• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

yarın gidersem eğer her şey çok güzel gitsin:69::69:
gözüne benden alamasın çarpılsın inşallah:32::60:

tek dılegım kullandıgım ılacların faydası olması hamıle kalmak ıstıyorum allahım dılegımı dualarımı kabul et:69::49:

ah dilek kutusu rabbimden tek istedigim eşimle mutlu oluyum onun acısını bana benim acımı yaradan göstermesin 3 tane yavrumu 2 oglum 1 kızıma cennete buluşmayı nasip et saglıcakla testlerim çıksın neyim oldugu anlaşılsın ona göre tedaviyi yapalım 3 melegimi rabbim aldın yanına ne olur 4 melegimi ve bundan sonraki bebeklerimi bana bagışla yüregim daglanmasın kalbim sızlamasın :14::14::14:tek temennin o sevdilerime bişey olmasın tek istedigim o ben rabbimi seviyorum rabbimde beni

Derdimi seviyorum... Derdimi veren de beni seviyor.. Seven sevdiğinin gücünü ölçüyor.. SeviLen çekmesin de neylesin.. Derdine de hamd olsun yarabbi.:59::59::59::59:

mustakbel sozlumun bundan 4 ay oncekı gıbı olmasını dılıyorum ayaklarımın yerden kesıldıgı o anlardakı gıbı benı sevmesını ve saymasını dılıyorum

Back
X