- 17 Aralık 2018
- 107
- 91
-
- Konu Sahibi Beherkadin
Amin inş.Bazen istediğiniz olmaz ama daha iyisi ve hayırlısı olur..
evin ortasına ateş yak üstünden 7 kere atlaaaa kesin çözümdür
Zaman zaman aklima gelir ve tövbee yahu derim kendimce.arabesk ruhluyum vesselamNedense al capone'un sözü geldi aklıma.
"Her akşam yatmadan önce tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün tanrının çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim".
Iste bu söylediğiniz çok doğru.Bu hafta tam da bu durumu yaşadım.Ve hala inanamıyorum mesela...Bazen istediğiniz olmaz ama daha iyisi ve hayırlısı olur..
Hahaha:))40x tekrarla.
Ha konu zenginlikse de, zengin birine gül katıla katıla, neden gülüyorsun derse;
Gülme komşuna gelir başına dersin. Hop bir bakmışsın zengin oluvermişsin.
Genelde hep böyledir ama bazen biz cok sonradan farkına varirizIste bu söylediğiniz çok doğru.Bu hafta tam da bu durumu yaşadım.Ve hala inanamıyorum mesela...
Darisi başimaCabalamayi biraktigimda gerceklesti. Uzun surdu, kolay olmadi. Artik bosvermistim. Dilegim gerceklesti. Zaten bir soz vardir: vazgecmeyi dusundugun an, basariya en yaklastigin an dir ddiye. Bende boyle oldu.
Yanlış kişiye güldün ben zengin değilimHahaha:))
Yanlış kişiye güldün ben zengin değilim
Boşver, gönlüm zengin :)tüh boşa mi gitti.
:))) yeterli diyecem de.insan harcamak,savurmak paylaşmak için para da istiyorBoşver, gönlüm zengin :)