• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

rabbimden avatarımdaki taployu bizede nasip etmesini diliyorum hayırlısıyla.birde burda nekadar dilek varsa hepsinin kabul olmasını diliyorum

sevgilime hiç ayrılmamak üzere kavuşmak ve onunla hayırlı bir evlilik yapmak istiyorum ayrıca da artık kpss sonuçları açıklansın iyi bir puan almış olayım ve lütfen atanıyım bide herkesin dileği kabul olsun inşallah :)

Yaz gelsinn yada sen gel:( Artık düğün tarihimiz belirlensin istiyorum, bu belirsizlik benim sinirlerimi bozuyor resmen!!! Sanırım biran evvel evlenmek tek istediğimmmm

bende ailem ve kocamla birlikte en başta sağlıklı,mutlu,huzurlu ve rahat bir yaşam diliyorum..herkesinde dilekleri kabul olsun istiyorum :))

Yuvama huzur ver Allah'ım beni güçsüz düşürme
Bana yol göster ve Ol De Olsun...

Eşim ve bebeğim ile sağlıklı huzurlu mutlu imanlı bir ömür yalansız ihanetsiz bir ömür Nasip etsin inş. Rabbim..

Okula yeni bir bilgisayarcı atansın o girmek istemediğim sınıflara girmek zorunda kalmayayım lütfeeeennn:50:

öncelikle tüm sevdikleriime ve bana sağlık huzur mutluluk birde yüce rabbimden yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan bütün anne adaylarına ve bana sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar vermesini istiyorum:31:

Nereye doğru gidiyoruz,önümü göremiyorum
belli belirsiz yol almaktan sıkıldım
bana yol göster

Back
X