• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Sevdiceğimin hayatı yoluna girsin. Planları gerçek olsun. Hayallerine hayırlısıyla kavuşsun!! Artık kavuşalım aramızda mesafeler olmasın...

Sınavı kazansın daha iyi bir pozisyona yükselsin inşallah

allahım kuzenim bizim yaşadığımız şehre gelmesin kendi şehrinde ii bi iş bulsun aşkımdan benden uzak olsun kimse bize karışmasın görüşmesin sormasın ..kimse ona bakmasın bizi çok ayrı bir köşede tut nolur

VAyy dilek kutusu seni unutmuştum................:)

Güzel şeyler olsa artık hayatımda diyorum mümkün müdür?

sınavı kazansam sevdiceğimle beraber gitsek okusak inşallah... ve inşallah ve herşey yoluna girse sorunlar çıkmasa artık MUTLU OLSAM(K)...

Rabbim senden sağlık huzur ve mutluluk diliyorum..Maddi manevi kimselere muhtaç olmayalım Ya Rabbim eşimi benimle beni eşim ile bebeğimiz ile güldür bizi Mevlam..

Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin. Sağlık sıhhatli hayırlı bir ömür sürdürmeyi ve kimselere muhtaç olmadan O'nun rızasıyla bu dünyadan göçmeyi nasip etsin. Evlerimizden huzuru, mutluluğu eksik etmesin. Bize iki cihanımızı da güzel kılacak eşler ve zürriyetler nasip etsin. Hayırlısıysa bizi de birbirimize nasip etsin, bir ömür ayırmasın. :34:

Çok şükür huzurum yerinde birde hayatımdan çıkarttığım,Allahıma havale ettiğim o iki kişiye olan nefret duygumdan da sıyrılabilseydim.........

Onunlayken hiç bi aksilik olmasın herŞey çok güzel olsun unutulmaz bi gün yaşayalım

pzar gnü bi' aksilik olmasn kazasz belasz atlatalm inşallah:74:
annmler de sağ salim gidip dnsünler :71:
eğitim psikolojisinden ve felsefesnden de geçim :26:
not ortalamm 1. dnmden daha yüksek olsn :95:
okl çabk açlsn sık sık görüşelm :73:
ayy yne çok mu oldm ne ?:90::26:

Back
X