• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Pişmanlığını duymak istiyorum.. Söylesin bana pişmanlığını, ondan duyayım.. :87:

şu işletmeyi alttan dersim kalmadan bitirmek istiyorum
sağlıklı çocuğum olsun ve denediğimde hemen olsun allahım aratmasın istiyorum
kendime ait küçükde olsa evim olsun kiradan kurtulayım istiyorum
kpss yi kazanıp 657 ye tabi memur olmak istiyorum

en önemlisi allahtan kendim ve sevdiklerim için sağlık ve huzur istiyorum
:

incelikle hepinizin dualarina amin diyorum
sonrada kendiminki..
umarim derslerim guzel gider. Allah bana zihin acikligi versin.. calistigimin karsiligini alabileyim ve zamanim bosa gitmesin. ders calismak beni biktirmasin. Derslere gomulmusken kafayi da yemeyeyim :(

güzel bi üniversite kazanmak istiyorum..meslegimi elime almak istiyorum.güzel bi evlilik yapmak mtlu bi yuvam huzurlu saglıklı mtlu olmak istiyorum.annem babam kardesm saglıkla afiyetle yasamalarını istiyorum..hakkımda her zaman herseyin hayrlısı olsun istiyorum..kardesm güzel yerlere gelsin istiyorum..

öncelikle tüm dilek sahiplerinin dileklerinin kabul olması dileğiylee veee ben de öncelikle kendim ve ailem için sağlık diliyorum sonra da beni etkileyecek ve evet dedirtecek o hayırlı kişinin en kısa zamanda karşıma çıkmasını diliyorum:42:

hayatım düzene otursun,iyi bir maaşım olsun,sevdiğim adamla evleniyim,bir de minik bir bebişim olsun istiyorum tabi bunların en başında sağlığımızın yerinde olmasını,iyi olmasını istiyorum:16:

rabbim senden herşeyin hayırlısını istiyorum...evlatlarım huzurlu ve mutlu olsun.....ailemin üstünde karabulutlar dolaşmasın.....amin...

Back
X