Ağzınıza yüreğinize sağlık. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
cilekli_sut -yeşim için 222 tane okudum..Rabbim duasını yaşatsın
Yesim icin okudum canlarim
Yeşim için okudum canım
cilekli_sut için okudum Allah kabul etsin
Okudum ben de canım
cilekli_sut için okudum Rabbim dualarını kabul eylesin.
Yeşim için okudum, Rabbim hayırlı evlatlar versin
Okudum
Yeşim için okudum Allah kabul etsin
Yok canim mazeretliydim. Boy abdesti ile okumak istedim. Bitti. Arkadasimda okumus. Allah kabul etsin.
cilekli_sut cnm beklettiğini okuyup duanı yapabilirsin Allah kabul etsin güzel haberlerini alalım inşallah
Benim icin farketmez canim yasin yada fetih süresi ikisini de okuyabilirimevTik Patronicee rudecute C cansu_tr cilekli_sut kızlar ayrılan arkadaşımız bizim duamızı okudu biliyorsunuz ben kendisine tamamlarsanız bizde size salavat okuyalım dedim ama net bir geri dönüşü olmadı niyetine yasin veya fetih süresi ortak karar verip okuyalım siz seçin bana uyar ben 1 tane fazla okurum 7 adet okumuş oluruz
kızlarda dönsünler karar verip okuruz cnmBenim icin farketmez canim yasin yada fetih süresi ikisini de okuyabilirim
Ama niyeyse fetih süresi okumak gecti icimden daha önce yazmıştım ya buraya o geldi aklimakızlarda dönsünler karar verip okuruz cnm
Tatlim benim icinde farketmez ama fetih mi okusak acaba diyede icimden gecmedi degil hani..ne zaman okuyacagizBenim icin farketmez canim yasin yada fetih süresi ikisini de okuyabilirim
bana uyar cnm farketmez yani sonuçta abdestli okunacağı için müsaitlik vasa birleşip okuruz Burcu hamile oderdiyok sanırım :)ben müsaitim cansu ile aynı zamana denk geliyoruz oda müsait sanırım senide tahmin ediyorum mesajdan bir gizem birde çileklisütü bilmiyorum ortak bir gün belirler okuruzTatlim benim icinde farketmez ama fetih mi okusak acaba diyede icimden gecmedi degil hani..ne zaman okuyacagiz
Cok güzel bi tahmin ben seninle yakin tarihlerde oluyorum o yüzden daha var bizimkine ama gizem okuyamaz bildigim kadariyla mazeretlibana uyar cnm farketmez yani sonuçta abdestli okunacağı için müsaitlik vasa birleşip okuruz Burcu hamile oderdiyok sanırım :)ben müsaitim cansu ile aynı zamana denk geliyoruz oda müsait sanırım senide tahmin ediyorum mesajdan bir gizem birde çileklisütü bilmiyorum ortak bir gün belirler okuruz