• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

[sıze=2]1. Aşk
2. Mini cooper s
3. Kariyerimin doruk noktasına çıkabilmek bol para kazanıp hayırlı harcamak
4. Evim olsun
5. Cennete girebileyim
[/sıze]

Askerimin sağ salim gelmesi ve Allah'ın izniyle evlenmek güzel ve sağlam bir yuva kurabilmek en büyük dileğim..:16:

Son düzenleme:
Artık olumlu cevap istiyoruzz..
Eşimin artık bi işi olsun
Hep hüsran..:31:

1-En geç 6-7 ay içinde cildimdeki akne izlerinin ve lekelerinin çoğundan sonsuza dek kurtularak yaşamak
2-En geç 6-7 ay içinde istediğim gibi düzgün, yüzüme uygun, sağlıklı, güzel bir buruna sahip olduğumu görmek.​
3-Beğendiğim ve arzuladığım bir erkek tarafından arzulanıp, sevilmek ve neredeyse her 20 yaşı geçik insanın yaşadığı gibi tatmin edici ve dolu romantik mutlu aşk ve seks hayatı yaşamak.​

Yeri göğü yaratan Büyük Allah'ım...

senin şahitliğinde ben bir adamı canım dan çok sevdim.ailesi ile birlikte bana etmediği hakaret ve eziyet kalmadı.yüreğimdeki acıya, emeklerime,sabrıma ve sana olan inancıma hep sen şahit oldun.Bana bu kadar acıyı yaşatan insanlar şuanda hem maddi hem de manevi açıdan çok mutlular.Neden ben güzel Allah'ım? senin nazarında hiç mi hak etmedim bir an olsun mutlu olmayı? Bak sevdiğim şimdi başka ellerde, mutlu mesut...beni çoktan unuttu bile. şahit olduğun onca emeğim gözyaşım boşunamıydı. Mağdur ettikleri ben olduğum halde neden mutsuz olan benim...ben sana isyan etmiyorum Rabbim ama artık dayanamıyorum. ne olur rahmetinden bir parça layık gör bana, ne olur kapansın içimdeki yara...Bak o yuvasını kusuyor, ben hala hayatımı yoluna sokmaya çalışıyorum.oysaki an acılı en parça parça olduğum anlarda bile kimseyi incitmedim ben kendimden başka. Allah'ım yardımını diliyorum. Bana kötülük edenleri sana havale ediyorum, Resulullah s.a.v. efendimizin ve senin şahitliğinde onlardan çektiklerimin hesabını istiyorum. Senden en büyük isteğim budur...ve bir parça huzur Ya Rabbi!!!
Medet Allah'ım, medet. Gözümdeki yaşın adı sensin, dilimdeki sitemin, yüreğimdeki yangının, ruhumdaki acının ve yorgunluğun adı sensin.Ne olur bir damla merhamet, merhamet ya Rahman.

3 sınıfa geçmek istiyorumm..alttan olan deerslerimden genel muh.ve istatistik dersini verip diğerlerinide vermek istiyorum..

ameliyatım inş.güzel geçer..(eğer karşılanırsa)

eğer işimde bir yerlere gelmek ,sadece 1 işi yapmak,ve o işte çok mutlu olarak yapmak istiyorum rabbim..

Allahım önce sağlık kendim, ailem için sonrada eşimin ailesindeki bazı patavatsızlara merhamet ver. Gönlümden geçenleri sen biliyorsun Rabbim.

Huzurla çalışabileceğim, helalinden kazanacağım uzun yıllar çalışabileceğim hayırlı bir İŞ istiyorum. (inşallah tez vakitte olur)

Son düzenleme:
Allahım şu mubarek günde sana ihtiyacı olan herkese yardım et ;yavrumu koru hep yanında ol sıkıntılarımı senden daha ii bilen yok senden başka yardım edecekte yok sen duamı kabul et ...kardeşimede yardım et o bu dünyada tanıdığım en ii insan lütfen ona sabır ve bir mucize ver...

Hafızamı kaybetmek istiyorum... :(

bunu en çok isteyenlerdenim bende :(

birde hayırlı birini bulup onla hayırlı, mutlu bir yuva kurmak..

sen benim ve tüm isteği dileği olan insanların gönlündekini hakkında hayırlı eyleyip tez vakitte nasip et Allah'ım (AMİN)

Rabbim senden sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür diliyorum eşim ve oğlumuz ile..Kimsenin bizi üzmesine izin vermemek için bana güç ver Allah'ım sabır ver sabır ver ki kayınvalidemin herşeyine yalanlarına iftiralarına kötü bakışlarına karşı dik durayım da cennetten bir köşk nasipleneyim Mevlam..Sen esirge sen bağışla bizi birbirimize Mevlam..Rahmetini esirgeme bizden..Günahlarımızı affet Allah'ım ibadetlerimizi tam yapmamızı nasip et..

Back
X