama hem hergun okumus oluruz hemde muayyen gunde olanin sayisini ekarte edebiliriz
- yine bir tur tuncina okuyabiliriz epeydir okumadik sayisi 1001 oldugu icin cok ayrilan olmazsa abarti bir sayi dusmez
- 16641 ya latif bolusebiliriz sadece esma turu olarak dusunun yanina birsey olmadan
-10 000 ya kadir esmasi bolusebiliriz
- kitapta yine 2 salavatim var biri gunluk 100 adet okunur mus digeri hacet icin 1000 adet onlari okuyabiliriz
Benim aklima gelenler bunlar sizde yazin ne okumak istiyorsunuz nasil dvm etmek istiyorsunuz biraz arami istersiniz
Ozel gunleri bilmiyorum mesela cok arka arkada olmasa fetih suresi ilk ayet 12000 besmele falanda var nasil yapalim
Evet bence de bende cok isterimKizlar yeni duaya gecmeden once halepteki insanlar icin dua etsek kisa kimseyi yormayan ne dersiniz? Yasin de olabilir fatihada?
Fatiha zikir maksadıyla adetliykende okunuyor diyorlarBoyle gelin banabende bir ara verme taraftariyim sonraki zamanlarda yine istersek okuruz tefriciye zorunlu gidenlerden gelenlerimiz olur sayimiz artar okuruz bu arada yaZisiyoruz falan ama listen takibimde cnm
Ara verelim dersen bi süre verebiliriz canım ama sonra geri dönmeye söz verirsen. Ben de bi miktar dinlenme sonra fatiha taraftarıyım
Kizlar yeni duaya gecmeden once halepteki insanlar icin dua etsek kisa kimseyi yormayan ne dersiniz? Yasin de olabilir fatihada?
Evet bence de bende cok isterim
Fatiha zikir maksadıyla adetliykende okunuyor diyorlar
Tefriciyeye ara verelim bence de. Ben de devam diyorum. Ayetel kursi olabilir
Herkese selam ile; açıkcası ben de duaya varım. Hem düzenimiz var hem de duaya muhtacız. Niyetimizin dışında da kalbimiz Allahı anmaya muhtaç. Her şekilde devam ederim ben Allah'ın izniyle. Salaten tüncina olsa güzel olur bence. Mazeretli olunca baya karışıyor ama Fatiha yu da ezberden okuyabiliyoruz diye biliyorum. Ben devam diyorum kendi adıma. Rabbim duadan ayırmasın O Ozzgeee
Hepinize ayni alintilamada cvp vermeye calisayim kizlar oncelikle ara vermeyelim verince toparlamamiz zor oluyor sizin icinde uygunsa bu liste bitince baslarizKuzum.soylediklerin hepside okunabilir seyler sen en iyisi bulduklarindan bi liste yap sirayla okuyalim fatihadan baslayabilirz mesela. adetli olanlarada bi esma yada salavat koyariz herkes bisi okumus olur diyorum ben :)
Siz sanirim dua gruplarinda okuyorsunuz ama ben yinede soylemek istiyorum liste oturdugu icin arkadaslar biliyor ve masallah sarkmadan yuruyen bir listemiz var ama bizim en onemli en birinci kuralimiz haberli olmak ve takip yani surekli takipte kalip okudugunuzu okuyamadiginizi bilgi verebilecek misiniz?O Ozzgeee okunacak dua varsa bende dahil olurum ne kadar çok kişi olursa o kadar çabuk biter Rabbim duasız bırakmasın bizleribirde ismimi etiketleyip bilgi verirseniz hangi dua kaç defa okunacak diye çok sevinirim...
tefriciyeler ağır gelmiş sanırım diğer yazılanları okuyunca gördüm... fatiha yanında esmalardan da okuyabiliriz ağır gelmez kanımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?