• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Bebeğimi kaybettim,acısı hala içimde saklı
Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı, ömrü uzun, azadan noksansız bir şekilde bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Onun sağlıkla büyüdüğünü,okula gittiğini,başarılarını,mutluluklarını görmemizi nasip etsin Allah'ım.
Ailemizin bütünlüğü bozulmasın.

Beklemekten bitap düşmüş bünyeme içimi ferahlatan haberi gönder Allah'ım.
Lütfen lütfen... Çok güzel şeyler yaşayacağım, çok huzurlu ve mutlu olacağım bir yerde görevime başlamayı nasip et. Amin.

Manevi güç diliyorum her zaman ama bu aralar daha çok.
Bu yanlış anlaşılmalar beni kalpten götürecek bir gün.
Niye Allah'ım? Neden?
Gerçekten anlamıyorum, gerçekten.
Bakıyorum kendime hatta çok sorguluyorum ama yok neysem oyum işte, rahat davranıyorum olmuyor kasıyorum olmuyor olmuyor bir türlü, zaten kasmakla da olmaz olmuyor, hep ön yargılar, hep dediklerimin altında bir şeyler aramalar, bazen çok ciddi canım sıkılıyor sinirleniyor ve üzülüyorum. Susuyorum yine yanlış anlıyorlar. Vallahi bunaldım...
Allah'ım şu durum bir son bulsun artık. Ben insanlarla uğraşmaktan yoruldum.
Bir insan nasip eyle bana, nefes alabileceğim, anlayan...

İstediğim yer gelsin Allah'ım lütfen.
Aklımdan geçen yerde çalışmamı nasip et bana hayırlısı ile.
İnşallah olur. İnşallah.

Öncelikli dileğim şehitlerin olmaması a analarin eşlerin gözü yaşlı olmasın çocuklar hem.mutlu olsun
inş amin

2. Dünyaya gelmemiş olsaydim.keşke
Dogmamm büyümem evlenmem herseyi o kadar sancılı ver zor geçiyor ki Rabbimden acilarimi dindirmesini diliyorum

Isim de rahatlik, telas heyecan yapmamami, basarili olmami diliyorum..

Onun mutlu olmasini, sorun, sikinti yasamamasini diliyorum...

Cok zor zamanlar geciriyorum. Yinede sukrediyorum. Hayattan en onemli beklentim oglumun ve benim ailemin saglikli ve huzurlu yasam surmesi.. Esim sirf calisip eve para getirmedigim icin sorf iendi kisiselhirslari icin kendi elleriyle beni arabaya bindirdi. Anne evindeyim.. Rabbim benim ,oglumun yolunu acik etsin. Cok mucadele ettim.. Allah benimle ayni durumda olanlarin yar ve yardimcisi olsun.. Allah isimizi rast getirsin..

Allah'ım yardım et.. Olumsuzluğa düşürme..
Telaşa kapılıp yanlış şeyler yapmamı engelle...
Altından kalkayım şu işin.

allahım yardım et ne olur bebeğim sağlıklı olsun kimseyi evlatla sınama rabbim amin son sayfadaki tüm arkadaşlara amin dedim sizde bana deyin lütfen

Öncelikli dileğim şehitlerin olmaması a analarin eşlerin gözü yaşlı olmasın çocuklar hem.mutlu olsun
inş amin

2. Dünyaya gelmemiş olsaydim.keşke
Dogmamm büyümem evlenmem herseyi o kadar sancılı ver zor geçiyor ki Rabbimden acilarimi dindirmesini diliyorum
aslında burada alıntı yapmazdım ama yapmak zorunda hissettim ilk şık için amin ama ikinci için asla demiyorum ilerde ettiğin dua için pişman olursun her zorluğun ardında bir kolaylık verir rabbim ne yaşadığını bilmiyorum ama kimse güller içinde doğmuyor.

İstediğim her şeyin en güzelini bulup alabileyim.
Çok bereketli geçsin bugün. =)
Çok güzel olsun. =)
Ve 5 Eylül günü alacağım haberle de hepimiz çok sevinelim; kutlamamız da harika geçsin inşallah. =)

Bunları diliyorum.

İcinde sadece huzurun oldugu kocamin eve erken geldigi cocugumuzla guzel vakitler gecirdigimiz 2 goz oda da olsa mutluluk olan bana ait esyalarimin düzenimin oldugu sicak bi yuva isterdim..baskasinin duzeni uzerinde yasamak o kadar zor ki :( gerceklesmeyecek bi dilek ama umut dünyasi iste :( hayalleride olmasa insan nasil yasar ki..

Back
X