- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
- Konu Sahibi izmirlikiz35
Şimdi dilek kısırı yiyince hemen telefon çalıyor iş teklifi mi geliyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akrabanın dünürü kızı için yaptırmış iş bulsun diye bu dilek kısırını ve kızı kısa sürede iş bulmuş.şimdi bulduğu için bi kez daha yapılcakmış.Daha önce bu dilek kısırını duyan var mı?ben irmik helvasını biliyorum(acele bacı) ama bunu ilk kez duydum.Bilen varsa tarifini versin de iş bulalım yaww
Canım kısır istedi
Ay biri bana dilek pastası yapsa söyle nasıl makbule gecer ya da dilek zeytinyağlısıAkrabanın dünürü kızı için yaptırmış iş bulsun diye bu dilek kısırını ve kızı kısa sürede iş bulmuş.şimdi bulduğu için bi kez daha yapılcakmış.Daha önce bu dilek kısırını duyan var mı?ben irmik helvasını biliyorum(acele bacı) ama bunu ilk kez duydum.Bilen varsa tarifini versin de iş bulalım yaww
Ay biri bana dilek pastası yapsa söyle nasıl makbule gecer ya da dilek zeytinyağlısı
Canim kisir istedi
dilek yaprak sarması bol limonlu
dilek yaprak sarması bol limonlu
O da güzel olurdilek yaprak sarması bol limonlu
Sorma simdi buzdolabina baktim maydanoz varmi bu hale bide markete.gidicem maydanoz felan alayimda yapayim acayip canim cekti amaAyy menesa neredeyse doguracaksin yazik degil mi canini cektirdiler kiyamam
Annem yapti su an kiskandirmak gibi olmasin da hem bol limonlu sarma hem kisir var
Hadiii napcaz simdi hamile hamileCanim kisir istedi
Yanına da bi dilek kumpiri