Dilek kısırı

Hurafe murafe çok tatlı bence. Ama tarif konusunda yardımcı olamayagım ılk kez duydum.
Google söylemiyor mu bişeyler?

Akrabanın dünürü kızı için yaptırmış iş bulsun diye bu dilek kısırını ve kızı kısa sürede iş bulmuş.şimdi bulduğu için bi kez daha yapılcakmış.Daha önce bu dilek kısırını duyan var mı?ben irmik helvasını biliyorum(acele bacı) ama bunu ilk kez duydum.Bilen varsa tarifini versin de iş bulalım yaww:KK76: :KK49:

ben de çok zengin olmak istiyorum nasıl yapılıyomuş

Simdi dini olacakama hala boyle cahil insanlar gordukce oyle uzuluyorumki.hatta kiziyorum...gunah arkadasim gunah...ac kurani oku..yok bunlarin yeri..inanip yapanada gunah..
Dua diye birsey var..istedigin birsey icin dua etmek varken boyle sacma seylerden medet umma...
Yaziktir aklina

Akrabanın dünürü kızı için yaptırmış iş bulsun diye bu dilek kısırını ve kızı kısa sürede iş bulmuş.şimdi bulduğu için bi kez daha yapılcakmış.Daha önce bu dilek kısırını duyan var mı?ben irmik helvasını biliyorum(acele bacı) ama bunu ilk kez duydum.Bilen varsa tarifini versin de iş bulalım yaww:KK76: :KK49:
Ay biri bana dilek pastası yapsa söyle nasıl makbule gecer :KK70: ya da dilek zeytinyağlısı :KK70:

Demek ki benden baska kisir icin konu acan arkadaslar da varmis :KK70:

Bunlar bos seyler yaa bacim kendini gelistir, is ara bulursun zaten...

Hutafe inanmayin boyle seylere is bulmak icin butun sartlarini hazirla ondan sonra da Allah'a siginip dua et. Umarim en yakin zamanda is bulursun

X