♡ Dilek'in Çeyiz Güncesi ♡

Topiğini gezdiğimden beri bir sürüüüü yorumlar yapılmış çok keyifli bir topik haline gelmiş :) korkmaz Tomtom u çok severek aldım, sende benim gibi aşık olduysan almalısın:) kapaklarındaki koruma sayesinde kaza riski en aza indirmişler, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. yalnız korkmazın mağazasında fiyatlar daha uçuktu ben internetten daha iyi bi fiyata aldım canım, safidem.com diye bi site var mutlaka bakmalısın, kurulalı bir yıl olmamış ufak bi site nerden buldum bilmiyorum ama çok ilgili sahipleri, memnun kaldım :)

Topiğini gezdiğimden beri bir sürüüüü yorumlar yapılmış çok keyifli bir topik haline gelmiş :) korkmaz Tomtom u çok severek aldım, sende benim gibi aşık olduysan almalısın:) kapaklarındaki koruma sayesinde kaza riski en aza indirmişler, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. yalnız korkmazın mağazasında fiyatlar daha uçuktu ben internetten daha iyi bi fiyata aldım canım, safidem.com diye bi site var mutlaka bakmalısın, kurulalı bir yıl olmamış ufak bi site nerden buldum bilmiyorum ama çok ilgili sahipleri, memnun kaldım :)
Canım.. nasıl güzel yazmısşsın mutlu oldum teşekkür ederim :KK68: Azcık ara verdim çeyiz alma işine bu ara. Kredi kartım maaşımın iki katı geldi bu ay sefilleri oynuyorum :KK70:
Korkmaz tomtom çok tatlı:KK200: Çaydanlığımı aldıgım yere gidip teklif ettim kabul etmediler. Degiştirecektim yoksa. Daha düğüne bir yıl var dayanamayıp her an alabilirim. Tavsiyen için teşekkür ederim. Hoppa

Canım.. nasıl güzel yazmısşsın mutlu oldum teşekkür ederim :KK68: Azcık ara verdim çeyiz alma işine bu ara. Kredi kartım maaşımın iki katı geldi bu ay sefilleri oynuyorum :KK70:
Korkmaz tomtom çok tatlı:KK200: Çaydanlığımı aldıgım yere gidip teklif ettim kabul etmediler. Degiştirecektim yoksa. Daha düğüne bir yıl var dayanamayıp her an alabilirim. Tavsiyen için teşekkür ederim. Hoppa
Borclar bitmeden alinmiyor, bende surekli biseyler oduyorum fenalik geldi artik :KK47: bikac ay gecsin elimiz hafiflesin sonra devamm :))

Canım bu ütü güzel ama büyük değilmi nereye sığdıracaksın :KK70: aklıma ilk o geldi gördüğümde ben bunu sorduğumda çok ütü yapıyorsanız alın demişlerdi hani fazla ütü yapan içinmiş bu ama gayet güzel ütü güle güle kullan
Canim ben öğretmenim her gün ütülü çıkmak zorundayım. Ütü masam hep açık ve Ütü hep uzerinde 8 yıldır, masayı hiç kapatmadim :) Sen çok ütü yapmiyorsan hiç gerek yok o kadar para vermeye. Ben verirken çok içim gitmişti ama hakkını verdi. Ben eski ütü ile kaç pantolon yaktim ayar yapamadığım icin :) bu ütü otomatik ayarlıyor benim için baya kurtarıcı oldu. Kazanlı almayacaksan bile Philips i öneriyorum :KK66:

Canim ben öğretmenim her gün ütülü çıkmak zorundayım. Ütü masam hep açık ve Ütü hep uzerinde 8 yıldır, masayı hiç kapatmadim :) Sen çok ütü yapmiyorsan hiç gerek yok o kadar para vermeye. Ben verirken çok içim gitmişti ama hakkını verdi. Ben eski ütü ile kaç pantolon yaktim ayar yapamadığım icin :) bu ütü otomatik ayarlıyor benim için baya kurtarıcı oldu. Kazanlı almayacaksan bile Philips i öneriyorum :KK66:
Kazanlı almam ben ya o kadar ütü yapmam sanırım :KK70: philips mi gerçekten iyi mi hmmm alıcam valla ütü yazdım aklıma bunu teşekkür ettim

Sevdiceğim kızartmanın her türlüsünü ve sosları sever. Bende ne zamandır sos bölmeli bir tabak arıyordum sonunda bunu buldum. Tahminimden çok daha kaliteli geldi ve sevgilim çok sevdi :KK200:
71712040_352520438.jpg

Canımm herseyin gercekten cok güzel.. Bernardonun en beğendiğim 2takımını almışsın. Butterfly serisi mükemmel bana fiyatı cok fazla geldiği için alamıyorum malesef :KK43: iyi günlerde kullan hepsini. Bu sos bölmeli tabakları hangi siteden aldın acaba :KK15:

Canım benimm ne tatlısın sen :KK36: İçine sinen takımı almana sevindim. Korkmazdan çok güzel bahsediyorlar. Benim hiçbir yerde karşıma çıkmadı. Keşke bunu alsaydım dediğim bi kaç korkmaz ürünü var benimde. Aldıklarını merak ettim sen ne zaman topik açacaksın açta seninkileri de görelim :KK37::cool:

Ben iki takım çelik tencere seti dışında parça parça aldım. Bernardo dan iki kişilik pilav vs için seramik sahan aldim ikili ilk sayfada var. Onun dışında kalabalık misafir için Tefalin talent serisinden pilav tenceresi aldım onun daha fotosunu atmadım dün ulaştı elime. Granitten tava seti almak istiyorum bir de. Seramik mi granit mi dersen cevap veremem ama Granitten hangi marka dersen onu çok araştırdım. ülkemizde granitlerin hepsi aynı firmadan çıkıyormuş. ilk karaca çıkardığı için hep karaca tercih ediliyor ama hepsi aynı fabrika ürünü. İster tantitoninin pembesi ister karacanın beyaz seti ister hisarın siyah granitleri hepsi aynı kalitedeymiş. En gözüne güzel gözükeni alabilrsin. Ben karaca white granitleri inceledim dün çok şık gözüküyor.

Canım ben hemen hemen hepsini N11 den aldım. çok güzel kampanyaları var baya faydalandım. Geçen gün burda bi yerde 220 ye gördüğüm taç makosaten nevresim takımı kampanyalarla bana 105 tl ye geldi mesela :) ama mutlaka müşteri yorumlarını oku. %90 üzerinde olumlu yorum almış satıcılardan al derim :)

Canıım çok teşekkürler bilgilerin için :KK200:Ben daha çeyiz alışverişine yeni başladığım için pek birşeyim yok nişandan sonra hızlandırıp öyle açarım topic, şuan araştırma, eğitim aşamasındayım :))
Tupperlarını da n11den mi almıştın sen canım, nette çok fazla satan yer var da

Canımm herseyin gercekten cok güzel.. Bernardonun en beğendiğim 2takımını almışsın. Butterfly serisi mükemmel bana fiyatı cok fazla geldiği için alamıyorum malesef :KK43: iyi günlerde kullan hepsini. Bu sos bölmeli tabakları hangi siteden aldın acaba :KK15:
Çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim. Fiyatlar suan baya artmış bernardo da. Ben aldığımda kampanya vardı bernardo dan yemek takımı alınca geri kalan hersey %30 indirimliydi.Ben bu kampanyayla o kadar çok şey aldım ki :) Ablama yemek takımı ile kahvaltı takımı bile aldık :) Butterfly setini 2 takım aldım 12 kisilik olsun diye. Reçel kabi, yumurtalik kurabiye standı vs ne bulduysam eklettim 500 tl yi bulmadı bile parası. Kampanyaları takip edersen gönlüne göre alabilirsin sende.Yemek takımını 2.100 e almıştım şimdi 2.900. Doğru zamanda almışım sende doğru zamanı beklemelisin. Kadınlar Günü anneler günü vs müthiş indirimler oluyo :)

Sos bölmeli Kızartma tabağını N11 den aldim. Bulamazsanız link atarım sana.

Canıım çok teşekkürler bilgilerin için :KK200:Ben daha çeyiz alışverişine yeni başladığım için pek birşeyim yok nişandan sonra hızlandırıp öyle açarım topic, şuan araştırma, eğitim aşamasındayım :))
Tupperlarını da n11den mi almıştın sen canım, nette çok fazla satan yer var da

Merakla bekliyorum canım benim :KK36:

Canim ben tupperware ların büyük çoğunluğunu geliş fiyatına veren bi arkadaştan aldım ama inan internette daha ucuz. Ben ne alacaksam gittigidiyor ve n11 de arayip en ucuzunu bulup ordan almaya basladim. Tupperware konusunda gittigidiyor daha hesaplı gibi. Ama musteri yorumlarını mutlaka oku.

Sağol canım.. Bazı şeyleri indirimsiz almak gerçekten zor indirimle alıp o kalan parayla baska seyler alırım diye düsünüyorum hep :) bana 6kisilik yeterli olur zaten o önemli günleri bekleyelim en iyisi tekrar teşekkür ederim şimdi n11 e bakıyorum hemen:KK25:
Çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim. Fiyatlar suan baya artmış bernardo da. Ben aldığımda kampanya vardı bernardo dan yemek takımı alınca geri kalan hersey %30 indirimliydi.Ben bu kampanyayla o kadar çok şey aldım ki :) Ablama yemek takımı ile kahvaltı takımı bile aldık :) Butterfly setini 2 takım aldım 12 kisilik olsun diye. Reçel kabi, yumurtalik kurabiye standı vs ne bulduysam eklettim 500 tl yi bulmadı bile parası. Kampanyaları takip edersen gönlüne göre alabilirsin sende.Yemek takımını 2.100 e almıştım şimdi 2.900. Doğru zamanda almışım sende doğru zamanı beklemelisin. Kadınlar Günü anneler günü vs müthiş indirimler oluyo :)

Sos bölmeli Kızartma tabağını N11 den aldim. Bulamazsanız link atarım sana.

Merhaba,

aldıkların çok güzel. ben de çeyiz hazırlığı içindeyim. yazdıklarını görünce çok sevindim. umarım hepsini güzel günlerde kullanırsın. paylaşımlarını bekliyoruuuuzzz:)

bu arada bunların dışında, mobilyalarını yatak odanı mesela aldın mı? veya önereceğin mobilyacılar var mı? mobilya önerilerini herkesten alabilirim. salon, yatak odası, beyaz eşya. yani yeni evlenecek biri için gerekli tüm eşya önerilerini alabilirim arkadaşlar.

şimdiden hayırlı olsun:)

herkese merhaba,
günlük yemek takımı ve çatal bıçak takımı için önerileri olanlar paylaşabilir mi acaba?

mutluluklar:)

Cnm mrblar... oncelikle kolay gelsin.. ceyiz isleri hem cok zevkli hemde zor ve maliyetli.. Allah hepimizin gonlune gore versin ins... ben gunluk icin lucca homedan aldim..topigimde var arzu edersen bakabilirsin... porseleni gayet ince desenleride cok guzel ben cok begenerek aldim... bi bak istersen...

catak bicak icinde ben bernardonun yemek takiminin ustune verdigini gunluk kullanmayi dusunuyorum.. nehir veya aryildizda gayet guzel urun olarak.. dusunebilirsin canim ... nehirin fiyatlarida uygun diye biliyorum ...

Merhaba,

aldıkların çok güzel. ben de çeyiz hazırlığı içindeyim. yazdıklarını görünce çok sevindim. umarım hepsini güzel günlerde kullanırsın. paylaşımlarını bekliyoruuuuzzz:)

bu arada bunların dışında, mobilyalarını yatak odanı mesela aldın mı? veya önereceğin mobilyacılar var mı? mobilya önerilerini herkesten alabilirim. salon, yatak odası, beyaz eşya. yani yeni evlenecek biri için gerekli tüm eşya önerilerini alabilirim arkadaşlar.

şimdiden hayırlı olsun:)

Çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim. Umarım faydalı olabilmisimdir. Ben ocak ayına kadar kız ceyizi dediğimiz kısmı tamamlıyorum. Ocaktan sonra Rabbim nasip eder de ev alırsak mobilya bakmaya o zaman başlayacağım. :)

Sormak istediğin birsey olursa bekliyorum. Sevgiler :KK66:

X