evTik Patronicee rudecute C cansu_tr cilekli_sut kızlar ayrılan arkadaşımız bizim duamızı okudu biliyorsunuz ben kendisine tamamlarsanız bizde size salavat okuyalım dedim ama net bir geri dönüşü olmadı niyetine yasin veya fetih süresi ortak karar verip okuyalım siz seçin bana uyar ben 1 tane fazla okurum 7 adet okumuş oluruz
Tatlim ben anca aksam okuyabilirim malum gunduz iste oluyorum tum gun bu aksam olur meselabana uyar cnm farketmez yani sonuçta abdestli okunacağı için müsaitlik vasa birleşip okuruz Burcu hamile oderdiyok sanırım :)ben müsaitim cansu ile aynı zamana denk geliyoruz oda müsait sanırım senide tahmin ediyorum mesajdan bir gizem birde çileklisütü bilmiyorum ortak bir gün belirler okuruz
Cnm farketmiyor siz salavat okuyorsunuz biz ayrilan arkadas icin okuyalim dedik o bize okudu cunku kendimiz boyle daha rahat edecegiz diye bizde ona fetih okuyacagiz senin duana dahil degil zaten bgn ciktiBende mazeretliyim
Tmm canım ben yanlış anladimCnm farketmiyor siz salavat okuyorsunuz biz ayrilan arkadas icin okuyalim dedik o bize okudu cunku kendimiz boyle daha rahat edecegiz diye bizde ona fetih okuyacagiz senin duana dahil degil zaten bgn cikti
Ama niyeyse fetih süresi okumak gecti icimden daha önce yazmıştım ya buraya o geldi aklima
Tatlim benim icinde farketmez ama fetih mi okusak acaba diyede icimden gecmedi degil hani..ne zaman okuyacagiz
Benim için de farketmez
Benim için fark etmez ama şuan hastayım o yüzden haftaya ancak okuyabilirim.
Pazartesi fetih okuyalim o zaman gizemde abdest alinca okur Bizim okumamizla arasi cok acilmaz ben 2 tane okurum 7 fetih okunmus olurTatlim ben anca aksam okuyabilirim malum gunduz iste oluyorum tum gun bu aksam olur mesela
Tamam canımPazartesi fetih okuyalim o zaman gizemde abdest alinca okur Bizim okumamizla arasi cok acilmaz ben 2 tane okurum 7 fetih okunmus olur