Canım benimm ne tatlısın sen
İçine sinen takımı almana sevindim. Korkmazdan çok güzel bahsediyorlar. Benim hiçbir yerde karşıma çıkmadı. Keşke bunu alsaydım dediğim bi kaç korkmaz ürünü var benimde. Aldıklarını merak ettim sen ne zaman topik açacaksın açta seninkileri de görelim
Ben iki takım çelik tencere seti dışında parça parça aldım. Bernardo dan iki kişilik pilav vs için seramik sahan aldim ikili ilk sayfada var. Onun dışında kalabalık misafir için Tefalin talent serisinden pilav tenceresi aldım onun daha fotosunu atmadım dün ulaştı elime. Granitten tava seti almak istiyorum bir de. Seramik mi granit mi dersen cevap veremem ama Granitten hangi marka dersen onu çok araştırdım. ülkemizde granitlerin hepsi aynı firmadan çıkıyormuş. ilk karaca çıkardığı için hep karaca tercih ediliyor ama hepsi aynı fabrika ürünü. İster tantitoninin pembesi ister karacanın beyaz seti ister hisarın siyah granitleri hepsi aynı kalitedeymiş. En gözüne güzel gözükeni alabilrsin. Ben karaca white granitleri inceledim dün çok şık gözüküyor.
Canım ben hemen hemen hepsini N11 den aldım. çok güzel kampanyaları var baya faydalandım. Geçen gün burda bi yerde 220 ye gördüğüm taç makosaten nevresim takımı kampanyalarla bana 105 tl ye geldi mesela :) ama mutlaka müşteri yorumlarını oku. %90 üzerinde olumlu yorum almış satıcılardan al derim :)