- 12 Nisan 2016
- 1.083
- 3.699
- Konu Sahibi Bluemiracle12
Yeni başlanacak bir işte başarılı huzurlu olabilmek için okuyacağımız bir Esma tavsiyeniz var mı B Bluemiracle12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb bu Esma uygulama sini yaptinizmi hayatınızda eşinizde bir değişim oldumuMutlaka okuyacağım. Hiç senin dediğin açıdan bakmamıştım olaylara, şimdi düşündüm de haklısın. Gelişmelerden haberdar ederim Allah razı olsun rabbim kalbindeki hayır duaları kabul etsin inşallah.
Evet elimden geldiğince her gün okumaya gayret ediyorum. Kendimde değişim var ister istemez karşımızdaki de değişiyor. Fakat ben bu süreçte bi de antidepresan kullanıyorum değişmemde onunda etkisi var diyebilirim. Daha sakin daha düşünerek hareket ediyorum.Mrb bu Esma uygulama sini yaptinizmi hayatınızda eşinizde bir değişim oldumu
Merhaba zeka açma dikkat toplama icin okudugunuz etki aldiginiz Esma uygulama si oldumuMerhaba... Dikkat toplamak ve zeka açmak için Esma öneriniz var mı? Ve ihtiyacı olan Esmayi sadece kişinin kendisi mi çekmesi gerekiyor?
Merhaba çevredeki kotu insanlar dan korunmak için uyguladığı niz bir esma oldumumerhabalar öncelikle sizlere çok teşekkür ederim öyle bir konu açtığınız için .çevremiz de ki insanların dedikodularından ,gıybetlerinden korunmak için hangi esmayı okumamız gerekiyor
Merhaba ya celil esmasini uyguladinozmi hayatinizdaYa Celil ismini hergün 73 kere okuyun.Heybetlide olursunuz,çekinirler sizden düşmanlarınız.
Merhaba bn iki haftadır ya mukaddim çekiyorum acaba mucizeleri nelerdirÇocukları sınava girecekler veyahutta sınava girecek kişilerin bol bol Ya Mukaddim esmasını çekmelerini öneririm.Bu esmada çok mucizeler var.
Sizde mi böyle yapıyorsunuz. Ben 40 gün okuyorum hep ama yorucu oluyorMesela ya Nur esmasını 21 gün 100 defa okuyun.21 gün sonra ya rafiu 100 kere okuyun.21 gün sonra ya ganiyy 100 kere okuyun gibi gibi gibi...
.Sizde mi böyle yapıyorsunuz. Ben 40 gün okuyorum hep ama yorucu oluyor
Kusura bakmayın,çok yoğunum,o yüzden foruma nadir girebiliyorum.Mesaj kutumu bir müddet kapatmıştım.Çünkü sizler forumdan sorun diye.İlla ki bir cevap veren çıkıyor.
Ya Veliyy 1001 hergünYeni başlanacak bir işte başarılı huzurlu olabilmek için okuyacağımız bir Esma tavsiyeniz var mı B Bluemiracle12