• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

yarın anneler günü ve benim için yanıyor:(:(:( 3 senedir anne olmaya çalışıyorum ama olmadı umutla ve sabırla bekliyorum insalhh bu anneler günü ugurlu gelirde bende anne olurum çünkü bu ay aşılama tedavisi olucam arkadaşlar bana dua edermisiniz artık bende anne olmak istiyorum. yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese ve bana rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin aminnnnn.bütün annlerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun

henüz 15 günlük taze bir anne olarak dünü geri almak ve eşimin bütün öğlene kadar bilgisayar oynadıktan sonra sana bişey alamadım fırsatım olmadı diye anneler günümü kutlamasını görmemeyi ve duymamayı diliyorum...:43:

çok özledim...
onunla sabahlamayı özledim.
lütfen tez dönsün :93:

yalnızlığımı ilk defa bugün derinden hissettim tek dileğim var beni bu yalnızlıktan alıp götürcek biri... lütfeenn Allahmmm lütfenn :43: ayrıca burda dilek dileyenlerin hepsinin istediklerini ver Allahımm :61:

hasretine dayanamıyorum artık, zamanın hızlaca geçmesini evlenip o çok olmasını istedigin çocugumuzu kucagımıza almak istiyorum :31:

Biliyorum ki biz de böyle sınanıyoruz.
Allah'ım sen yardım et, ol dersen olur.
Yuvamızı kurmayı nasip et.

Bebeğimmm sindirim sistemi hayırlısı ile düzene girsin inş. 3. gün bugün kakasını yapamıyor kuzuşummm :43::43::43:

Allahım bu mübarek cuma gününün hürmetine,
bize bir evlat ver rabbim.
tek dileğim eşimin çocuğumuz olmadığı için
huyunun değişmesi beni korkutuyor.
Tek dileğim bu günleri atlatabilmemiz.

aminnnnnnnn inşaallah rabbim hayır bebekler nasip etsinn...

01/05/08 tarihinde başlayan imtihanım ve bugün hala aynı acı ve o ıstırapla bu acıyı hissedişim hayırlısıyla bi son bulsun rabbimm...

Back
X