• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

herkesin oldugu gibi benimde dileklerim hayallerim var.. yuce rabbim ins herseyin hayirlisini nasip eder cumlemize..

ins en kisa zamanda is bulurum ve askima nisanlima hayatimin anlamina bi an once kavusurum (amin)

beni ararasın. nolur lütfen arasın.yarın arasın ve beni dünyanın en kızı yapsın
hele bi arasın bida değerini bilicem onun

Rabbim canıma sağlık sıhhat ver inş. kimselere muhtaç etme ya Rabbi Maddi manevi Kimselere Muhtaç etme Yüce Mevlam..

Allah ım bizede versin eli yüzü düzgün nur topu gibi bir evlat ...en kısa zamanda inşallah..Amin..

Mübarek gün mübarek bir gece Sen içimi dışımı biliyorsun Mevlam Yardım et Rahmetini esirgeme..

Ömrümün hikayesini yazan en büyük, en güzel yazıcı
gönlümden geçen güzellikleri alnıma kader diye yaz..

Her şey çok güzel olsun onunla. :31::69:

Çook mutlu olayım. Şu okul da bitsin istediğim her şeyi gerçekleştirebileyim. :97:

allahtan bana ve cümlemize inş hayırlı namazında niyazında kendini bilen işi olan ve ailemize uygun hayırlı bir eş nasip istiyorum inş amin..ilk başta iş işterdim işim çok şükür oldu allah hrkese versin.. şimdide bana göre eşim olsun yeter inş...sağlık mutluluk huzur para iş olsunda yeter bu dünyada bize..

Rabbim sen önce tüm isteyenlere sonra bize bir bebek nasip et.:31:

Back
X