• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

ewet ben de kk. yöneticilerinin biraz daha sakin olmalarını basit nedenlerden dolayı 1 hafta gibi uçlarda cezalar vermemelrini diliyorum...

Rabbim! sen hakkımızda hayırlı olanları gönlümüzde razı, gönlümüzde razı olanları da hakkımızda hayırlı eyle..

Rabbim ne olur kalkmam için güç ver bana, sabır ver, hayata tutunmam için bir cesaret... yalvarırım... :14:

Artık bi parça huzur istiyorum ve bu benim hakkım bunsa şeyden sonra bir parça huzur..

şu sınavları veriyim inşallah ve bu akşam sıkılmadan 5 ünite btireyim muhasebeden..

derslerimi geçiyim güzel işe giriym birde şöyle yahuşukhlu biri olsun artık hayatımda ciddi neyim :86:
keremceme benzesin ama :27: :27: yada benim tohtor tohtor civanım hakana benzesin :31:

allah inş beni sevdiğim insandan ayırmassın onunla bir ömür boyu mutlu bi yuva nasip edersin haylimdekini gönlümdeki hayırlıysa bana ver allah im

çok dua etmiştim sonumuz hayırsızsa bir an evvel sonuçlandır bizi diye
beni duyduğun ve sonuçlandırdığın için çok büyüksün rabbim...

Allah'ım şu an okunan yatsı ezanının aşkına, nolur babamın gönlünü ferahlat. Sıkılmasın, bana güvensin, Volkanla mutlu olacağıma inansın.
Üzülmesin...
O üzüldükçe ben bitiyorum çünkü... :25:

Back
X