- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hayirli saglikli hamilelik ve bebekler nasip etsin biz sayili dua okuyoruz cnm listemiz kapali hepimizin sayisi belli bellli sayida okunmasi gereken bir dua dolayisiyla bir sey okumaniza gerek yok isterseniz gonlunuzden geldigi gibi dua edin buradaki arkadaslarda size edeceklerdirKizlar bende bebek bekliyorjm ilk asilamami oldum ins hamilelik olur bende sevaptan nasipleneyim nasil yapcam me yapcam.soylermisiniz
Hmm zaten ben okudugum surelerde benim gibi bekleyis icinde olan herkes icin dua ediyodum olsun kismet deilmis rabbim bu guzel harektinizin mukafatini versjn insAllah hayirli saglikli hamilelik ve bebekler nasip etsin biz sayili dua okuyoruz cnm listemiz kapali hepimizin sayisi belli bellli sayida okunmasi gereken bir dua dolayisiyla bir sey okumaniza gerek yok isterseniz gonlunuzden geldigi gibi dua edin buradaki arkadaslarda size edeceklerdir
Sevgiler
Amin cumlemizin insallahHmm zaten ben okudugum surelerde benim gibi bekleyis icinde olan herkes icin dua ediyodum olsun kismet deilmis rabbim bu guzel harektinizin mukafatini versjn ins
Cnm ben yeni duamizi birazdan baslaticam SuUtku sik sik okuyorum arada sikinti oluyor haber veremiyorum diye belirtti bende onemini soyledim bir yolunu bulup muhakkak hbr etmeye calisicam demisti sen onun yazmasini bekle duani tamamlar bagislarsin gun icinde yazar diye dusunuyorum bizde yeni arkadasa baslayalim sende yetisirsinSuutku da okusun da bende kalanı bitereyim
Bu haftalık haber vermemde sıkıntı olacağını ama zamanında bitirdiğimi bilin istemiştim.Suutku da okusun da bende kalanı bitereyim
Helal olsun canım ağzına sağlık Allah razı olsunBu haftalık haber vermemde sıkıntı olacağını ama zamanında bitirdiğimi bilin istemiştim.
Galiba ifade edememişim.
Hakkınızı helal edin hemen haber veremediğim için kardeşim
Tmmdir canımPazartesi fetih okuyalim o zaman gizemde abdest alinca okur Bizim okumamizla arasi cok acilmaz ben 2 tane okurum 7 fetih okunmus olur