DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

SALAVATI TEFRICIYE OKUMASI
LİSTE BITINCEYE KADAR DUAYA KATILIŞ VE AYRILISLARA KAPALIDIR
KATILIMCI SAYISI:
19 KISI
OKUMA SURESİ 2 GUNDUR
BAŞLANGIÇ: 19/10/2016 SAAT:12 00
BİTİŞ: 21/10/2016 SAAT:12 00
DUASI OKUNAN ARKADASIMIZ 250 ADET DİĞERLERİMİZ 233 ADET OKUYACAGIZ
(233x18=4194 +250=4444)
DUASI OKUNAN KİŞİ: B BEYBISIM (Zeliha)
Duam:Rabbim başlamış olduğum tup bebek tedavisinde herşeyin yolunda gitmesini nasip eyle.bebislerin sımsıkı tutunmalarini ve hayırlı pozitif sonuçlar almamızı nasip eyle
Allah ım senin herşeye gücün yeter.bu sefer pozitifi gormemizi sağlıklı şekilde kucagima almayı bana da nasip et.

Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.

Sonra Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.

Niyetini eder ve besmele çekeret salavatını okumaya başlar.(isterse müsaitse 2 Rekat Allah rızası için Namazda kılabilir)

Bizler niyet edip besmele çekip salavatımızı okumaya başlayabiliriz.

Niyet örneği: Rabbim niyet ettim x kardeşimin senin rızan için sonrada sıkıntısının giderilmesine dileğinin kabulüne vesile olması niyetiyle okuyup bizlere dağıttığı 4444 adet salavatı tefriciyeden payıma düşeni okumaya (bunu örnek olarak yazdım sizin niyetiniz farklı ise onu yapın)

Mümkün mertepe kendisiniz vererek ve hissederek okuyun
Salat-ı Tefriciye Duası
“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

evTik evTik OKUNDU
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee Patronicee OKUNDU

rudecute rudecute OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
gulbera gulbera OKUNDU
cilekli_sut cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew OKUNDU
umut-16 umut-16 OKUNDU
Krew Krew OKUNDU
whiterose00 whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
heidi1017 heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi denizinmavisi OKUNDU
E EEEliffffffffff OKUNDU
segazel segazel OKUNDU
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)OKUNDU

Kizlar bende bebek bekliyorjm ilk asilamami oldum ins hamilelik olur bende sevaptan nasipleneyim nasil yapcam me yapcam.soylermisiniz
Allah hayirli saglikli hamilelik ve bebekler nasip etsin biz sayili dua okuyoruz cnm listemiz kapali hepimizin sayisi belli bellli sayida okunmasi gereken bir dua dolayisiyla bir sey okumaniza gerek yok isterseniz gonlunuzden geldigi gibi dua edin buradaki arkadaslarda size edeceklerdir
Sevgiler

Allah hayirli saglikli hamilelik ve bebekler nasip etsin biz sayili dua okuyoruz cnm listemiz kapali hepimizin sayisi belli bellli sayida okunmasi gereken bir dua dolayisiyla bir sey okumaniza gerek yok isterseniz gonlunuzden geldigi gibi dua edin buradaki arkadaslarda size edeceklerdir
Sevgiler
Hmm zaten ben okudugum surelerde benim gibi bekleyis icinde olan herkes icin dua ediyodum olsun kismet deilmis rabbim bu guzel harektinizin mukafatini versjn ins

KATILIMCI SAYISI:
19 KISI
OKUMA SURESİ 2 GUNDUR
BAŞLANGIÇ: 19/10/2016 SAAT:12 00
BİTİŞ: 21/10/2016 SAAT:12 00
(233x18=4194 +250=4444)
DUASI OKUNAN KİŞİ: B BEYBISIM (Zeliha)
Duam:Rabbim başlamış olduğum tup bebek tedavisinde herşeyin yolunda gitmesini nasip eyle.bebislerin sımsıkı tutunmalarini ve hayırlı pozitif sonuçlar almamızı nasip eyle
Allah ım senin herşeye gücün yeter.bu sefer pozitifi gormemizi sağlıklı şekilde kucagima almayı bana da nasip et.

Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.

Sonra Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.

Niyetini eder ve besmele çekeret salavatını okumaya başlar.(isterse müsaitse 2 Rekat Allah rızası için Namazda kılabilir)

Niyet örneği: Rabbim niyet ettim x kardeşimin senin rızan için sonrada sıkıntısının giderilmesine dileğinin kabulüne vesile olması niyetiyle okuyup bizlere dağıttığı 4444 adet salavatı tefriciyeden payıma düşeni okumaya (bunu örnek olarak yazdım sizin niyetiniz farklı ise onu yapın)

Salat-ı Tefriciye Duası
“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

evTik evTik OKUNDU
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee Patronicee OKUNDU

rudecute rudecute OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
gulbera gulbera OKUNDU
cilekli_sut cilekli_sut OKUNDU
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew OKUNDU
umut-16 umut-16 OKUNDU
Krew Krew OKUNDU
whiterose00 whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
heidi1017 heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi denizinmavisi OKUNDU
E EEEliffffffffff OKUNDU
segazel segazel OKUNDU
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)OKUNDU

Suutku da okusun da bende kalanı bitereyim
Cnm ben yeni duamizi birazdan baslaticam SuUtku SuUtku sik sik okuyorum arada sikinti oluyor haber veremiyorum diye belirtti bende onemini soyledim bir yolunu bulup muhakkak hbr etmeye calisicam demisti sen onun yazmasini bekle duani tamamlar bagislarsin gun icinde yazar diye dusunuyorum bizde yeni arkadasa baslayalim sende yetisirsin

KATILIMCI SAYISI:
19 KISI
OKUMA SURESİ 2 GUNDUR
BAŞLANGIÇ: 21/10/2016 SAAT:13 00
BİTİŞ: 23/10/2016 SAAT:13 00
(233x18=4194 +250=4444)
DUASI OKUNAN KİŞİ: @Bluedew (Halil kızı Zeliha)
Duam:
Elhamdullilah. Allahım ben dara düştüm çaresiz kaldım. dermanım sıgınagım sensin. benim gönlümün muradını tez vakitte hayırlı sekilde bana nasip eyle. 'ol' dersen olur insallah. duama tez vakitte ol de Allahım. bende ömrümce duam için şükredeyim. sana sonsuz inanıyorum amin amin amin

Salat-ı Tefriciye Duası
Anlamı

evTik evTik
O Ozzgeee
Patronicee Patronicee

rudecute rudecute
C cansu_tr
gulbera gulbera
cilekli_sut cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew
umut-16 umut-16
Krew Krew
whiterose00 whiterose00
F Ftszynp
heidi1017 heidi1017
denizinmavisi denizinmavisi
E EEEliffffffffff
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)

Pazartesi fetih okuyalim o zaman gizemde abdest alinca okur Bizim okumamizla arasi cok acilmaz ben 2 tane okurum 7 fetih okunmus olur
Tmmdir canım:dua:
Bluedew (Halil kızı Zeliha
Elhamdullilah. Allahım ben dara düştüm çaresiz kaldım. dermanım sıgınagım sensin. benim gönlümün muradını tez vakitte hayırlı sekilde bana nasip eyle. 'ol' dersen olur insallah. duama tez vakitte ol de Allahım. bende ömrümce duam için şükredeyim. sana sonsuz inanıyorum amin amin amin

Amiiiiiin.233 tane okudum canım. Rabbim gönül muradini bu dünyada öyle güzel yasatsin ki her anını şükür ederken daha da guzeliyle kat kat yaşasın. Kuş gibi tüm dertlerden hafiflesin inşaAllah.

X