Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah'ım, çok seven zor kavuşur derler ama ben artık nişanlıma kavuşmak istiyorum. İşini bulsun, düğün bile istemem yapalım nikahımızı artık kendi hayatımızı yaşayalım istiyorum...
allahımm iyi bir iş istiyorum sewerek gidip geleceğimm.. eşiminde daha iyi bir işi olsun istiyorumm... bebeğim hasta olmasın istiyorumm.. hayırlı ewlat olsun istiyorumm ... bu kadarrr....aminn.. herkesin dileği kabul olur inşallahhh...
Aziz Mibarek bugünde Rabbimden dileğim hayırlısı ile bebeğimi sağlıkla dünyaya getirip cennet kokusunu içime çekmek..Eşim ile bebeğim ile sağlıklı huzurlu yalansız sadakatli sevgi dolu bir ömür geçirmek..
Yüce Mevlam Anne olmak isteyip de olamayan Kardeşlerimize bu güzel bu mühteşem duyguyu tattırmayı nasip eder inş. Hayırlısı ile..