Salavatda olucak cnm sayisi yuksek olmayan fatihaya selatul fatih salavatini ekleyebiliriz makul bir sayida sure okuyamayan salavatini okur diye dusundumO Ozzgeee bu arada canım bence fatiha okuyabiliriz ama eğer hastayken okunmuyorsa yanına bir salavat ekleyelim. Hasta olanla salavatları alır, diğer arkadaşlar da fatihayı alır :)
Bu arada hiç dua grubuna katılmamış olsa bile yeni arkadaşları alabiliriz. Ben de hiç anlamıyordum dua gruplarının işleyişini sağ olsun banaeilenn yardımcı olmuştu dua gruplarına yönlendirmişti. Kimsenin hevesi kursağında kalmasın isterim ama sonuçta listeyle ilgilenen sensin o sebeple kararı sana bırakırım.
Salavatda olucak cnm sayisi yuksek olmayan fatihaya selatul fatih salavatini ekleyebiliriz makul bir sayida sure okuyamayan salavatini okur diye dusundum
Cnm genelde hep daha once okumayip ilk okumaya katilan kisilerde haber verme skintisi yasadigimiz icin tereddutluyum ben sayisiz dualarda hic skinti degil kisinin kendi sorunlulugu sonucta bagimsiz okudugumuzda oldu biliyorsun ama sayili duayi tamamlamak icin diger arkadaslara yuklenme gibi oluyor o yuzden guven skintisi yasiyorum onun teminatini hissettireni zaten aliriz
Tefriciyeye ilk basladigimizi unuttun galiba:) birde haber alamayip cikarinca sonra donup niye cikartiyorsun diye tavra maruz kalma durumu canimi skiyor yalan yok
HANİMLAR 22 ARALİK PERSEMBE GİBİ BASLAYACAK OLAN LİSTEMİZİN ÖN ALİNTİLAMASİDİR BASLADİGİMİZDA TUM DETAYLARİ YAZACAGİM (su anki tefriciyeniz bitince)HABER VERMEYEN ARKADASLARDANDA HABER BEKLİYORUM
@evTikDEVAM (fatiha)
O Ozzgeee DEVAM (Fatiha)
@PatroniceeDEVAM
Krew DEVAM (Ayatel kursi)
rudecute DEVAM
gulbera DEVAM (Fatiha)
@cansu_trDEVAM (Fatiha)
cilekli_sut DEVAM (Fatiha)
@BEYBISIMDEVAM (Fatiha)
Bluedew DEVAM (Tuncina)
whiterose00 DEVAM
F Ftszynp DEVAM
denizinmavisi DEVAM (fatiha)
segazel DEVAM
SuUtku DEVAM (Fatiha)
Krew (ark)
heidi1017
Namaria DEVAM (karara uyarim)
eilenn DEVAM
@bir garip oblomov DEVAM (fatiha)
M mer_4260 DEVAM
Yok cnm tefriciye degil alintilamayi koydum seninde onerin varsa yaz lutfen sirayla okuruz dedik simdilik fatiha agirliktaSuutku için okudum canım. ALLAH kabul etsin. Çok zorlanıyorum tefriciyeyi yetiştirmek için.gene Tefriciye okuyacaksak kişi sayısını çoğaltsak canım daha az sayı düşse. Başka dua okunacaksa da devam ediyorum
Fatiha olur canım.Sirayla oluruz diğerlerini deYok cnm tefriciye degil alintilamayi koydum seninde onerin varsa yaz lutfen sirayla okuruz dedik simdilik fatiha agirlikta
Yoooo neden olsunki cnm yrn bakar baslarsin ancak heidi ye okuyacagiz on bilgi olarak aklinda olsun cnm dr yarina cagirmis diye krew in ark ile yer degistirdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?