• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Allahım sen tam 1 sene sonra bana hayal ettigim üniversiteyi kazanmayı nasip eyle.Emeğimi boşa çıkarma Allahım:50:

şuan nedense karamsarlığı doruklarında yaşayan bir beden ve ruhla birlikteyim.. mutluluk, huzur istiyorum Allah'ım n'olur yardım et (amin)

Dileğim anne olmak isteyen herkes "ANNE" olsun tabii bende "ANNE" OLAYIM:) mis kokulu bebeklerimizi kucaklarımıza alalım eşimizle, ailemizlesevdiklerimizle birlikte sağlıklı mutlu mesut yaşayalım:))

Dileğim;aradan yıllar geçsede sevdiğimin bana şu anki gibi asık olması... Ve Huzur dolu saglıklı ve hayırlı bir yasam...:61:

Dileğim anne olmak isteyen herkes "ANNE" olsun tabii bende "ANNE" OLAYIM:) mis kokulu bebeklerimizi kucaklarımıza alalım eşimizle, ailemizlesevdiklerimizle birlikte sağlıklı mutlu mesut yaşayalım:))

masal5758 bu mesajı beğendi:)))))
beğen seçeneği kalktı napiyim:)))))
ben de aynı şeyi diliyorummmmmmmmmmmmmm

Allahım üni kazanmayı ve bana bi meslek sağlıklı mutlugitsin birlikteliğim..
AMİN

Allah (C.C) Hayırlı Olan Sözleri Söylememizi; Ve Hayırlı Olan Niyetlerin Kalbimizde Belirmesini Nasip Etsin !

►DiLimize Düşen; ►KaLbimizden Geçen; ►Bizim BiLemediğimiz ►Ama Bizim İçin Hayırlı OLan Ne Varsa ►Dua OLup ►KabuL OLur İnşallah..

ALLAHım bni bu sıkıntıdan kurtar:S naptıgımı bilemiyorum yardımcım oldum..akıl ver yarar:S yanlış şeylr yaptırtıp yanlış insanlar peşinde koşmayı nasip etme:S hayırlı olanı nasip eyle

Evliliğimin mutlu devam etmesini,bize hayırlı evlat nasip etmesini,sağlıklı huzurlu bi hayat yaşatmasını diliyorum cümlesiyle...

Allah'mm son nefesimizde imanlı ölmemizi nasip eyle YA RABBİM ! Bilerek ve ya bilmeyrek işlediğimiz günahları sen affet bağışla biz aciz kullarını Allah'mm..
Sağlığımı , sevdiklerimin sağlıklarını ve mutluluklarını sen arttır acılarını ve üzüntülerini sen eksilt . Sen herşeye gücü yetensin RABBİM ..
Canımdan çok sevdiğim sevgilimle sonumuz güzel olsun , iş,okul ve evlilik hayatımda daima mutlu ve başarılı olıym , sevdiklerim hep ynımda olsun
AMİN AMİN AMİN...

dgsyi kazanmak
sevdiğim insanla öyle bir şe olsun ki aramız düzelsin ve bir daha hiç bozulmasın ve hayırlısııyla evlenmek
başka da sağlık ve evimizde ki huzur eksik olmasın

Back
X