DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

SALAVATI TEFRICIYE OKUMASI
LİSTE BITINCEYE KADAR DUAYA KATILIŞ VE AYRILISLARA KAPALIDIR
KATILIMCI SAYISI:
20 KISI
OKUMA SURESİ 2 GUNDUR
BAŞLANGIÇ: 17/10/2016 SAAT:13 00
BİTİŞ: 19/10/2016 SAAT:13 00
DUASI OKUNAN ARKADASIMIZ 226 ADET DİĞERLERİMİZ 222 ADET OKUYACAGIZ
(222x19=4218 +226=4444)
DUASI OKUNAN KİŞİ: cilekli_sut cilekli_sut (Yeşim)
DUASI:
Rabbim, hayırla sağlıkla sıhhatle tez vakitte evimizi şenlendirecek evlatlar nasip eyle bizlere, huzurlu mutlu sağlıklı yuvamızı koru, bir ömür eşimle ve evlatlarımla senin salih saliha kullarından olmamızı nasip eyle Allah'ım.

Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.

Sonra Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.

Niyetini eder ve besmele çekeret salavatını okumaya başlar.(isterse müsaitse 2 Rekat Allah rızası için Namazda kılabilir)

Bizler niyet edip besmele çekip salavatımızı okumaya başlayabiliriz.

Niyet örneği: Rabbim niyet ettim x kardeşimin senin rızan için sonrada sıkıntısının giderilmesine dileğinin kabulüne vesile olması niyetiyle okuyup bizlere dağıttığı 4444 adet salavatı tefriciyeden payıma düşeni okumaya (bunu örnek olarak yazdım sizin niyetiniz farklı ise onu yapın)

Mümkün mertepe kendisiniz vererek ve hissederek okuyun
Salat-ı Tefriciye Duası
“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

evTik evTik OKUNDU
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee Patronicee OKUNDU

rudecute rudecute OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
gulbera gulbera OKUNDU
cilekli_sut cilekli_sut
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew Bluedew OKUNDU
umut-16 umut-16 OKUNDU
Krew Krew
whiterose00 whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
@GAD2015OKUNDU
heidi1017 heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi denizinmavisi OKUNDU
E EEEliffffffffff OKUNDU
segazel segazel OKUNDU
SuUtku SuUtku OKUNDU
Krew Krew (ark)

Yok canim mazeretliydim. Boy abdesti ile okumak istedim. Bitti. Arkadasimda okumus. Allah kabul etsin.

KATILIMCI SAYISI:
20 KISI
OKUMA SURESİ 2 GUNDUR
BAŞLANGIÇ: 17/10/2016 SAAT:13 00
BİTİŞ: 19/10/2016 SAAT:13 00
DUASI OKUNAN ARKADASIMIZ 226 ADET DİĞERLERİMİZ 222 ADET OKUYACAGIZ
(222x19=4218 +226=4444)
DUASI OKUNAN KİŞİ: cilekli_sut cilekli_sut (Yeşim)
DUASI:
Rabbim, hayırla sağlıkla sıhhatle tez vakitte evimizi şenlendirecek evlatlar nasip eyle bizlere, huzurlu mutlu sağlıklı yuvamızı koru, bir ömür eşimle ve evlatlarımla senin salih saliha kullarından olmamızı nasip eyle Allah'ım.

Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.

Sonra Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.

Niyetini eder ve besmele çekeret salavatını okumaya başlar.(isterse müsaitse 2 Rekat Allah rızası için Namazda kılabilir)

Niyet örneği: Rabbim niyet ettim x kardeşimin senin rızan için sonrada sıkıntısının giderilmesine dileğinin kabulüne vesile olması niyetiyle okuyup bizlere dağıttığı 4444 adet salavatı tefriciyeden payıma düşeni okumaya (bunu örnek olarak yazdım sizin niyetiniz farklı ise onu yapın)

Salat-ı Tefriciye Duası
“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

evTik evTik OKUNDU
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee Patronicee OKUNDU

rudecute rudecute OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
gulbera gulbera OKUNDU
cilekli_sut cilekli_sut
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew Bluedew OKUNDU
umut-16 umut-16 OKUNDU
Krew Krew OKUNDU
whiterose00 whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
@GAD2015OKUNDU
heidi1017 heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi denizinmavisi OKUNDU
E EEEliffffffffff OKUNDU
segazel segazel OKUNDU
SuUtku SuUtku OKUNDU
Krew Krew (ark)OKUNDU

KATILIMCI SAYISI:
19 KISI
OKUMA SURESİ 2 GUNDUR
BAŞLANGIÇ: 19/10/2016 SAAT:12 00
BİTİŞ: 21/10/2016 SAAT:12 00
DUASI OKUNAN ARKADASIMIZ 250 ADET DİĞERLERİMİZ 233 ADET OKUYACAGIZ
(233x18=4194 +250=4444)
DUASI OKUNAN KİŞİ: B BEYBISIM (Zeliha)
Duam:Rabbim başlamış olduğum tup bebek tedavisinde herşeyin yolunda gitmesini nasip eyle.bebislerin sımsıkı tutunmalarini ve hayırlı pozitif sonuçlar almamızı nasip eyle
Allah ım senin herşeye gücün yeter.bu sefer pozitifi gormemizi sağlıklı şekilde kucagima almayı bana da nasip et.

Salat-ı Tefriciye Duası
Anlamı

evTik evTik
O Ozzgeee
Patronicee Patronicee

rudecute rudecute
C cansu_tr
gulbera gulbera
cilekli_sut cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew
umut-16 umut-16
Krew Krew
whiterose00 whiterose00
F Ftszynp
heidi1017 heidi1017
denizinmavisi denizinmavisi
E EEEliffffffffff
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)

O Ozzgeee cilekli_sut cilekli_sut icin okudum canim rabbim kabul etsin

O Ozzgeee canım eksık 50 taneyı ve yesım ıcın okudum
Ağzınıza yüreğinize sağlık. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

cilekli_sut cilekli_sut -yeşim için 222 tane okudum..Rabbim duasını yaşatsın

Yesim icin okudum canlarim

Yeşim için okudum canım

cilekli_sut cilekli_sut için okudum Allah kabul etsin

Okudum ben de canım

cilekli_sut cilekli_sut için okudum Rabbim dualarını kabul eylesin.

Yeşim için okudum, Rabbim hayırlı evlatlar versin

O Ozzgeee canim duami bitirdim rabbim kabul etsin en kisa zamanda evini cocuklarla senlendirsin.

Yeşim için okudum Allah kabul etsin

Yok canim mazeretliydim. Boy abdesti ile okumak istedim. Bitti. Arkadasimda okumus. Allah kabul etsin.

cilekli_sut cilekli_sut cnm beklettiğini okuyup duanı yapabilirsin Allah kabul etsin güzel haberlerini alalım inşallah

evTik evTik Patronicee Patronicee rudecute rudecute C cansu_tr cilekli_sut cilekli_sut kızlar ayrılan arkadaşımız bizim duamızı okudu biliyorsunuz ben kendisine tamamlarsanız bizde size salavat okuyalım dedim ama net bir geri dönüşü olmadı niyetine yasin veya fetih süresi ortak karar verip okuyalım siz seçin bana uyar ben 1 tane fazla okurum 7 adet okumuş oluruz

evTik evTik Patronicee Patronicee rudecute rudecute C cansu_tr cilekli_sut cilekli_sut kızlar ayrılan arkadaşımız bizim duamızı okudu biliyorsunuz ben kendisine tamamlarsanız bizde size salavat okuyalım dedim ama net bir geri dönüşü olmadı niyetine yasin veya fetih süresi ortak karar verip okuyalım siz seçin bana uyar ben 1 tane fazla okurum 7 adet okumuş oluruz
Benim icin farketmez canim yasin yada fetih süresi ikisini de okuyabilirim

Tatlim benim icinde farketmez ama fetih mi okusak acaba diyede icimden gecmedi degil hani..ne zaman okuyacagiz
bana uyar cnm farketmez yani sonuçta abdestli okunacağı için müsaitlik vasa birleşip okuruz Burcu hamile oderdiyok sanırım :)ben müsaitim cansu ile aynı zamana denk geliyoruz oda müsait sanırım senide tahmin ediyorum mesajdan bir gizem birde çileklisütü bilmiyorum ortak bir gün belirler okuruz

Her türlüsü bana da uyar O Ozzgeee :) eğer tefriciye okunsun derse ona da varım canım fazla fazla da olsa okurum. Açıkçası sırf bana okuduğu için hak geçmesin diye istiyor gibiyim. Arkadaşın umursamaz hareketleri yüzünden.

bana uyar cnm farketmez yani sonuçta abdestli okunacağı için müsaitlik vasa birleşip okuruz Burcu hamile oderdiyok sanırım :)ben müsaitim cansu ile aynı zamana denk geliyoruz oda müsait sanırım senide tahmin ediyorum mesajdan bir gizem birde çileklisütü bilmiyorum ortak bir gün belirler okuruz
Cok güzel bi tahmin ben seninle yakin tarihlerde oluyorum o yüzden daha var bizimkine ama gizem okuyamaz bildigim kadariyla mazeretli

X