Bildiğim kadarıyla çok uzatmadan 3gün, 5gün ya da 7 günde bitirmek faziletliymiş ama kesin şartı yok diye biliyorum. Gücün yettiği kadar okunabilir diye tahmin ediyorum. Bilen arkadaşlar daha iyi cevaplar tabiki.Birde sunu sormak istiyorum bir kisi kendisi icin bu duayi bir gundemi okumali yoksa iki uc gunde de okuyabilirmi bugun baslasam bugun icinde bitirmem sartmi
Bildiğim kadarıyla çok uzatmadan 3gün, 5gün ya da 7 günde bitirmek faziletliymiş ama kesin şartı yok diye biliyorum. Gücün yettiği kadar okunabilir diye tahmin ediyorum. Bilen arkadaşlar daha iyi cevaplar tabiki.Birde sunu sormak istiyorum bir kisi kendisi icin bu duayi bir gundemi okumali yoksa iki uc gunde de okuyabilirmi bugun baslasam bugun icinde bitirmem sartmi
Basliga bakip yanilma oldu sanirim bizde tefriciye okuyoruz bolusup 4444 adete tamamliyoruz zaman olarakta gucunuzun yettigince en kisa surede okumak makbul diye biliyorum tuncinayi okuduk bitti bolusme usulu yaptik ondada biz boyle okuduk farkli kisilerinde nefesi olsun diye ama tek okursaniz tuncina icin ben zaman okumadim pek bi yerde onuda cok bekletmeden okumak gerek diye biliyorum aslolan kendinizi vererek konsantre olarak okumak hepsinde herkes gucunun yettigi kadar gunde okur diye bakiyorum benArkadaslar bu dua da salati tefriciye gibi bir kisi yerine baskalarida okuyabiliyormu ki
Bir kac yerde bir gunde okuyanlarin cok fayda gorduklerini okudum ben tuncina icin ancak tefriciyeye gore daha agir telaffuzu falan o sebeplede cok hizli ilerleyemeyebiliyor ki ben ezbere biliyorum ama hic tek basina bir gunde okuyamadim 3 gunde falan bittiBirde sunu sormak istiyorum bir kisi kendisi icin bu duayi bir gundemi okumali yoksa iki uc gunde de okuyabilirmi bugun baslasam bugun icinde bitirmem sartmi
Canım kaç kaldıysa kalanın hepsini ben okurum senin yerine
Canım 83 okuyabilirsen sevinirim.Canım kaç kaldıysa kalanın hepsini ben okurum senin yerine
Tmm canım 83 sayısını okuyup bildiririm ftszynp okumasi bitti diye. İnsaAllah Rabbim fistigina sağlık şifa versin,tez zamanda iyi olsun.Canım 83 okuyabilirsen sevinirim.