Dilek Kutusu.....:))

öncelikle tabi herşeyin hayırlısı ama çok şükür çok mutluyum,evimiz,işimiz var sağlığımız yerinde ailemizdede herkes iyi tek dileyim (hayırlısıyla tabiki)hamile kalmak ve bebek sahibi olmak inşallah Allah ım nasip eder bir gün de o gün dünyanın en mutlu insanı ben olurum

Artık şu işten beni arasınlar istiyorum ve önümüzdeki hafta burdan istifamı verip gitmek istiyorum.

allam sağol ya,çok teşekkür ederim
hadi 2.yide kabul et

iyi geçsinn

ve o benm olsun

hadi yap bi güzellik bu kulunagör beni artık

Allahım karşıma tamam hayatımı bu kişiyle geçirebileceğim sonuna kadar içime sinen biri olsun istiyrum artık.. yani aşık olmak istiyorum..

Su ise kabul edilmeyi diliyorum.

bir an önce sağlıma kavuşup hayatımı sağlıklı mutlu huzurlu geçirmek istiyorum...bir de şu başkalarını gereğinden fazla umursama huyumu yenmek istiyorum...son yaşadığım olayda da Allahım bana hayırlısını nasip etsin istiyorum:85::105:

afrikada kanat çırpan kelebeğin güney amerikada yarattığı kasırgayı istiyorum.kaosu istiyorum.

ben bu adamı çok seviyorum ama evlilik fikri beni korkutuyor sanırım..
ondan değil kendimden korkuyorum, ya başaramazsam diye...
lütfen yol göster bana.

Eşimden asla yalan duymamayı ihenet görmemeyi diliyorum..Rabbim birbimize olan sevgimizi bağlılığımızı saygımızı her daim canlı tutmayı nasip et..Sana sığınıyorum..

Hiç ders çalışmayan bazı çok akıllı arkadaşlarım gibi ben de çok ders çalışmadan notlarımın çok yüksek olsun istiyorum.
O olamaz olasıların ayağını Allahım oraya bağlasın istiyorum,bizimle hiiiç uğraşamasınlar..
Eşimle aramız her zaman bal-kaymak olsun istiyorum..
Kış dönemi sancılı geçmesin diyorum,amin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…