- 23 Temmuz 2015
- 415
- 806
- 38
- Konu Sahibi bir_tutam_dilek
Geç gelen doğum günü hediyem Madam Coco dan tatlış bi battaniye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ablam 5 yıldır kullanıyor ve cok memnun hisar in her bir ürününden. Ben tam rakam hatırlamıyorum ama 200 tl gibi bişeydiHer birini güzel günlerde kullan =)
hisarın çeliğinden memnun kalmayan yok sanırım
çaydanlığını ne kadara aldın acaba ?
Benimde ceyizim de battaniye eksiğimiz vardı hele ki böyle mevsimlik bir battaniye Bende gördüğümde çok sevindim canım ikimizde mutlulukla kullanalımCnm hediyen güzelmis gule gule kullan. Bizde gecenlerde aldik madame cocodan 4 tane battaniye. Yerlerinin bu kdr yumuş olacagini hic tahmin etmemistim. Gercekten cok begendim :)
Benimde ceyizim de battaniye eksiğimiz vardı hele ki böyle mevsimlik bir battaniye Bende gördüğümde çok sevindim canım ikimizde mutlulukla kullanalım
Çok bile almışsın canım bence :) Benimde nevresim vs aldıkça alaşım geliyo ama ilerde yük olacak onlar :) Ben çok battaniye seven kullanan biriyim o yumuşaklık mutlu ediyo beni ama ben dördüncüyü aldım başkada almam diyorum Yinede kara senin tabiAmin canım benim.. o güzel gunleride bi gorelim insallah. 5 tane battaniyem oldu bnmde. 3 kalın 2 mevsimlik. Topigimde yazdim hatta ama fikir veren olmamis. Sana da sorayim :) daha alayim mi yeterli mi snce battaniyeler
Çok bile almışsın canım bence :) Benimde nevresim vs aldıkça alaşım geliyo ama ilerde yük olacak onlar :) Ben çok battaniye seven kullanan biriyim o yumuşaklık mutlu ediyo beni ama ben dördüncüyü aldım başkada almam diyorum Yinede kara senin tabi
Canim nevresim takımlarında ozellikle tac ve sarev in pamuk saten, saten delux, makosaten ürünlerini çok tavsiye ediyorum. Dokunuşu o kadar güzel ki. Bir ceyiz mağazasına git bir dokun ranforce ürünlerle arasındaki uçurum farkı göreceksinYaa ne bilim insan gercekten kendine engel olamiyor yaa. Fuzulide olsun istemiyorum durdurmaya calisiorm iste kendimi ozaman nevresimlere geceyim ben. Cok tesekkurlerr
Canim nevresim takımlarında ozellikle tac ve sarev in pamuk saten, saten delux, makosaten ürünlerini çok tavsiye ediyorum. Dokunuşu o kadar güzel ki. Bir ceyiz mağazasına git bir dokun ranforce ürünlerle arasındaki uçurum farkı göreceksin
Canim ben 8 yıldır yalnız yaşıyorum. Kaliteli şeyler almadim suanki evimi kurarken maliyetli olmasın diye ama son bir yıldır ihtiyaçlarımı alırken kaliteli alayim da evlenince de kullanırım mantığıyla aldım ve hemen hemen hepsini kullanıyorum sorduğun bi ürün olursa yorum yapabilirim senin yerinde olsam bende alacaklarının listesini yapıp son bi kaç ay içinde alabilirdim. Ama bi kenara para atmalısın o küçük gözüken şeyler baya tutuyor çünküCanım bişey sorucam sana. Düğün haziran 2016 demişsin. Elektrikli kücük Ev aletlerini çoktan almışsın. Bana herkes düğünden bi kaç ay önce al yada beyazesyalarla beraber al diyor garanti açısından. Sen neden erken almayı tercih ettin ? Kafam karışıyor maliyeti de çok olucak ama bana beyaz esyalarla almak daha mantıklı geldi sanki
Aa bilmiyodum canım ozaman haklısın tabi önceden alıp kullanmak konusunda. Bende şimdiden fiyatları ürünleri araştırıyorum zaten sağolCanim ben 8 yıldır yalnız yaşıyorum. Kaliteli şeyler almadim suanki evimi kurarken maliyetli olmasın diye ama son bir yıldır ihtiyaçlarımı alırken kaliteli alayim da evlenince de kullanırım mantığıyla aldım ve hemen hemen hepsini kullanıyorum sorduğun bi ürün olursa yorum yapabilirim senin yerinde olsam bende alacaklarının listesini yapıp son bi kaç ay içinde alabilirdim. Ama bi kenara para atmalısın o küçük gözüken şeyler baya tutuyor çünkü
Haklısınız hiç bu açıdan düşünmemiştim.Garantilerin pek işe yaradığını görmedim. Ben birde elektronik cihazlarda ekstra ücretle garanti süresini uzatan paketlerden satın alıyordum artık akıllandım. Yedek parçası bulunmaz üretilmez kullanici hatasi olur firma buģun yarin erteler aylar geçer telefon trafiğinden çıldirirsin bu liste uzar gider velhasıl yine ücret sizden çıkar garantiyi pek takan olmaz uğraştığınla kalirsin. En iyisi gidiyorsun parasını vermißken firmayla uģraşmadan yetkili serviste yada firmalar genelde ürünleri ortak dükkanlara tamire gönderiyor adresi bilirseniz oralarda daha uygun fiyata tamir ediyorlar yada yetkili serviste yapilsin içime sinsin derseniz daha pahalıya yaptiriyorsunuz. Bence garanti kaģıt parçası bunun ićin güzel indirimleri kaçırmayın hemde kısa vadede sikişmamış olursunuz
çok sevindim bunu seçmene canım. bende alıcam bu takımı. n11 den mi aldın acaba? ben orda buldum iyi bir fiyata. çarşafı lastikliymiş. seninki de öylemi?Sonunda gelin yatağı olarak sermeyi planladığım pike takımımı aldım :) Buradaki arkadaşların oylarıyla gül kurusunu aldım
Karaca Home Tuğçe Gül Kurusu Pike Takımı:
Eki Görüntüle 1704168
N11 den %25 indirim çekimle aldım canım. Normalde 299 tl idi bana 225 tl gibi bişeye geldi. Evet lastikli çarşafı ama nevresimini kullanabileceğimizi sanmiyorum çünkü saten kayma ihtimali yüksek.Rahat olmaz ama Görünümü şahane. Kime gösterdiysem çok sevdiçok sevindim bunu seçmene canım. bende alıcam bu takımı. n11 den mi aldın acaba? ben orda buldum iyi bir fiyata. çarşafı lastikliymiş. seninki de öylemi?
olsun yaa ben kullanırım gece bi bakmışız ikimizde sağa sola kaymışız haha benimki kesin "bu kaygan şeye bu kadar para mı verdin" diye söylenir ama olsun iyi günlerde kullan canım. sende antalyada yaşıyosun sanırım benim gibiN11 den %25 indirim çekimle aldım canım. Normalde 299 tl idi bana 225 tl gibi bişeye geldi. Evet lastikli çarşafı ama nevresimini kullanabileceğimizi sanmiyorum çünkü saten kayma ihtimali yüksek.Rahat olmaz ama Görünümü şahane. Kime gösterdiysem çok sevdi