Dilek Kutusu.....:))

sigarayı tekrar bırakabilmek ,yıllardır istediğim şey bir evimin olması , ama önce sağlık ve huzur istiyorum hem kendim hemde herkes için .

Hayırlısı ile bebeğimi sağlıkla sıhhatle huzur ile dünyaya getirmeyi diliyorum Rabbimden..Ve canım annemin yanımda olmasını diliyorum Mevlam..

Allah'ım, çok seven zor kavuşur derler ama ben artık nişanlıma kavuşmak istiyorum. İşini bulsun, düğün bile istemem yapalım nikahımızı artık kendi hayatımızı yaşayalım istiyorum...

allahım inş benim cok güzel bir arabam olur evimide degiştiririm büyük cok büyük bir evim olur inş
huzur saglık mutluluk istiyorum

konuşalım ama bu defa rol yapmasın, eskiden olduğu gibi, çok özlüyorum o günleri, ne değişti 2ayda ben aynıyım...

Hep mutlu olalım, muradımıza erelim hayırlısıyla inşallah.

allahımm iyi bir iş istiyorum sewerek gidip geleceğimm.. eşiminde daha iyi bir işi olsun istiyorumm... bebeğim hasta olmasın istiyorumm.. hayırlı ewlat olsun istiyorumm ... bu kadarrr....aminn.. herkesin dileği kabul olur inşallahhh...

Aziz Mibarek bugünde Rabbimden dileğim hayırlısı ile bebeğimi sağlıkla dünyaya getirip cennet kokusunu içime çekmek..Eşim ile bebeğim ile sağlıklı huzurlu yalansız sadakatli sevgi dolu bir ömür geçirmek..

Yüce Mevlam Anne olmak isteyip de olamayan Kardeşlerimize bu güzel bu mühteşem duyguyu tattırmayı nasip eder inş. Hayırlısı ile..

Anneanne bir önce iyileşsin sağlığına kavuşsun

beni gördüğünde hoşgeldin bebişim diyebilsin...

Ve bende iyileşeyim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…