♡ Dilek'in Çeyiz Güncesi ♡

ayyyyy :nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK9: dilekcim mor olandan bende de var hatta aklım pembe ve diğer renklerde de kalmıştı çünkü tam bi runner ve american servis delisiyimde:confused: ama dediğin gibi erken dedim engel oldum kendime :KK30: evime yerleştikten sonra alırım artık nasipse başka çeşitlerini de :KK39: sende güle güle ve aşkla kullan canım çeyizinin her bir parçasını :KK36:

Zevklerini ne kadar uyuyor değilmi canım ♡♡ Senin Paşabahçe mor kadehlerle de mukemmel olur mor runner :KK36::KK36:

Bence pembe olandan da almalısın. Ben kararsizdim ama bugun kargom gelince pembe olanı daha çok sevdim :KK58: Hatta aynı kumaştan peçete de almayı ve misafir için tam set yapmayı düşünüyorum.

Zevklerini ne kadar uyuyor değilmi canım ♡♡ Senin Paşabahçe mor kadehlerle de mukemmel olur mor runner :KK36::KK36:

Bence pembe olandan da almalısın. Ben kararsizdim ama bugun kargom gelince pembe olanı daha çok sevdim :KK58: Hatta aynı kumaştan peçete de almayı ve misafir için tam set yapmayı düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum canım zevklerimiz çok uyuşuyor ☺ mor runner için peçete almayı bende planlıyorum mor kadehlerimle sevdiceğim için morlu bi sofra düzeni oluşturmak var aklımda özel günler için :KK66: pempeyi beğenmene de çok sevindim mısafirler için pembe ve mavi gibi renklerde planlıyorum masa düzenimi tavsiyelerin için çok sagol kuzum sende mutlu günlerde kullan hepsini ☺

Canıım güle güle kullan :) nerden sipariş vermiştin acaba bunları bayıldım
Teşekkür ederim canım. N11 de 'BC Home' adlı satıcı dan aldım. Tanesi 29.90 dı. İkisi de çok güzel ama iki kumaşa da aynı güpürü dikmişler morda biraz sırıtmış sanki açık renk kalmış ama pembeyi çok sevdim :KK200:
Pembe güpürlü runner diye aratırsan çıkar :cool:

Teşekkür ederim canım. N11 de 'BC Home' adlı satıcı dan aldım. Tanesi 29.90 dı. İkisi de çok güzel ama iki kumaşa da aynı güpürü dikmişler morda biraz sırıtmış sanki açık renk kalmış ama pembeyi çok sevdim :KK200:
Pembe güpürlü runner diye aratırsan çıkar :cool:

Nasıl meleksiin :) çok teşekkürler canım, ben de dediğim çeyiz setini aldım onun harici tencerelerde granit mi alsam seramik mi karar veremedim sen seramik tercih etmiştin dimi?
Bir de internetten çeyiz alışverişi yaptığın yerler nereler? Ben de başliyim yavaş yavaş, her siteye güvenemiyorum da

Nasıl meleksiin :) çok teşekkürler canım, ben de dediğim çeyiz setini aldım onun harici tencerelerde granit mi alsam seramik mi karar veremedim sen seramik tercih etmiştin dimi?
Bir de internetten çeyiz alışverişi yaptığın yerler nereler? Ben de başliyim yavaş yavaş, her siteye güvenemiyorum da
Canım benimm ne tatlısın sen :KK36: İçine sinen takımı almana sevindim. Korkmazdan çok güzel bahsediyorlar. Benim hiçbir yerde karşıma çıkmadı. Keşke bunu alsaydım dediğim bi kaç korkmaz ürünü var benimde. Aldıklarını merak ettim sen ne zaman topik açacaksın açta seninkileri de görelim :KK37::cool:

Ben iki takım çelik tencere seti dışında parça parça aldım. Bernardo dan iki kişilik pilav vs için seramik sahan aldim ikili ilk sayfada var. Onun dışında kalabalık misafir için Tefalin talent serisinden pilav tenceresi aldım onun daha fotosunu atmadım dün ulaştı elime. Granitten tava seti almak istiyorum bir de. Seramik mi granit mi dersen cevap veremem ama Granitten hangi marka dersen onu çok araştırdım. ülkemizde granitlerin hepsi aynı firmadan çıkıyormuş. ilk karaca çıkardığı için hep karaca tercih ediliyor ama hepsi aynı fabrika ürünü. İster tantitoninin pembesi ister karacanın beyaz seti ister hisarın siyah granitleri hepsi aynı kalitedeymiş. En gözüne güzel gözükeni alabilrsin. Ben karaca white granitleri inceledim dün çok şık gözüküyor.

Canım ben hemen hemen hepsini N11 den aldım. çok güzel kampanyaları var baya faydalandım. Geçen gün burda bi yerde 220 ye gördüğüm taç makosaten nevresim takımı kampanyalarla bana 105 tl ye geldi mesela :) ama mutlaka müşteri yorumlarını oku. %90 üzerinde olumlu yorum almış satıcılardan al derim :)

Tefal talent kısa tencere 28 cm. Günlük için seramik sahan almıştım. Bu da misafir için Pilav ve karnıyarık tenceresi olacak inşallah.
23242767_212233389.jpg İmkanınız varsa bi Tefal Shopa gidin ve talent serisini inceleyin. Bayılacaksınız :KK37:Hoppa

Bugün 8 saat ceyizci gezmişim :KK35: Ayaklarıma kara sular inmiş ama hiç yorgunluk hissetmedim :KK39: En güzel yorgunluk sanırım ceyiz alışverişi :KK37::KK36:

Özdilek Hamam seti ( misafirler için )
Screenshot_2015-10-27-02-07-21-1.png

Tantitoni Mutfak önlüğü seti ( Şirin mi şirin :KK36:)
Screenshot_2015-10-27-02-08-04-1.png

English Home masa örtüsü ve mutfak havlusu
Screenshot_2015-10-27-02-13-11-1.png

Screenshot_2015-10-27-02-26-05-1.png

Paşabahçe nin Diamond serisine bayılıyorum.Bu kadehleri romantik masalar için aldım. Sevgililer günü yemeği , yeniyıl yemeği vs için ideal olucak:KK36::KK36: inanin fotodan çok daha şık bi ürün :):KK200: Diğer renklerine de almak istediklerim var ilerleyen günlerde; )
Eki Görüntüle 1650457
Kadehlerimizde aynı :) yalnız ben renksiz almistim,daha kullsnişli..Bardaklarinida aldim takım..

Kadehlerimizde aynı :) yalnız ben renksiz almistim,daha kullsnişli..Bardaklarinida aldim takım..
Bende siparis verdim N11 den 12 kisilik renksiz gelmesini bekliyorum :21::KK36: Gelir gelmez eklerim onu da :) Çeyiz topigin var mıydı canım senin hatırlayamadım o_O:110: Varsa kesin bakmisimdir tüm topikleri ezberledim aslında :KK70:

Teşekkür ederim canım :KK200:. Seni de takip ediyorum,karar vermek konusunda zorlanıyorsun görüyorum . Umarım sende gönlüne göre alırsın çeyizciklerini :KK37::KK36:

Aynen öyle daha çok yeni başladığım için ne alınır ne edilir hangisi iyidir biliyorum çoook teşekkür ederim canımmmm :oops:

X