Yeri göğü yaratan Büyük Allah'ım...
senin şahitliğinde ben bir adamı canım dan çok sevdim.ailesi ile birlikte bana etmediği hakaret ve eziyet kalmadı.yüreğimdeki acıya, emeklerime,sabrıma ve sana olan inancıma hep sen şahit oldun.Bana bu kadar acıyı yaşatan insanlar şuanda hem maddi hem de manevi açıdan çok mutlular.Neden ben güzel Allah'ım? senin nazarında hiç mi hak etmedim bir an olsun mutlu olmayı? Bak sevdiğim şimdi başka ellerde, mutlu mesut...beni çoktan unuttu bile. şahit olduğun onca emeğim gözyaşım boşunamıydı. Mağdur ettikleri ben olduğum halde neden mutsuz olan benim...ben sana isyan etmiyorum Rabbim ama artık dayanamıyorum. ne olur rahmetinden bir parça layık gör bana, ne olur kapansın içimdeki yara...Bak o yuvasını kusuyor, ben hala hayatımı yoluna sokmaya çalışıyorum.oysaki an acılı en parça parça olduğum anlarda bile kimseyi incitmedim ben kendimden başka. Allah'ım yardımını diliyorum. Bana kötülük edenleri sana havale ediyorum, Resulullah s.a.v. efendimizin ve senin şahitliğinde onlardan çektiklerimin hesabını istiyorum. Senden en büyük isteğim budur...ve bir parça huzur Ya Rabbi!!!
Medet Allah'ım, medet. Gözümdeki yaşın adı sensin, dilimdeki sitemin, yüreğimdeki yangının, ruhumdaki acının ve yorgunluğun adı sensin.Ne olur bir damla merhamet, merhamet ya Rahman.