• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Birgun olanlari unutmak, ve birdaha hic hatirlamamak..Eskisi gibi mutlu, gulucukler yuzunden eksik olmayan ben olabilmek..

Allah'ım Aşkımın askeriliğinin bir an önce bitmesini ve hemen evlenmeyi diliyorum.:38:HErşye rağmen şükürler olsun Rabbim..

kızlar inşallah hepimizin dilekleri en kısa ve en yakın zamanda hayırlısıyla kabul olur.....

veeee bende sevgilimin beni çok çok daha çok herkesten çok sevmesini ve en kısa zamanda hayırlısıyla ona kavuşmayı istiyorum......:16:

"sübaneke işalla yareppim işalla dinimiz amin" :91:

Ben çok bişey istemiyorum aslında Rabb'ımden bebeğim sağlıklıca doğsun ve kocam eskisi gibi olsun yine eskisi gibi ayrıca psikolojik rahatsızlıklarımın geçmesini istiorumm.Ayyyyy ĞlAmAk iStİyOrUmM:43::43:

Allahım herkesin dileklerini kabul et... onların yanında benim dileğimide kabul et yarabim sevdiğimle hayırlısıyla kavuşayım... hasretlik çekenlere sabır ver Allahım... amin

Allaaaaaaaaaaaaaaaaam
nooolur noooooolur hayırlısıyla ben de bi doğum yapayım artık,çokk bunaldımm:59:kızıma kavuştur beni

Allahım sen beni şu an içinde bulunduğum durumdan kurtar , evladımı sağlıklı sıhhatli kucağımıza alabilmeyi nasip et .. son nefesimize kadar huzur mutluluk içinde yaşamamızı ve ölürken imanlı ölmemizi bizlere ve tüm müslüman kardeşlerimize nasip et yarabbim...

Bize yardım et Allahım...Herşeyin üstesinden gelelim sen bizi utandırma!

Back
X